Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

marjank

lp to da ko se avto ustavi in ti čutiš nekakšno cukanje je to, da menjalnik prestavi v 1. ni nič narobe le ,da se mogoče bolj opazi ko je avto segretin poleti,

če te to nazačetku hudo moti ,ga preklopi na zimsko vožnjo * a s časom se boš privadil:BigThumbs:  probaj pa še osvežit olje v menjalniku  pomaga

Pjer64

Morda se nisem prav izrazil, da cuka, morda bi bilo bolje , če bi rekel, da na koncu ko se popplnoma ustavi malo poskoči, se ne lepo uleže.

Xandrej

Ja seveda, ker spet da v prvo prestavo, da lahko ti lepo spelješ... To se vedno malo čuti. Je pa res kot ti je rekel, novo olje noter pa bo...

Pjer64

Eto , hvala za odgovore:emot112:
Sem ga pa danes popoldan malo sprobal menjalnik na tiptronik in sport mode in sport tipka na hidravliki, pa po ovinkih, halooooo!!!:BigThumbs:, :emot112:
Ja za olje se bom šel pa naslednji teden dogovorit na Avtocity
Pa se vam zdi normalno da po 48Kkm osvežit olje v menjalniku?
Aja pa še to naslednja menjava olja bi naj bila pri 60Kkm, prejšnja pri 30Kkm a ni to malo veliko?(30Kkm?)

Tma

Ni treba manjat olja do nekje 100.000km az če avto ni star več ko 5-6 let. To da ti malo cuka pri bremzanju je pa normalno - kajti avto v D in popolnoma brez gasa še vedno vleče naprej...
LP
Picasso 2.0 Hdi 2002 in Nemo 1.4 Hdi

Xandrej

Aja pa še srečno vožnjo ti želim, pa da ti bo služil...

e pa boš kaj po MB skakal pa gremo na kako pijačo a ne?

Citroenovc

čestitke tudi z moje strani. Dobro si naletel tole! če ni skrivnost - okvirno koliko si pa colal zanj?
OK

LP
Primož

Pjer64

Cena 15Keu
Včeraj sem bil v Italiji in sem imel porabo 6.8l/100km, vozil sem normalno po omejitvah na AC sem ga tu in tam pognal na 180 drugače pa na tempomat na 135 , v avto smo bili trije odrasli in mladoletnik.

Citroenovc

Tale cena je pa ZELO UGODNO!!! Odličen nakup torej tako in drugače.

Po IT ste pa kar malo tvegali - sam sem bil par dni nazaj - pa sem se po priporočilu žlahte iz IT držal omejitev ko klop. Imajo en kup avtomatskih radarjev in DA, pošiljajo kazni tudi v SLO :(
OK

LP
Primož

Pjer64

Ne , po IT smo šli čist po omejitvah:AngelPray:

Gox

Bela C5-ka se še vedno prodaja :-)

Gox

Nova ponudba C5-k Break Exclusive pri lokalnem trgovcu. Vse mislim da so letnik 2003, okoli 13000€ in s kilometri od 80-140 tisoč.

+še ena srebrna ki je ni na tej sliki.

dvorjan

Eh, za 13k EUR bodo pa se lep cas stale tam. 2004 2.2 HDI Exclusive so po 10k ... Torej ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Gox

Ups, moja napaka, mislim da so letniki 2005 :-)

dvorjan

Ja, po feltnah sodec morajo biti mkII, torej 2005 ali pa pozne 2004 ... Vse iz uvoza? =)
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!