Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

in za koji K. skrivaš tablico? A krompir kradeš naokol po polju al kaj?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Neeeee... na znanih parkingih okol parkira pa koplje po pesku z C5 :)

Zeko124

nenene... Fantje obveščevalna me išče... Pssssst ;)!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Saj veste, bakreni žlebovi, pa to... Mora človek ostati anonimen...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Mene tudi zanima, zakaj tablice zakrivate?  Opažam podobne finte na netu.
Kja imate neregistrirane avte in tablice od drugih avtov gor al kaj?

dexterboy

Tablice skrivamo zato, ker se ve, da imamo nekateri avte, ki niso po homologaijskih normativih, pa cvikamo, da nas bodo tu foušijasti sosedje prijavili modrim. Saj ne verjamem, da je to tudi med citroenarji, ampak eni tu furajo tudi "wage", pol pa človek ne more biti glih sto procenten. Èe ne od drugje, foušija pride od bajte, koze in citroena :emot15:
http://www.avtofil.si/
ko dobro postane še boljše...

superca13

Ti to resno?
Se pravi, če ima recimo zeko 3 spojlerje, nastavek za auspuh, plin, prevelike felne, vse brez homolomo...in ga jaz ali kdorkoli iz objestnosti/foušije prijavim modrim... Veš kaj bi se zgodilo? Modri bi me vprašali po zdravju, če nimam kaj bolj pametnega za delat itd. Zgodilo bi se nič od nič :)

Jogador

Citat od: superca13;143205Ti to resno?
Se pravi, če ima recimo zeko 3 spojlerje, nastavek za auspuh, plin, prevelike felne, vse brez homolomo...in ga jaz ali kdorkoli iz objestnosti/foušije prijavim modrim... Veš kaj bi se zgodilo? Modri bi me vprašali po zdravju, če nimam kaj bolj pametnega za delat itd. Zgodilo bi se nič od nič :)

Se je sosedu to zgodilo (anonimna prijava), so ga modri čakali točno na poti iz službe, so celo povedali, da so dobili prijavo. Aja jabolko spora je bil nehomologiran izpuh, ki je malo bolj bobnel.:argue1:

Je povsem možno v naši kuri, samo odvisno koliko se modrim da ukvarjat s tem...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

andraž

Citat od: Zeko124;143091No tako, danes sem ga malo pral (končno nabavil nov šampon in čistilo za feltne), pa je spet malo lepši :). Še posesat bi ga blo treba.

Zdaj je tudi moj avionček dobil Citroenar.eu nalepko. žal se mi je 2. pika nekam izgubila (padla nekam na tla) in sem jo bil primoran naredit s črnim alkoholcem. Na daleč se praktično ne opazi razlike ampak vseeno, "anfakinblivabl" kakšn štor sem :argue1:.

A ve kdo za kak C5 I (nisem siguren, a mislim da je pri seriji II ista zgodba) v kosih? Rabim nekaj manjših koščkov plastike da zmontiram nazaj predala v prednjih vratih ker mi najedata živce s svojo "odpadlostjo"... ?

Pa še z Maretovim prevoznim sredstvom na parkingu pred... Andraž bi moral prepoznat parkirišče ;) :BigThumbs:

He he, ne boš verjel, ampak v ponedeljek sem bil v Ivančni in sem se seveda zapeljal do šole. Na parkirišču zadaj, sta stala edina opazna C5 in Dyana v točno takem položaju kot na tvoji sliki. Se je pa od takrat marsikaj spremenilo... Tudi standard dijakov...

superca13

Citat od: Jogador;143206Se je sosedu to zgodilo (anonimna prijava), so ga modri čakali točno na poti iz službe, so celo povedali, da so dobili prijavo. Aja jabolko spora je bil nehomologiran izpuh, ki je malo bolj bobnel.:argue1:

Je povsem možno v naši kuri, samo odvisno koliko se modrim da ukvarjat s tem...

Auspuf ali kaka eko katastrofa... verjamem, da je nekdo lahko hitro moteč sosedom. :) Ostalo bolj težko.

Zeko124

Andraž, če boš še kdaj v Ivančni Gorici v bolj popoldanskih urah, se lahko zmenimo za pijačo in  kako rečemo ;).

Standard dijakov... Kakor pri kom.

Zakaj skrivam tablice? Nevem, tak, iz navade :))

P.S., saj je bilo slikano v ponedeljek, ker je Mare včasih s Cliom, jaz pa peš :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

ma  skrivaš samo svoje ane?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lovro

Mu bomo enkrat avto slikali s celo tablico pred hišo njegove ljubice, ko bo že poročen...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

...in poslali eno kopijo slike na njegov naslov s predlagano odkupnino...

janez

Ah, kaj... tablico bomo slikali, jo sprintali, dali na en Mariborski avto pa gasa skoz Mariborska križišča... Ne bo ena "odkupnina", jih bo več heheheheh