Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Glih mam v delu xm-a ki gre po nekaj cajta spet na cesto. Med drugi je treba menjat tudi kape. No spodaj se vidì,kak zgleda kapa pet minut pred srecanjem s haubo. Prva vecja udarna jama bi jo verjetno nesla.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

mirchi

Se peljeva sinoci s kolegom po ac iz Lenarta proti Bistrici. Lepo 140,tempomat, tak na izi. Pa on naenkrat glej olje ti je vrglo na sajbo. Mine kaka sekunda da reagiram,stìsnem sklopko,vgasne. K sreci sma bla blizu izvoza,tak da sem lahko zapeljal dol. Vse v dimu,olju,vse vsrano. Ustavima,odprem haubo,v tistem vtrga se cev iz hladilnika... Mraci se,klicem vse mozne vleke,nikjer nobenga. K sreci dobim kolega s priklopom,letima po prikokico,da zavlecemo garo domov. Danes sem malo pogledal pod haubo,nalil oljf,pa probal zaverglat. Kompresije ni vec,verjetno so zaradi soka popokali se batni obrocki. Verjetno motor hin. Mater sn jezn! Pa se brez avta...

superca13

Kateri ti je vsekal, 2.5?

Upam, da boš porihtal hitro :)

mirchi

Moj ja. Porihtat bom moral,volje pa ni. Pa to je crknil kar tak,kar naenkrat.

Zeko124

Glej glej, a dizla? Morda bo pa bencinar DLJE letel ;)).

Šalo na stran, želim veliko delavne vneme :P!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Lovro

Shit. Še dobro, da znaš vsaj sam pošraufat...
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

zlikovski

Zanimivo, da se je tak naenkrat v hipu to zgodilo, da nisi opazo kakšnih predhodnih simptomov, da se nekaj pripravlja.
Me zanima, kaj je botrovalo tej situaciji.

mirchi

Meni tudi zaenkrat ni jasno. Ce nebi bil na tempomatu bi ziher obcutil izgubo moci,ko ola ni blo vec. Cudi pa me da lucka za olje ni posvetla. Tak pa to zgleda.

north

A ga je še čez izpuh vn metalo?
Citroën - Creative Technology

pehorunkl

Uf uf .... ne zgleda lepo. Najbrž se ne splača takšnega motorja popravljati, ali pač?
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

mirchi

Razdrl ga verjetno bom,da vidim kaj je not. Mi ga je pa grozno skoda. Nikol zatajil,nikol problemov s pregrevanjem,kljub veliko priganjanja,prikolice in ostalega tovora.

janez

...je to ta s katerim si meni šlepal avte ?

mirchi

Zeko124

Saj veš, Mirchi, "sve se jednom plati"... Upam da čimprej porihtaš lepotca in nazaj na cesto, kamor spada ;). Èe ne s to, pa z drugo mašino :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si