Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Avto je C6 in kdo se želi peljat v stilu kralja, precednika ali biznismena je to to... To je še vedno dnevnasoba napram vseh teh utesnjenih vozil ki so na redu vključno s sedeži... Ne vem no meni je smešno že to da za tako ceno kot je ni potencijalnega kandidata za vozilo z vso znano zgodovino, slovenskemu poreklu vsem vzdržavenjem, 100% kilometri ki so na števcu... Sedaj so zraven še trije:

1. siv ima najmanj 3x toliko kilometrov kot piše saj je leder ter volanski obroč (ki je že preoblečen) pa vse znucano za 8 jurjev (odlično ohranjen) pa vsran na sliki ko svinja...

2. Èrn z menjanim motorjem uvožen iz francije

3. Z italijanskimi tablicami...

ne vem no...  Pa še vedno sem odprt za neke zdrave ponudbe pa nema nikoga nikjer....

skrt3

Mah, jaz mislim, da so tej "predsednik, biznismen in kralj" itak zaplankani, hidravlika je baubau, vse samo francoza ne in vsi sosedi imajo nemca, ker to je pravi vagen.

10 jurjev je smesna cena, ampak ne vem, kdo bi to kupil razen ljubitelja.
Da bi vsaj crn bil, vsaj malo podoben audiju :)))

Dr. MadMan

@Skrt če ti je tolko všeč črna ti jo jaz oblečem v črno metalik po ugodni ceni če jo vzameš ;-)
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

Tiki

Evo jaz bi se če bi bil biznisman, sigurno vozil v C6... :BigThumbs: In se strinjam da na C6 (in ostale avtomobile njegovega razreda) vlečna kljuka, thule na strehi, in podobna navlaka paše ravno toliko kot na Ferrarija...

Uspešno prodajo, pa upam da bo našel pravega lastnika ki ga bo cenil =))
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

skrt3

Jaz sem kar sem, pa bi kupil in vozil C6. Zena sanja ta avto odkar ga je zagledala na cesti :) ampak za skakanje v sluzbo, po trgovinah, kolesa in skiroji od otrok v prtljaznik ipd se ne izide.

Bova kupila cez 15 let, ko bodo punce se vozile s frajerji naokoli. Pa bova skocila do Andreja po C6 za 700 EUR :)

Zeko124

Nas bo cez ene 5 let naprodaj verjetno, vreden bo takrat pa lih se enih 3-4.000€.

Ceprav glede na fotrovo navdusenje nevem ce ne bo se kaj dlje pri hisi ostal.

@Andrej, ce si kupec premisli lahko se meni das ponidbo za Atlantique komplet. Ceprav sem vceraj videl C6 s 17tkami pa cist solidno zgleda :).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ne vem še kako pa kaj treba prvo avto prodat. Tudi ljubiteljev očitno ni več nikjer... Sicer pa sem samo 1 avto prodal ljubitelju to je bil Lammy ostali niso šli nikoli v ljubiteljske roke žal... Pa Karli je na koncu pristal pri ljubitelju ostali vi samo za zvozit do fundamenta...

:BigThumbs:

garac

jah, saj večina ljudi ima avto za vozit, ampak c6 ni ravno nek prodajen model, težko ga je prodat in enako težko dobrega kupit.
Ljubitelj si ga morda lahko kupi, kdo pa ga bo vzdrževal, registriral... danes je dosti ljubiteljev brez službe, ali na 600€ plače...
vemo, kako se je zaključila zgodba ogromno slovenskih xm, enaka usoda čaka tudi C6
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Čojko

Citat od: Zeko124;179469Nas bo cez ene 5 let naprodaj verjetno, vreden bo takrat pa lih se enih 3-4.000€.

Ceprav glede na fotrovo navdusenje nevem ce ne bo se kaj dlje pri hisi ostal.

Evo, pa smo našli kupca. Naj si ga foter kupi za rezervo če je tako navdušen. Tega naj zvozi dokler gre oz. se ga bo še splačalo popravljat, pol pa za kose (kupil ga itak noben ne bo - XM zgodbe) in naj nadaljuje s tem Xandrejevim.
17 jurev izgube na vrednosti avta v 10 letih tudi ni nobena velika reč.

Andrej morda te bo poklical nekdo iz KP, ki že ima C6 :BigThumbs:

Mike666

Citat od: garac;179478jah, saj večina ljudi ima avto za vozit, ampak c6 ni ravno nek prodajen model, težko ga je prodat in enako težko dobrega kupit.
Ljubitelj si ga morda lahko kupi, kdo pa ga bo vzdrževal, registriral... danes je dosti ljubiteljev brez službe, ali na 600€ plače...
vemo, kako se je zaključila zgodba ogromno slovenskih xm, enaka usoda čaka tudi C6

Podpis.

To je pač realnost v naši državi. :(

Xandrej

Ja vrjamem v državi je pač trenutno problem. Pač stanje je takšno do kakršnega so nas spravili oz so spravili celotno državo. Po drugi strani ljudje ne poznajo avta zato ga vsaki dan dam 2x na novo oglas da se ga najde med zadnjimi 100 oglasi na A-net. Saj pravim ni hudič da se še ne najde nekdo ki ve kaj tak avto nudi kaj lahko da za tako ceno??? Mislim, da boljši avto za tako ceno ne obstaja sem 100%. Èojko še bo kdo poklical se veselim in hvala za reklamo.

Citroenovc

Ja kriza je resno pritisnila.
Jeseni sem za res bagatelo kupil en analogni fotkič. Jaz sem bil srečen in obenem presenečen, da ga je tip dal za tako ugodno ceno ... Po drugi strani sem ga šel iskat v vidno nevzdrževano in napol zapuščeno ornk vilo, na parkingu neregistrirani MB, tip na mizi kup opominov in položnic in ga je dejansko prodal, da je dobil nekaj za tekoče financiranje ... Oz. skorajda za "iz rok v usta". :S

Od takrat je pa samo še slabše.
Tudi moja nova pridobitev je pri meni pristala za 1/3 cene s katero je prodajalec začel. In s to začetno ceno bi ga 2011-12 prodal "dok rečeš keks". Zdaj je pa samo poslušal klasiko "kolk je reg, kolk so gume pa kolk požge".

Držim pesti, da boš uspešen in da bo C6 ostal v dobrih rokah.
OK

LP
Primož

Xandrej

Iz tvojih ust v božja ušesa!

JureA

Takole je bilo, ko sem na ogled C6 peljal soprogo in mulca.
Soproga sploh iz avta (Crosserja) ni hotela stopiti, kar notri je sedela in kokodajsala.
Po dolgem prepričevanju smo se le odpeljali na en krog s C6.
In potem je začela groziti:

- "Èe privlečeš k hiši še eno kanto, jaz privlečem še enega psa! In to dogo!"

Dva pasja zlodeja že imamo.
Še tretji zraven - to bi bilo strašno.
In to doga, strah in groza.

In tako sem moral žal opustiti misel na C6.

Pa še odločil sem se, da bom Crosserja obdržal.
Vem, da se to mnogim zdi čudno, ampak avtov ne menjam.
Kot pravi preprosta kmečka logika, zakaj bi menjal konja, ki dobro služi?
Èe mi je kak avto všeč, ga dodam v floto.
Tistih, ki jih pa že imam, pa ne prodajam.

Čojko

Haha, tvoja se še super obnaša glede na floto.
Moja pravi, da bo spakirala kufre in otroke, ter se odselila če pripeljem še kaj.
Pa sem par dni nazaj po pošti dobil še enega Gs-a (modelček) in ko ga je videla na mizi me zelo resno vpraša ali mora res spakirat kufre?:Hammer3:
Ce la vie

Je pa res, da če bi jaz danes kupoval rabljenega C5 limuzino (za podoben denar) bi takoj vzel tega rdečega C6.
Ideja. Daj ga za hec na avtonet še med C5, pa označi letnik 2010.
Pred leti sem namreč Peugeot Partnerja na koncu dal tudi med Berlingote in čez par dni dobil kupca.