Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Se ne bojim. Se pa vidi kaj se zgodi ce je avto malo vozen v vseh letnih casih,posledicno malo pran. Sol in memija naredita svoje.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mirchi

Malo boljse ze zgleda. Pocasi sestavljamo...

Čojko

Lepo.
Obnove XM-a že dolgo nismo spremljali.

mirchi

Ne bo glih obnova. Bolj popravilo. Ta za obnovo se niti priblizno ni zrel.

me pa jezi ena stvar. Salabajzerji so zvili nosilec za vinto spredaj na desni strani. Gre mi na zivce pa ni mi za odpirat zdravega praga.
Danes med voznjo domov sem prav uzival. Avto je brez katalizatorja in je sicer malo glasnejsi,se mi pa zdi da se na moci malo pozna.krogle so potrebne obiska pri g. Nemcu,ostale stvari pa kar spilajo. Rabi pa eno konretno res konkretno poliranje in ciscenje.

Mi pa dela gretje sedezev. Ze tudi dolgo nisem videl..

GSclub

sem ga vozil zadnjič in avto je res carski. znotraj praktično kot nov, pelje se zelo lepo... ti privoščim

Čojko

Citat od: mirchi;195691.krogle so potrebne obiska pri g. Nemcu
Kaj ni boljša opcija z ventilčki?

mirchi

Ne. Po moje brezvezn strosek. Pa spet rabim enga da bo filal...Se peljem do Nemca, razderema,ruknema debato,pa je spet 50 jurjev mir.

superca13

Keda pripelješ pokazat? :-)

prlek

Za poliranje priporočam eneva privatnika v Radencih. Majster v nulo. Marko Slemenšek 070 810 360. Preverjeno. Ma pa guzvo. Jaz ponavadi kake 3 tedne cakam.

mirchi

Poliram sam. Mam masino,voljo,pa nekan malega znanja. Pogruntal sem s katerimi pastami se dela solidno,pa da je daljsa obstojnost. Usnju bom tudi privoscil eno kuro.

Lovro

Bo zgleda po tvoji zaslugi še kar nekaj XM-ov na cesti. :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

mirchi

Danes migal na enem polulancku. Pol pa uzival na testni..avtomatika...kak pase...

mirchi

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

gule

Te barve res ne maram...ampak na tem primerku, me pa ne moti preveč...