Xm V Delavnici

Začel/a gigo, Februar 01, 2007, 08:57:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Citroenovc

Gigo - ja pol je to pametno se lotit sistematsko (sploh če finance niso pod vprašanjem in če imaš koga, ki ti bo voljan mehaničarit po ugodni tarifi) ....

Kar se pa dolivanja vode tiče - sevede preveri še vse spoje cevi, pa da ti slučajn radiator ne pušča ali pa pečka v kabini ..
Meni je recimo na BX radiator puščal - pa niso na servisu najdl amo ništa (je puščal na "notranji" strani med kondenzatorjem klime in hladilnikom - in tist se praktično ne vidi amo nič - hladilna je pa sprot izparela - preden je pritekla do tal). Pol sem si pa jaz čas doma vzel pa laufal avto in gledal če mogoče kjerkol pušča - in z nekaj vztrajnosti zlociral vzrok ...
OK

LP
Primož

mirchi

Ker je siva strela dobila poškodbo vrat in boka pa tudi na odbijacih in drugod so se pojavile praske je nastopil čas ,da ga malo polepšam...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

Gox

A takole se barva avto? Nisem še nikoli vidu, da se ga tako zapakira :-)

mirchi

To je šele predpriprava.Najprej ravnanje pol kitanje...Slikano preden sma nanašala filer.
Barvan bo šele v ponedeljek.

gigo

Ko boš vse skupaj finiširal mi boš povedal ceno. Pa naj si bo koligialna ali ne. ;)
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

mirchi

Ponavadi take manjše stvari popravim sam,tokrat pa jih je skupil na parkingu-zavarovalnica časti,odbijač pa spojler smo pa skompenzirali,sem jim šel malo pomagat.
Jutri bomo barvali.

psihopat100posto

daj vprašak tak za finto, koliko bi stalo komplet barvanje +  zelo malo kitanja prosim.
lp

mirchi

mirchi

Najprej "abdekanje" oz. zaščita...

mirchi

Barvanje....Tomaž v akciji...

gigo

Ha ha ha. zdej pa bojo vsi začeli barvat XM-me. ;)) Domnevam, da boš nazaj v srebrno prebarval. Pašala bi mu tudi črna al pa plemenito modra.
http://shrani.si/files/mojvbtc.jpg[/img]]
Take the risk of thinking for yourself, much more happiness, truth, beauty, and wisdom will come to you that way.   Christopher Hitchens

psihopat100posto

hehe, jaz se že dve leti spravljam, pa ni časa nikoli($$$)!
lp

mirchi

tak siva strela je spet na cesti,in jaz spet uživam:emot68:

Moral sem ga malo poslikat...

@psihopat,glede cene barvanja zveš...majo gužvo,mi bo naredil kalkulacijo

Lamy

Zelo lep XM :BigThumbs:

Meni osebno je še vedno všeč XM in mi je zelo žal našega, da smo ga mogli prodat.

Kljub temu, da je avto že star mi je njegova oblika še vedno SVETOVNA, prav tako uživaš v vožnji!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]

mirchi

Jaz jih mam rad,tega pa prav obožujem.Lep,povrhu pa še dela kot urca(se pojavijo malenkosti,saj ni novi)pa zelo lepo pelje.