Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Jogador

Je meni tudi zeloo blizu takle seznam, sploh prvo mesto ga zmaga:BigThumbs:
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

Zeko124

Citat od: Jogador;149504Je meni tudi zeloo blizu takle seznam, sploh prvo mesto ga zmaga:BigThumbs:

Se strinjam, čeprav bo novemu Quattroportu po mojem mnenju vsa konkurenca v negovem razredu lahko gladko popušila ... kar se dizajna tiče. vsa čast :BigThumbs:. Malo smo skrenili.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Maserati Quattroporte je hud vozek.

Xandrej

Saj pravim moj seznam v tem primeru je identičen...

Je pa rekel, da pri quatroportetu je treba dobro preverit avtomatski menjalnik oz njegovo zgodovino vzdrževanja. Ostalo BP.

Za Mercedesa je rekel, da imajo probleme z bencinsko pumpo!

Za Citrtoena C6 pa da ogromno zgubi na ceni in je treba najt kupca za njega ampak ga je hvalil 100 na uro skoraj nisem mogel vrjet.

Za Jaguarja ni težav nekih znanih edino odsvetoval je modele z strešnim oknom ker naj bi bil avto oz aluminija potem pa rjavijo vodila za strešno okno...

Zeko124

http://www.youtube.com/watch?v=6XZF4l2Q_7c

makina! :)

Kater TV, pravš pa ura? bom pobrskal po arhivih za oddajo.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

RTL pa mislim, da je imel posneto na siol tv moram ga fprašat kdaj je ta zadeva bla!

Xandrej

Evo kaj se dogaja z mojo rdečo zverino:

Slišal spredaj levo malo tk tk pa sem itak takoj vedel kaj bo!

Kupil še levo vilco amortizerja (GMT Moos) 130€ + popust!

In dvignemo gor in to sranje ne gre zamenjan če ne odstraniš polos!!! (na desni ni treba!) Pa da jim j**** butasto francosko glavo! Vglavnem zadevo je treba manjat ker je razpadla puša kjer pride ta zadeva prišraufana na šasijo. No sedaj sem nabavil še obe kugli pa oba končnika pa to zamenjam pa srečno novo leto! Jaz sem potem s podvozjem spredaj rešil!

Spodaj avto kot mora bit.

Potem pa na optiko pa letne gume gor pa gremo dalje!

V soboto šraufamo! (menjam še olje in filtre pa je) ker je že avto tam in menjavam olje na eno leto. Dobil sem INEO pa bo!

Sporočim!

:BigThumbs:

superca13

Olje mam tu Joža, lepo ko satan :)
C6 pa res gre enkratno. Tiho, mehko in placa kot v dvorani Tabor.

Xandrej

He he pa malo sma mu FAP spucala včeraj! Po dolgem času ni bilo generala v avtu (beri pupe) ki se drži za vrata ko se malo bolj hitro pelješ!

:emot112:

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Saj veš kje!?!?

:BigThumbs:

Xandrej

Evo servis narejen! 125 000 kilometrov ima!

Leva vilica: Zamenjana (moog)
Obe kugli zamenjani (SKF)

V trgovini so pa mi dali napačna končnika se pravi moram menjat pa še to zamenjat.

Olje Ineo 6L ter filtri!!!

Še končnika, nato pa optika ter zimsko čiščenje ter zamenjava feln!

LP

xpuser

Kje vzameš olje ? Prek neta ?

Xandrej

Èuj superca mi je zrihtal! 6l gre noter!

gule

Andrej ne da bi te zafrkaval, ampak steklo nisi hotel imeti alternativo, zdaj pa dele podvozja iz aftermarket ponudbe noter tlačiš?