Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ne ta gre od hiše. Sem se že odločil... Bo že nekdo videl avto pa cenil v kakem stanju je pa ga kupil. Prvo sem bi nebi zdaj sem se odločil.

:BigThumbs:

Citroenovc

Ah kaj jamramo. Nič ne jamramo. Otroci so super. Enkratno. Neponovljivo. Meni je samo žal, da sem sploh toliko let čakal.

In jaz v navadnega C5 nabašem vsega boga krame brez večjih težav. In nabasal bi jo tudi v BX. Ipd.
Priznam pa, da je tudi meni komot pri našem novem družinskem članu, ko tudi če se ti ne da ukvarjat z razporedom, flikneš noter komplet voziček in še vedno ostane prtljažnika za en velik karavan :-)
Sem zadnjič peljal voziček, dodaten sedež, 4 gume (pa ne ravno male) še en kup drobnarij pa še je bilo ulala prostora ... No s 5ico bi moral že za tiste 4 gume podirat sedeže ...

Mimogrede - ve kdo za DOBRO elastično mrežo za prtljago v prtljažniku. Ampak govorim dobro. Ne nek čip šit iz trgovskih centrov ali avto štacun.

Baje da nekje okrog Ptuja eni pletejo neke hudo dobre. (?)
OK

LP
Primož

superca13

Joža, Fiat 500 s platneno streho kupiš za na šiht vozit pa si zmagal.  Z nekim V8 se boš spet vženil.
Zadnjič sem ga gledal na comercu, bemti je lep.
Pa če bi hitrega imel, vzameš onega Abarth varanta:BigThumbs:

Xandrej

Z ropotuljico pa se neom okol vozil... ;)

Romzi

Citat od: Citroenovc;179891Ah kaj jamramo. Nič ne jamramo. Otroci so super. Enkratno. Neponovljivo. Meni je samo žal, da sem sploh toliko let čakal.

In jaz v navadnega C5 nabašem vsega boga krame brez večjih težav. In nabasal bi jo tudi v BX. Ipd.
Priznam pa, da je tudi meni komot pri našem novem družinskem članu, ko tudi če se ti ne da ukvarjat z razporedom, flikneš noter komplet voziček in še vedno ostane prtljažnika za en velik karavan :-)
Sem zadnjič peljal voziček, dodaten sedež, 4 gume (pa ne ravno male) še en kup drobnarij pa še je bilo ulala prostora ... No s 5ico bi moral že za tiste 4 gume podirat sedeže ...

Mimogrede - ve kdo za DOBRO elastično mrežo za prtljago v prtljažniku. Ampak govorim dobro. Ne nek čip šit iz trgovskih centrov ali avto štacun.

Baje da nekje okrog Ptuja eni pletejo neke hudo dobre. (?)

A ni nekdo ene 2 dni nazaj nekaj limal v zvezi z nekimi prtljažniki in mrežo za C5?

Citroenovc

Možno. Samo jaz je ne rabim za C5. Tam jo imam in sem z njo zelo zadovoljen.
Tokrat rabim večjo, močnejšo in zelo zanesljivo.
OK

LP
Primož

Romzi

Zeko124

Pri nas tudi mati jokajo za karavanom... ampak resnici na ljubo. Jaz študiram zase in me praktično ni nikoli doma. tamala je stara 11 let pa sedi že spredaj. Nekih hudih skupnih družinskih izletov se ne bomo šli več, za ene 3 faki*g dni leto, ali pa en teden pa ne rabimo non stop kante od karavana trajbat.
Ja, je praktična. Je, ampak tisti 2 gajbici krompirja in jabolk s sobotne tržnice se da brez problema tudi v C6 pripeljat domov. Ni spet tolk majhen prtljažnik, le nizek. Za majhe otroke okrog vozit res ni najbolj primeren, ampak Lugr je tudi uspešno poflikal da je bil volk cel in koza sita, kolkor sem gledal :BigThumbs:.

Bi se strinjal z X-om, če že si avto intuzijast in si lahko privoščiš 2 avta pri hiši, imaš enega za dušo in enega za vsakdanjo rabo. Pri nas je to trenutno Volvo V70 karavan.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

tomaz555

Èe se le ustavi pri dveh avtih...

Lovro

Citat od: tomaz555;179926Èe se le ustavi pri dveh avtih...

Odličen komentar, he he :BigThumbs:
Lp. Lovro

Dosedanja vsakdanja citroenova vozila:
Citroen (Cimos) BX 16TRS Mk1; 1986 (1994-1996),  Citroen BX 15RE Mk2; 1988 (2004-2005), Citroen Xantia 1.8i 16V VSX; 2000 (2005-2012), Citroen C5 III 2.0HDI Confort; 2009 (2011-2016)

Citroenovi starodobniki:
Citroen (Cimos) 2CV6; 1975 (1999-2009), Citroen DS19M; 1965 (2009-2015), Citroen ID20; 1971 (2016-2020), Citroen TA 11B; 1953 (2021...)

superca13

Citat od: Xandrej;179893Z ropotuljico pa se neom okol vozil... ;)

Ropotuljica ima: 135 KM, 205km/h, 7,8s-100km/h :BigThumbs:
1 minuta pa si na šihtu, pa 2 komada lahko sparkiraš na en parkplac, čez 2 leti, ko se boš neveličal pa prodaš v 5 minutah :-)

ModelJT

Pa še šotor na kolesih je, to tudi ne mara ane Andrej hehe
[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Pa dam še gor roza hlačke pa sem glavni gey v mariboru al kaj?

Jogador

Ma kakšen gey, to bi bil obična pe*eræina, za geya rabiš mercedesa pa rolex pa dogo =)
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

mirchi

Citat od: Jogador;179969Ma kakšen gey, to bi bil obična pe*eræina, za geya rabiš mercedesa pa rolex pa dogo =)

Caaarskooo:emot66:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!