Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Ampak ne na hidravliki. Bosch pumpa je sla. Kot,da bi vedel,sem cakal z menjavo jermenov. Vceraj razdrl,obnovljena pripravljena,danes pa upam,da sestavim nazaj.
Na spodnjih slikah se vidi tudi balansirni jermen gredi,ki na Citroenu v Sloveniji ni dobavljiv. Mislim da komentar glede tega ni potreben.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

mirchi

Evo avto dela. Menjana pumpa,jermeni,napenjalci,jermenica glavne gredi,olja,filtri,preventivno se termostata,danes al pa jutri se fina nastavitev,pol pa gremo dalje.

Veloce

Malo z zamudo. Po treh mesecih smo vžgali mojega lepotca in kresnil je seveda spet v prvo. Verjeli ali ne, še sam danes težko verjamem, dvigati se je začel v vsega 20 sekundah od vžiga. Motorček dela BP in zelo mirno. Kvari le ena luknja v sredinskem loncu. Zvok pa postane izrazit šele ko se doda plin.

Krasna žverca. Ko bi le imel kaj več časa zanjo.
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

psihopat100posto

Citat od: Veloce;128714Krasna žverca. Ko bi le imel kaj več časa zanjo.

Daj nehaj no, zrihtaj kaj je treba, registriraj ga pa vozi vsak dan, al pa spusti ceno na 500 EUR in prodaj nekomu da ga vozi naprej.
lp

Xandrej

Eh spusti ga na 100€ pa je... Saj ni čuda da so nekateri avti zgnilili v garažah če ljudje ponujajo take bedarije... Pa nove gume naj ima pa brez praske...

Pa brez zamere. Moj še vedno pokrit čaka na morebitnega kupca ki bo z njim užival in se vozil kot je treba. Pod ceno ga ne dam. Ker če pa zrihtan XM ni vreden 2 jurja potem pa tudi nevem... Èudo tehnike.

Veloce

Xandrej, se strinjam. Ponujam ga za 800€ takega, kot je, pa sta do sedaj prišla dva, ki jih pa ne morem oceniti kot hudo resna, ker je vsak od njih zgleda da zbiral fičnike za ta avto, kar spet ne gre. Kliče me tudi bivši lastnik od belega XM-a V6, ki je sedaj v lasti superce13, ampak pogledat še ni prišel.

Zaenkrat se mi ne mudi s prodajo. Prodajam ga izključno zato, da ne bi začel propadati brezveze.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Xandrej

Pa če ga daš za 800€ si niti stroškov vloženega ne pokriješ kaj šele kaj drugega... Jaz ga nebi dal... Raje naj stoji doma pa boma in ti in jaz ena izmed črnih ovc zakaj so ti avti propadli zunaj na dvorišču...

psihopat100posto

črna ovca, bela ovca je vseeno, dejstvo je da nebota prodala ne ti ne Veloce, za nek normalen keš, ker enostavno ni interesa pri nas, jebiga tak je. Jaz če bi mel kako halo fraj bi kupo vajina oba, pa naj stojita in čakatanoljše čase. :)
lp

Xandrej

Jaz ga načeloma ne prodajam nujno. Bi pa rad videl če bi se kdo z njim vozil. Èe pa bi kdo prišel pa naštel dinarčke potem pa ni problema.

Veloce

Pa sej to. Èe ga dam za 500€, bodo še vedno spraševali, kera je zadnja cena. To ne moreš verjet. Tam naj stoji, klinc jih gleda. 800€ je zadnja cena in pika!!!!

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Pizda oba jamrata,da je avto za vozit. Ja pol pa tablice gor pa vozit,ne pa jamrat pa gledat.

Xandrej

Nič ne jamram samo pravim, da ga nedam zastonj. LP

krtija

@Veloce: če se prav spomnim, sem te lani spraševal, ko si imel ceno 2000 pa za jurja pa pol nisi bil pripravljen prodat. Kupcev za te avte je ekstremno malo in treba se je zavedat, da to ni avto za prodajo. Taka je realnost. Ne razumem pa da se konkretno ta dva najboljša XM-a ne vozita ampak nabirata prah. Brez zamere...

janez

Kolk je pa realno vreden XM pri nas ali v tujini ? Imam občutek, da tile Citroeni iz zgodnjih devedesetih niso kaj prida vzdrževani. Kot recimo naše spake in dijane niso bile v osemdesetih. In se bojim, da kaj velik tudi niso vredni. Prodajati tak avto v današnjih cajtih, ko kompletna prodaja posebnežev in oldtimerjev več ali manj stoji se mi zdi nesmiselna. Èe dobiš kupca na dvorišče mu avto prodaš, drugače pa se vozi z njim ali pa enostavno pozabi na prodajo.

No če me je zastopu ker kaj sem hotel povedat... za naš trg nezanimiv avto če ni ful nizka cena. Isto je z A serijo... če bi se prodajali za toliko kolikor se vloži v njih bi bila scena OK. Tak pa se prodajajo samo popenzlani z nizko ceno. Ostali... dobri, se ne prodajajo, ker ni kupcev.

mirchi

Evo zdajle je med xm-i na netu 2.5 td,od kolega. Avto je eden izmed boljsih,pa cena je tudi dobra. Zgodovina znana,kilometri realni,kar se tudi vidi na avtu. Eni klicejo zakaj je tak poceni drugi pa ce bi ga dal za jurja pa pol.