Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Sem sel ze tolko xmov gledat da nevem ce sem bil na trojanah al ne. verjetno ja.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

danijeljerman

saj je že dolgo tega mislim da 2007 sovoznikove vrate so bile druge barve pa pragov sploh ni blo,,,...

danijeljerman

tisto je bil moj prvi citroen in xm in kot stari pregovor pravi prvega ne pozabiš :)

danijeljerman

sploh pa mi je ta break zlezel pod kožo in mi ga je taka muka gledat ko stoji
btw kakšne dele pa bi bilo možno dobiti pri tebi/vas?

garac

danijel, a je temnomoder ta tvoj xm?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

danijeljerman

ne temno siv ali črn karavan

kupil sem ga pa v tržiču pri mislim da je jovo ali jozo imajo neki servis ,njegov sin je baje spačkar...

Slaba nabava? Lahko izvem tvoje mnenje?

ali kakšno zame novo informacijo?

garac

Glavič ja, sem se zatipkal
[SIGPIC][/SIGPIC]  

garac

Moje mnenje glede nabave? Nakup citroena je slaba nabava.
Pri teh premontažah je problem, če to nisi delal sam, ker potem ne veš, če nisi ravno mirchi, gregor ali zok s katerega avta je kaj pobrano. Polosevine, volanska letev, menjalnik...
Drugače kolikor se spomnim je tisti XM dobro delal. Kakšne posebne info nimam, sem mislil, da je temnomoder, ki sem ga enkar srečal v Žireh pri Binetu
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Citroenovc

Jaz bi te pa prosil, če lahko vdihneš preden stisneš send ... in potem zbereš misli in nadaljuješ z naslednjim stavkom. ;) Ker očitno ti misli švigajo.

Si rahlo filaš temo z enovrstičnimi sporočili ...

Drugače pa tvojega XMa ne poznam, ti pa želim uspešno realizacijo zadanega projekta.
OK

LP
Primož

MATEJ2

Ej, tale Zoki Glavič je pa prodal kar nekaj predelanih bencinarjev v dizla. Kakih 8 let nazaj sem pri njemu kupil BX-a 1,7d 44kw, z oznako 1.6trs. Pa mislim, da je imel na dvorišču kake tri xm-e. Verjetno je tudi tale karavanček bil takrat tam. (A je avtomatik?)

danijeljerman

hehe
mislim da je bil nekoč po leseni serinski konzoli sodeč...

jaz nisem niti vedel da je avto predelan dokler ni bila uverjena kupoprodajna pogodba in mi je dal prometno in a test šele potem sem videl , ko je bilo že prepozno... :)

danijeljerman

in ko sem ga pripeljal domov sem imel preizkušnbjo za 5 dni če se ne motim
in mi avto crkne bogu izza nogu do 2 dneh. Res mu takrat svaka čest mi je Jozo poslal po pošti priporočeno ne vem iz glave kako se reče ( ko si dal kontakt ni svetla luč za gretje pri dizlu na spodnji levi strani števca) plačal poštnino itd sva s kolegom menjala za cesto skoraj brez potrebnega orodja...zanimovo je blo...

mirchi

Hehe Zok je tiste cajte delal dizle po tekocem traku...Se spomnim mojega prvega obiska. Sma sraufala di dveh zjutraj...pol pa z Gs-om pa prikolico domov,ja ni hudic so mr de policaji ustavli pa jebalu u glavo...

danijeljerman

aha hvala garac , mirchi in MATEJ2
hehe saj ponavadi te ustavijo takrat ko jih najmanj rabiš...

mirchi

No koncno je xm danes vzgal. Motor tak prede,da se mi cse sneji. Mi je pa jako uro po zagonu vse dol padlo. Pri odzracevanju zadnjih bremz je odpivedla lajrnga. da mu... nic mist je spuscen nova je bila na hitro pripravljena v Hocah vmestniki zastruzeni jutri pa dremo dalje. bom sluke spravil na comp pa pol probal nalozit ker s telefonom ne gre. mpak laufa pa tak da se mi vse smeji.