Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ja kaj češ pupe so tečne so pa naše. Včasih si rečem dobro da je bla tečna ker bi itak imeli vsi okoli bajte že en mali avtoodpad, doma 22 televizij 12 računlanikov pa še kaj...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs:

Zeko124

Andrej, a o prodaji na tuje trge si kaj razmišljal?

Kaka Nemčija, Francija,...?

Avto s takimi specifikacijami kot je tvoj zna tam hitreje najt novega lastnika, kot pri nas.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Prej sem ga dal na hrvatsko! Bomo vidli!

Zeko124

Bolj sem imel kakšen Autoscout v mislih :).

Ampak tudi Hrvaška bi znala bit opcija.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Citat od: Zeko124;179635Bolj sem imel kakšen Autoscout v mislih :).

Ampak tudi Hrvaška bi znala bit opcija.

Zdaj sem ga na mobile de še vrgel. Bomo vidli.

Čojko

Al pa zraven dopisat, da polg avta nov lastnik dobi še dogo,...

Xandrej

Ja nevem če nebom moral nekaj zraven dat...

garac

Roko na srce mi sploh ni jasno zakaj ga prodajaš? Koliko vem, si si ga zelo želel, pa najprej je bilo v igri, da ga kupi oče... naj proda mercedes, vzame tvoj voz in problem je rešen. V familiji ostane dober avto, ti pa si še vedno lahko privoščiš drug avto
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Eni se navelicamo avta po nekaj letih...jaz vec kak 4leta ne zdrzim pri istem, podobno je z mobiteli, tam recimo max. 1,5let.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Načeloma se mi je življenje obrnilo. Sploh ne rabim avta ampak sem rekel rad bi še eno V8 zverino katera bi bila samo za nedeljske vožnje ali pa kaki kabrio... Samo zaradi tega. Foter pa je itaš šel v Penzijon pa sploh ne rabi kakšnegakoli dizlaka.

:BigThumbs:

Citroenovc

Ti, da se ti ne bo še enkrat obrnilo, ko bosta imela mularijo ...
Sicer nisem pristaš "joj, če hočemo peljat pa voziček pa posteljico pa ostala jajca, moramo pa nujno zdej met enoprostorca/karavana" - ker se seveda da tudi z enim normalnim običnim avtom vse lepo nabasat. Ampak dejstvo pa je, da je pri enostavno dostopnem prtljažniku vse mnogo bolj komot - in tega lastnikom karavanov in enoporostorcev ne oporekam ...
OK

LP
Primož

Xandrej

Glej glih o tem je bila debata doma ker sva šla tisti drugi avto gledat in je vse ok vse kot mora bit le kaj je je zadeva coupe... In zdaj pravi kaj če bova otroke imela? Aha zdaj jih pa bova imela... 10 let vozim družinske avte okoli pa nix zdaj pa je kar naenkrat to problem. Imamva še Fiata Bravo. Èe bo otrok pa bova bravota menjala za nekaj večjega če bo premajhen. Ne vem moja seka je s clio 3 vratnem vse peljaja pa je mala pri 6 letih čisto normalna... Še pa najmanj kake 2-3 leta nebo dece tak da je še čas...

Sploh ko vidim da moji vrstniki vsi samo jamrajo s temi otroci pa svet narobe pa skrbi pa umrli bojo ker imajo otroka, samo eden prijatelj ne jamra ko imata dva pa ni vse v rožicah pa najmanj jamrata...... Mi kar mine malo do tega...

garac

samo nekaj ti zaupam xandrej, kolega je imel stroj, kot ga imaš ti namen kupit, pa ni šla niti lupinica na sedež, potem je pameten, kot je kupil X6 v katerega potem ni šel voziček in je kupil še en avto haha
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Nerabim jaz lupinice pa ne vozičeka pa nič... Karavana C5 pa bom itak dobil takrat za 5 jurjev že... Rec... Ne vem kaj se vse lahko še zgodi... vse se da.

Čojko

C6 ni družinski avto, ravno tako ne zadnja C5 limuzina. 4 vrata.
Mogoče pa res opustiš idejo o V8 in tega voziš dokler ne bo šel juretu kot zbirateljski avto skozi.:BigThumbs: