Zekotov C5

Začel/a Zeko124, September 24, 2012, 07:33:56 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Avto še vozi, se moram pa nujno najavit na tester, imam občutek, da zna avto pri okrog 2000 rpm rahlo cukat...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

dej zeko *ebote, ne kompliciraj, vozi raje, pa čim manj drmaj, pa pucaj, ker bo samo več stalo na koncu, potem boš pa jokal kaka *ajca so citroeni, kako je atijev passat fajn avto...

Ne diraj ništa, samo nakrmi svinje Mujo! ;)
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zlikovski

Naredi mini servis olje, filtri, pa gasa.
Pa ne prevč naokrog poslušat če kaj škripa, cuka,.... ;)

Zeko124

Ma jajca so itak ;). Šparam ga pa ne dost, to folk sam gleda, kak stara kanta od Citroena pesek na parkingu ven meče ko Zeko štarta ;). hehehe
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

To se vidi, akkšen konj si, ne pa frajer, pa ne zamerit.
Raje kakšne Iron Maiden ali pa Judas Priest na CD-ju našpanaj !

Lovro

Ma to se Zeko heca... Po mojem pa ful pazi na avto in stalno hodi okoli njega, če slučajno kje škriplje in če, potem ga ful skrbi, natančneža...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

andraž

To je predpriprava na Amija, kjer bo vse še bolj brezhibno...

Zeko124

Ma tist sem se hecal, poleg šole je vrtec, in se ni za zajebavat. Ima pa moj avto od vsega dijaškega parka skoraj največ opreme, pa je eden od starejši pa cenejših pa...

Lučke so ugasnile in veselo vozim dalje, še 1000km do rednega servisa =).

Pa razmišljam o nakupu še enih felten da ne drmam te gume stalno gor pa dol...

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Ti vsaj veš kaj voziš, oni pa glavno da imajo novejši avto, pa nevejo ka jvozijo.
Enkrat pred približno desetimi leti en pravi očetu, sem kupo avto z klimo pa nevem kaj vse, pa mu oče odgovoril, jaz  se že vozim z tako opremo v avtu dvajset let, to kar komaj zdaj začnejo vgrajevat v druga vozila.

Zeko124

No tako, danes sem ga malo pral (končno nabavil nov šampon in čistilo za feltne), pa je spet malo lepši :). Še posesat bi ga blo treba.

Zdaj je tudi moj avionček dobil Citroenar.eu nalepko. žal se mi je 2. pika nekam izgubila (padla nekam na tla) in sem jo bil primoran naredit s črnim alkoholcem. Na daleč se praktično ne opazi razlike ampak vseeno, "anfakinblivabl" kakšn štor sem :argue1:.

A ve kdo za kak C5 I (nisem siguren, a mislim da je pri seriji II ista zgodba) v kosih? Rabim nekaj manjših koščkov plastike da zmontiram nazaj predala v prednjih vratih ker mi najedata živce s svojo "odpadlostjo"... ?

Pa še z Maretovim prevoznim sredstvom na parkingu pred... Andraž bi moral prepoznat parkirišče ;) :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

devil

Citat od: Zeko124;143091No tako, danes sem ga malo pral (končno nabavil nov šampon in čistilo za feltne), pa je spet malo lepši :). Še posesat bi ga blo treba.

Zdaj je tudi moj avionček dobil Citroenar.eu nalepko. žal se mi je 2. pika nekam izgubila (padla nekam na tla) in sem jo bil primoran naredit s črnim alkoholcem. Na daleč se praktično ne opazi razlike ampak vseeno, "anfakinblivabl" kakšn štor sem :argue1:.

A ve kdo za kak C5 I (nisem siguren, a mislim da je pri seriji II ista zgodba) v kosih? Rabim nekaj manjših koščkov plastike da zmontiram nazaj predala v prednjih vratih ker mi najedata živce s svojo "odpadlostjo"... ?

Pa še z Maretovim prevoznim sredstvom na parkingu pred... Andraž bi moral prepoznat parkirišče ;) :BigThumbs:

hehe Zeko tud men je znan parking ;P
:funny34d:

mirchi

Ko pa punca rece da ji je znan parking...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Mike666

Citat od: mirchi;143093Ko pa punca rece da ji je znan parking...
:BigThumbs: hehehehheh. mi je znano to ja heheheheh
:emot112:

Citroenovc

Hmm, men je tudi znan ... Pa nisem nikdar v ta šolski okoliš hodil ...
OK

LP
Primož

Tiki

Bemu miša še meni je znan ta parking... ;)
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005