Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Pjer64

V?eraj smo peljali avto v avtohišo Kos v Ločico.
Tam pa hladen tu?:Paint-Angry:
Od 5.12.2007 nazaj ni podatkov o kilometrih sami ?????? v
okencu za kilometre.
6.12.2007 pa 115000km:Hammer3:
Po fizi?nem pregledu pa se je tudi ugotovilo da 121000km ni realno stanje števca.
ič?em naprej!

Xandrej

?e vedno se niste nau?ili, da se avtomobilip ripeljani v slovenijo morajo iplačat hendlerju. ?e ne zasluči na avtu vsaj 2000? se mu ne spla?a hodit po njega niti. Tako je na žalost stanje. Drugo je, da greš sam v tujino po njega.

psihopat100posto

v MS ena firma uva?a avte iz tujine, ko sem jaz nekaj spraševal so mi rekli da na tisto ceno iz tujine pri?tejem 1000 evrov in mi ga oni pripeljejo in porihtajo papirje.
minus: za ta ke? grem sam kamorkoli v evropi
plus: oni avto pregledajo povejo dejansko stanje +  garancija.
Kolko je resnice na tem nevem, ker sem pol sam kupil ma?ino.
lp

Pjer64

Xandrej to imaš prav po eni strani po drugi je pa tak da jaz naprimer menjam avto na 8 let in se moram vsakokrat na novo u?it, zato pa sem previden in veliko sprašujem!
Bom pa sedaj gledal bolj na SLO poreklo.:Red-Wink:

Xandrej

Naj bo kakšen preverjen avto ali pa od kakega znanega ali kakorkoli to je pol tisto pravo.

Pjer64

Minilo je že kar nekaj časa (mesecev) od kar sem začel iskati C5 letnik 2005 , da še ima nekaj opreme. Kar nekaj poizkušnih voženj sem dal skozi in vedno sem ugotovil ali da je z avtomobilom nekaj narobe ali pa da je lepo rečeno sumljiv:Paint-Angry:. Vsi so bili iz uvoza razen enega , ki smo ga včeraj šli gledat v Ljubljano. 1 lastnik, itd, itd vendar ves pošrican , tu udrgnina tam ris, desno vzratno ogledalo razbito.....:burn:
Danes ne bo nič in z dolgim nosom (že vajen) nazaj na štajersko. Pridemo v domači kraj pa pravi žena "daj zapelji v špar da vzamem kruh".
Parkiram pred šparom in evo ga C5 exclusiv,karavan ,srebrn. Familija v trgovino jaz pa okoli avta. Èez 5 min pride možakar (starejši) , jaz pa "kako vam služi in podobna kontaktna vprašanja. No da skrajšam , možakar je someščan in ga proda! Je prvi lastnik, avto je letnik 2006 10 mesec 2.0 HDI EXCLUSIVE avtomatic (6 stpenj) in ima vse razen navihgacije in pa kar je tudi zelo pomembno samo 40Kkm prevoženih servisno poštemplano in še do konca leta garancijo! Na licu mesta sva se zdilala in že smo vsi sedeli v njem in na poizkusno vožnjo.V ponedeljek ga prevzamem in kasneje napišem še kaj več.

garac

kdor jezika špara, kruha strada. Bravo pjer, tako se dela.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

deyo

No Pjer64 imel si velikansko srečo. Bravo. Naj ti dobro služi tistih 8 let.

Srečno vožnjo.

Pjer64

Eto, voz je parkiran v garaži :BigThumbs:, laguna 2.0 RXE 94 pa sirota stoji zunaj:AngelPray:
Jutri ko ga očedim pripnem slike:emot112:
p.s. gospod mi je dal za povrhu še zimske gume:BigThumbs:

Gox

Naj ti dobro služi :BigThumbs:

ÄŒisto tako iz firbca me zanima, kaj pa bo gospod kupil?

Mu je bil Break prevelik? Bo vzel kaj manjšega?  Sta mogoče kaj podebatirala o tem?

LP
Goran

Pjer64

Gospod bo po dolgih letih citroenov presedlal na BMW5, saj tako želi njegova žena in je že enega zaaral.

marjank

ja kaj češ ,če nemoraš žen pol pa stroj ,saj tut murenček kdaj lumnjo zamena:AngelPray:

Pjer64

Skoraj ne vem kje naj začnem tako sem(žena tudi) navdušen nad 5ico:BigThumbs:. Menjalnik(avto 6 gang) deluje zame kot amaterja, u nulo :emot112:, občutno lepše pretikanje kot v kolegovem audiju2.5 alroudu.
Pa opreme čudo

Sedaj pa vprašanje morda bo kdo rekel da pretiravam vendar imam občutek da ko naprimer zabremzam in ko se avto ustavi nekako ne počepne ampak pocuka, pa če še nevem kako narahlo pribremzam.
Morda je kdo ki ima takšen tip 5ice pa bi se pogovovoril z njim, to je namreč moj prvi atomatik, morda pa je to normalno.

l.p. Peter

deyo

Zdi se mi, da ima @marjank tudi avtomatski menjalnik, tako da ti bo sigurno znal povedat kaj več o tem.