Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Zadnjič v četrtek pred snegom v trgovini parkiram pa pridem ven in sva bla že dva:

Še ena kilometrska slikica na poti iz vranskega proti MB v soboto ob 2 uri zjutraj ko je snežilo ko satan...

Sem pa še nekaj ugotovil... Ta hudič greje nekak zadnji spoiler madona ali pa sem jaz vsekan že malo. Ker ko sem avto čistil, dam gretje ogledal pa zadnje šipe in se je pokrov kuferama čisto stopil saj sicer logično kaj pa če bi ta spojler noter zaledenel potem pa bi se moral dvignit to bi ja vse frčalo...

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Pojma nimam... Prišel pa zraven sparkiral ker ko se sreæaš pri nas s C6 je to dogodek...

pehorunkl

Ta črn je bratov.
Se mu je pa preko vikenda zgodila ena hecna štorija.... v noči na soboto je rinil nazaj na primorsko in je avto naenkrat začelo tresti in motor je čudno vibriral. No, nazadnje je na AC poklical vlečno službo, ki je avto odšlepala do Kopra. Naslednji dan je ugotovil, da se je med motorjem in karoserijo nabralo toliko snega in ledu, da so se te vibracije od motorja prenašale na karoserijo obenem pa je pritisnilo neko cev, ki je posledično povzročala neenakomerno delovanje motorja. Ko se je avto naslednji dan v garaži odtalil, je seveda spet normalno deloval, in do danes vse ok.
Se pa avto dobro obnaša na zasneženi cesti in "snow" program tudi dobro deluje, ko je treba speljati v hrib po zasneženem.
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Xandrej

No ko bo spet prišel pa kaj javi, da se dobimo na kakem drinku pakako rečemo!

LP

:BigThumbs:

andraž

Kot nekakšna elita med Citroeni. No, povsod je ta višji sloj...

Xandrej

Elita bo še en čas glede na to, da nekak naslednika ni in ni... Tudi pri drugih francozih več ni nič naslednikov...

607 je zadnji... ki ga še menda delajo, vel satis tudi ne pa C6 načeloma še dobiš novega delajo pa ga tudi ne več...

Se pravi ostajajo tavelik:i S, A8, BMW7 pa tu in tam še kaki vpadnik. Èeprav v primeru izbire bi se definitvno brez premisleka odločil za novega Jaguarja XJ!!!

andraž

Pa saj bodo čez cca. 7 let začeli delati koncept Metropolis. Spat kakšnih 6 let prepozno, ampak vseeno.

yamaha20252025

V "zimskem" režimu pri speljevanju me zanima ali je speljavanje na zaslonu prikazano z 2. ali 3 prestavo?
Meni napiše 3.prestava, pri P 407 pa 2. prestava?

Očitno je softweare drugače napisan.
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

pehorunkl

Citat od: Xandrej;147376No ko bo spet prišel pa kaj javi, da se dobimo na kakem drinku pakako rečemo!

LP

huhu, odšibal je v Mexico......pride spomladi.......mu povem......
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Xandrej

No pol pa spomladi! Odlično! Da neoš pozabo!

Xandrej

No Gledal oddajo na RTL kjer je možakar v tej oddaji iskal best buy v kategoriji Luxuznih vozil seveda v rabljenih izvedbah...

Pa gremo

30 000€ (Maserati Quattroporte)

20 000€ (Mercedes CLS)

15 000€ (Citroen C6)

10 000€ (Jaguar XJ)

5000€ (BMW7)

Ko da bi jaz oddajo vodil!

Mike666

Kaj tak grd Joža jo je vodo? Al zakaj?  
:D heheheheheh

Xandrej

He He He... :BigThumbs: