Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Tiki

Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

mirchi

Citat od: Zeko124;142895Saj veš, Mirchi, "sve se jednom plati"... Upam da čimprej porihtaš lepotca in nazaj na cesto, kamor spada ;). Èe ne s to, pa z drugo mašino :).

Res je,da avti pri meni delajo,nikoli pa ne pretiravam,tak da kljub vsemu ni crknil zaradi matranja. Pa tudi gnal ga nisn,ko je odpovedal.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Mirchi, jaz stavim na tesnilo glave. Glede na to, da je potisnilo olje ven, razneslo cev vode in da kompresije ni več....idealni vzrok za tesnilo na glavi. Upam, da je glava še cela.
Mogoče motor še ni za odpis.

gregor

Ja, v najboljšem primeru je samo tesnilo.
Èe je pa kaj več, Mirchi, a nima Janko še enega motorja doma?
Evasion 2.1TD 1999
Fiat Ulysse 1.9TD 1995, Fiat Scudo 1.9TD 1999, Fiat Scudo 1.9TD 1998 Avtodom
Zelena Xantia Berline 1.9TD
Lada Niva 2.4D
2x Nissan Patrol Y61
Naprodaj veliko rabljenih delov za Xantio

mirchi

Dvomim,da je samo tesnilo. Motor mam v rezervì. Sem pa danes snel gobec,pa vec kot 2 uri pral,pa je se vedno vse masno.

pehorunkl

Citat od: mirchi;142809Moj ja. Porihtat bom moral,volje pa ni. Pa to je crknil kar tak,kar naenkrat.

In eni pravijo, da nimajo volje :BigThumbs:
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

superca13

Citat od: mirchi;142939Dvomim,da je samo tesnilo. Motor mam v rezervì. Sem pa danes snel gobec,pa vec kot 2 uri pral,pa je se vedno vse masno.

Bom prišel v prihodnjih dneh malo pogledat, kako ti gre. Pripeljem malo volje zraven :) Odlično rezervo imaš, 3/4 živcev imaš že prihranjenih :)

janez

Imam par motorjev od spake... pa daš not kot delajo pr dragrace motorjih... en za drugim. Èe ne drugega ne bo problemov z vodo pa tesnili na glavah. Ma ker še vozi avte na vodo pa ker še montira glave s tesnili heheheh

Mal... črnega humorja ne škodi, če si cel črn od olja po dveh urah pranja. Mirč... prid na pijačo... :)

superca13

janez

Ma je treba s humorjem vzet resne probleme... ko je enkrat vse skup smešno je lažje popravi :)

mirchi

Ma jutri zakljucim V6-ko,v sredo pa nadaljujem z mojim. Plan je tak,da porihtam se vse ostale pizdarije. Glava volana,ker bo ze narazen se sklopko,boschpumpo bom dal pregledat...bo dela.

Zeko124

Citat od: janez;142996Ma je treba s humorjem vzet resne probleme... ko je enkrat vse skup smešno je lažje popravi :)

Ekzekli:BigThumbs:! Ko mi kaj delamo, se režimo kot butasti, zato nas pa majo še za bolj blesave... :Hammer3:

Mirchi vsa čast!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

mirchi

Takle mamo. Vceraj mi je koncno uspelo vzet motor ven,darovalec je tudi locen od menjalnika,pripravljen na ciscenje in tesnenje,je pa motor tak hudo velik,da se se vedno ne morem navadit. Pa konstruktorje,ce bi jih srecal bi tudi vprasal po zdravju,kako je blo ko so to skup spravljali.

superca13

Si bil priden :)Je pa res kar bikast motor.
To dvigalo za motorj dvigat je tvoje?

mirchi

Sposojeno. Mam pa namen v kratkem kupit.