Nakup rabljenega C5 break

Začel/a Rigec, Julij 19, 2007, 09:38:29 DOPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Iz italije je... Hpi dela ampak cuka ker rabi odličen bencin. nevem pa če se je kaj spremenilo napram sedaj 100 oktancu? Ve kdo? Èe mu vsipleš 100 not dela to?

Pa še tak med nami:

Èe faking prodajalec niti nezna podatke iz prometne prepisat kaj šele, da bi vedel kaj citroen c5 sploh je pol si ga naj v rit vtakne idiot!

Zeko124

Citat od: Xandrej;102962Iz italije je... Hpi dela ampak cuka ker rabi odličen bencin. nevem pa če se je kaj spremenilo napram sedaj 100 oktancu? Ve kdo? Èe mu vsipleš 100 not dela to?

Pa še tak med nami:

Èe faking prodajalec niti nezna podatke iz prometne prepisat kaj šele, da bi vedel kaj citroen c5 sploh je pol si ga naj v rit vtakne idiot!

(OFF AGAIN)

@X: še malo jača fora je pa tista ko ti napiše C5 III Avant :argue1:
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ja ker prodajajo same super duper OOOO tič mantle tam pa so avanti... naši bogi slovenčki pa si ga vsak večer drkajo na te kroge...

dexterboy

Kolikor sem bral, so povsod pisali, da se HPI motorčki nekako ne razumejo z našim podalpskim bencinom. Sem mislil, da je to navaden, atmosferski motor. Èe je tako, raje odstopim od nakupa. Že tko bi moral ob nakupu bencinarja doplačati še 600 ojrov za premontažo plina, v primeru, da ne bi obdržal blondinke. Da ti pa pol kej gre na motorju, ki se ga tu ne prodaja; oprostite gospod, na pošiljko iz tujine bomo čakali 10 dni; ne, hvala, raje HDI kupim.
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

dobek

Citat od: dexterboy;102882@dobek, si jih že kaj klical, so kaj rekli za avto?

ne iscem jaz, ampak kolega
uf, hpi? sem mislil, da je navaden bencinc...
:burn:

Urko

ja, žalostno da ne zna iz prometne prepisat. Tud kilovati in zavarovanje posledično je druga pesem HPi ima 103 kw, če prav vem?

klemen_

Dragi citroenovci!

Sem nov na forumu in na dobri poti, da postanem lastnik omenjenega vozila..ker vem, da ste tle sami majstri za Citroene sem se obrnil na vas, no pa začnimo.

Gre za letnik 2004, 80kw, z realnimi kilometri, dobrih 150k. Se pravi ga čaka veliki servis, koliko košta? Oprema je mislim, da SX, avto ima seveda par prask, kar se za ta letnik in karavana spodobi. :D Nisem se še dogovarjal o ceni, ker pa lastnika poznam, upam, da bi bila kar se da nizka. :D Kaj mislite, koliko je vreden tak avto in do kje bi se lahko spogajal glede na poznanstvo in pa seveda strošek velikega servisa? Recimo, da še nima nove vinjete in letnih gum..malo za šalo, malo za res. :D

P.S.: Na kakšno porabo lahko računam? V večini AC, konstantih 110km/h.

Najlepša hvala in LP,
Klemen

mlubej

No, da dodam samo nekaj pozitivnega v to temo. Včeraj je moj C5 break naredil 1200 kilometrov do Nemčije in nazaj.. nobenih problemov, povprečna poraba 6,8...  in me ni bilo it strah na tako pot z avtom letnik 2003, ki ima na števcu zdaj trenutno 224 tisoč prevoženih... za vse tiste, ki pač pravijo, da je C5 Mk1 kanta...

gigo

So mi že 1000x rekli, da sem malce čuden, pa itak to ni nič novega ampak meni še vedno je najlepši C5 mk1. Ne znam razložit zakaj pa kako, sam tako je. Vsi njegovi nasledniki so nekako brez topline. No, vsaj v mojih očeh je tako.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

gregor

Vem da je loto, vendar vseeno vprašam.
Slučajno kdo ve za kakšnega solidnega C5 Break HDI 2.0 naprodaj, po možnosti od prvega lastnika oz vsaj z znano zgodovino?
Letnik okoli 2004, cenovni rang okvirno do 4.000 eur.
Se ne mudi pretirano, tako da tudi če bo naprodaj čez mesec, dva, je informacija dobrodošla.
Ni za mene, je pa za enga kolega, ki po nekaj letih že pogreša hidravličarja.  :-)
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

Dancy

S fantom se odločava za nakup tega modela:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5078815&show=1

Ima kdo izkušnje s tem modelom? Večinoma pa se prodajajo z motorji 1.6 hdi, kar se mi zdi mal prešvoh za to težo...kaj vi kej mislte

Citroenovc

Meni se zdi malo sumljivo, da je tole "slovenski" avto ...
OK

LP
Primož

Dancy

Ne sej nebi ravno tega, ampak na splošno me zanima za ta model ali pa modeli z 1.6 hdi motorjem