Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Naj prosim admin počisti to nesnago, ki nimajo veze dol, tisti ki pa se še vedno počutijo užajene prizadete ali kakorkoli pa naj pametujejo po zasebnih sporočilih. Hvala.

Xandrej

Evo zdaj sem prišel iz ene fešte imam malo promila pa vseeno moram napisat:

@zeko bog ne daj daleš od tega da bi karkoli zdaj imate odličen avto ste ga porihtali in to je to brez zamere!

@citroenovc brezveze da se zapenjama da neboma kam zajadrala... kakorkoli kot so ti povedali v tisti klanec ali gre ali ne mi je čisto vseeno.

@boklavdi upam, da ti je bil avto všeč kakorkoli če bo šlo bo če ne pa ne kot sva se dogovorila

@israil a nisi ti odstopil iz forum ali si vsaki faking day hodil gledat tukaj gor pa čakal da boš lahko spustil to na enkran kaj si... Pa človek mene boli kurac kaj imaš ti pa kaj nima pa kaj delaš pa kaj ne... P akdo je v penziji pa kdo ni... pa kak ti to ni jasno???

@xandrej

rekel si da se neboš kregal več sploh pa ne na forumu skoraj si prestopil svoj prag pa sem prišel iz fajn RD in malo spil vinčeka in ja bil S C6 sem se pripelal ko car in to še ščiščen je pa stari to je to ne sekiraj se čez 11 ur greš še na poroko tam bo šele fajn!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Še en špircer pa aji pa hitro kozlat po avtu potem pa pustit takega pa hitro v penzijo!

:BigThumbs:

mirchi

Uh! Ocitno sem zamudil festo tu gor...
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

superca13

Vidim, da je veselo tu gor :-)

garac

Ljudje, kaj se Vam je čisto odpelalo?
Sicer nimam pojma, kaj je pisal Isarjali, ampak očitno je zrel, da se pridruži ggorencu.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Od posta 792 lahko vse dol pobišeš prosim!

Xandrej

Evo kot ste izvedeli je avto prodan. Sicer se mi je odpeljel sem imel orošene očke ampak kaj češ... Hvala da ste me prenešali. Tema se lahko zaklene.

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs: