Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

dvorjan

@Gox:
Takle 3 leta star sluzbeni voz ima lahko za salo 200.000 km za sabo. Koliko so pa bile kaj obrabljene pnevmatike, si pogledal?
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

garac

?e ima 91000 ima itak ?e drugi ali tretji komplet gum
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Gox

Citat od: dvorjan;33056@Gox:
Takle 3 leta star sluzbeni voz ima lahko za salo 200.000 km za sabo. Koliko so pa bile kaj obrabljene pnevmatike, si pogledal?

Pnevmatike so kar v redu, letnik 2007, itak verjetno ?e 2 ali tretji komplet, kot je Garač omenil.

dvorjan

Kaj pa pomeni kar v redu? Ker DOT iz 2007 lahko pomeni, da so bile kupljene sele proti koncu lanskega leta ali pa tudi letos, pa pac je zadeva ze naredila 20.000 km po avtocestah, pa bodo se vedno imele 6 mm profila ... Zato vprasam.

Xandrej

Pubeci zadnji? sem videl enega avteka ko je prišel iz Italije.

Avto je bil z vso opremo star 3 leta kot ta... Vsran noter ko svinja po stropu kje ?e?, katastrofa... Kaj sem prišel ?e? 2 dni je bil avto kot NOV znotraj in zunaj... Usnje ko iz trgovine, noter vglavnem dol padež...Avto pa kilometrine vglavnem za vzet ?e ga nebi prej videl...

Moj je naročen po prvem maju, da mi ga strokovnjaki zrihtajo v nulo odznotraj... Impregnacija usnja, kompletno kemi?no čiščenje na avto imet. Saj so me vprašali ali bom avto imel ali prodal... Vglavnem ima, da sija.

Gox

Citat od: dvorjan;33063Kaj pa pomeni kar v redu? Ker DOT iz 2007 lahko pomeni, da so bile kupljene sele proti koncu lanskega leta ali pa tudi letos, pa pac je zadeva ze naredila 20.000 km po avtocestah, pa bodo se vedno imele 6 mm profila ... Zato vprasam.

Nisem se prav sklanjal za profil gledat, slučajno je bil glih DOT na vrhu pa sem videl.. profila je zgledalo ?e vsaj polovica, tako na hitro pogledano.

dvorjan

@Gox:
No, koliko km moras narediti v tako kratkem casu, da porabis pol profila? =)

Gox

Pjer64

Danes smo si(familija) ogledali omenjeni avto v Mariboru (avtomiklav?).
Ker bi ga jutri rad peljal na kakšen poobla??en servis bi prosil ?e mi kdo iz Mariborskega konca svetuje kateri servis je tisti pravi da mi bojo pregledali avto tako kot je treba.
?e kakšen , prosim ?e me pokli?e na 031 384439

l.p. Peter

gigo

Pozdravljen. V sloveniji lahko zaupa? vozilo samo trem: AvtoCity Maribor, Jerov?ek Grosuplje in Merlak Drenov Gri?. Zate bo najbrž AvtoCity.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

Pjer64

garac

mogoče bi na ogled s seboj vzel Xandreja...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zupi13

Citat od: garac;33325mogoče bi na ogled s seboj vzel Xandreja...

Kaj pa ?e je avto uvožen? da ne bo dobil živčnega zloma???  
žala!

Pjer64

Danes ga peljem na avtocity ob 11h.
Bom videl kaj bodo rekli.

A je morda kakšen poznavalec slučajno v Mariboru danes ob 10h30 , da bi pregledal in podal mnenje o avtu , ne bo zastonj.
rajši plačam nasvet kot nateg!:bombs:

l.p. Peter

Xandrej

Na avto City ti bodo povedali kako pa kaj pa ?e je avto za kupit ali ne.