Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Jaz niti v sanjah nebi priklapljal tega sranja nazaj,ce nebi blo treba obudit daljinca. Na vsakem sem vrgel ven prvi dan.
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Veloce

Mirchi, kdaj bomo hidravlične cevi zamenjali?
ARHITEKT......................

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Glede na to,da bom cez zimo mel malo vec casa,verjetno kmalu.

Veloce

Dej, da ti privlečem gajbo gor.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Citat od: Veloce;116701Dej, da ti privlečem gajbo gor.

Uniona al Laškega?:Hammer3:

Veloce

Po želji prjatu!:BigThumbs:

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

mirchi

Cifro še maš pa poklici kaj konc tedna.

Veloce

Evo, danes sem po enem letu spet obiskal mojega XM-a. Ko zagledaš to ladjo je isto, kot bi pogledal kako sliko znanega umetnika. Lepota med lepotami, pompozen avto. Konkord med avtomobili. Odklenem, se vsedem noter, zajamem sapo, z roko drsim po usnju, primem za volan, potipam armaturo, oblazinjenje na vratih,....vse je popolno!

Potem smo dali noter frišno baterijo in to ne moreš verjet. Kresnil je iz prve!!! Še mehanik, pri katerem je shranjen se je čudil. Motorček dela lepo tiho, rahlo je slišat na trenutke edino jermen. Dvignil se je po eni minutki na svojo višino in zgledal, kot da je pripravljen na polet. Enostavno se ga nisem mogel nagledati.

Potem prižgem ventilacijo in dobim v fris prah, hahaha,......toliko o lepoti, hahaha, sem se nasmejal. Ampak avto je krasen, vam povem. Nekaj norega!!! Potem sem šel na majhen obhod okoli njega in hladen tuš! Na zadnjem blatniku je udrtina in opraskana barva. Krasno!!! Mehaniku nisem nič rekel, ker mi ga je zastonj hranil dve leti, ampak vseeno me je vrglo iz tira. Nekaj mu je očitno padlo nanj. Grrrrrr!!!!

Uf,.....ampak dobro. Zadoščenje je bilo! Avto se mvžgal, se ga "nadihal" in to je važno. Sedaj čez praznike gre v remont in potem upam, da si bo Mirchi kaj kmalu vzel čas za menjavo hidravličnih cevi.

No, toliko o mojem hitrem reportu.

Citroen Space Tourer
Citroen XM 2.0 TCT

Citroenovc

Skratka, ostane pri tebi :-)

Zelo lepo!
OK

LP
Primož

mirchi

@veloce,jaz v teh trenutkih uzivam vsak dan...

Smo pa malo migali,danes je sel ven en dizl,jutri al pa v petek pa gre not en V6.

superca13

Citat od: Veloce;118014Evo, danes sem po enem letu spet obiskal mojega XM-a.

Potem smo dali noter frišno baterijo in to ne moreš verjet. Kresnil je iz prve!!!

Itak da je kresnil sprve, kaj si pa pričakoval :)
Lepo, na cesto z njim pa boš še bolj užival :)

LP

gigo

Danes sva se dobila z Vojkotom na pijači pa mi je prinesel par daril. Bom poskeniral večino pa dal na forum. Najbolj zanimiva je brošura od Cimos XM-a. Hvala za darila Vojko.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

garac

Mk2 prospekt je že, da se ne boš mučil s skeniranjem
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

mirchi

Ker sem rabil nekaj iz drobovja,sem sel pod belega rezervista in ko sem snel izpuh in zascitno plocevino bil prijetno presenecen.

Jogador

Praktično novi rezervni deli...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3: