Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Èe je bla taka mala razlika na koncu te je robot nesu.
Napipkaš ceno do katere greš in pol avtomatika bida.
Mogu bi bit en gumb, da ko gledaš bide in vklopiš še pogled z avtomatskimi bidi (pol več).
Nehumano.

Xandrej

Ja po moje je blo nekaj tagega... Ker je bil edini ponudnik od 15 ko smo se dajali... Vsekal sem 301.50 pa sem bil do 8 minute do konca najvišji ponudnik... ;) ;) ;) tak sem bil... Pa še zadnja cena kaj jo je nekdo ponudil je bila 252€ sn mislil to je moje zaj... Potem pa zadnje 2 min... pa vsekam potem 451,50 pa sem bil 10 sek do konca najvišji ponudnik potem pa je prišel en ko je po moje rekel 500 dam pa roka...

Kaj češ...

Aja danes sem še pri vodenju navi ugotovil da mi ta hudič govori v Poljščini... Potem pa dam spremeni iz (moškega na ženico) pa pravi vstavite sistemski CD pa ga vržem noter pa mi zdaj teta v slovenščini govori.... Pa to te kap... Sploh nisem vedel, da to je... Prej mi je v angleščini pa pri C5 tui...

Vglavnem sexi pupa mi lepo pove zavijte levo... Samo čakam, da bo rekla malo bolj dol.... He he...

Dr. MadMan

@Andrej glede ebaya jaz tudi uporabljam robote in bidam 5 sek pred koncem in vedno dobim, le pametno ceno moraš nastavit.

A za navi nisi vedu da mamo slo pupo k ti govori? pa še štajerka je ;-)
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

dvorjan

Samo res, kdo se na ebayju rocno postavlja ponudbe?

Amateur hour.press

=)

PS: Ali pa ze v startu dati najvisjo ponudbo, ki jo imate v mislih. In se potem ne sekirati, ce bo kdo dal vec.
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Dr. MadMan

Ja tože samo tako si nabiješ ceno gor po nepotrebnem.
Dr. Navigator

Kreativne IT rešitve
https://www.greit.si

Svetujemo in pomagamo v arhitekturi
https://www.archistudio.si

dvorjan

Citat od: Dr. MadMan;145451Ja tože samo tako si nabiješ ceno gor po nepotrebnem.

Ni res.

Ker visa samo po minimalnem dvigu. Pac ti bi dal 100 eur za neko stvar.

In to napises ze ko je cena 20e. Potem pride eden s 32e, pa ti avtomatsko dvigne na 33. In tako do 75 npr. Tudi ce nekdo 4 sekunde pred koncem nastavi 91, bos zadevo se vedno dobil za 92e ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

Xandrej

Ja saj v tem je bil point. Jaz sem to mislil tak bolj za šalo kot za res potem ko sem pa bil pri 300 evrih zadnjih 8 minut pred koncem najvišji pa sem rekel e to je moje... Pol pa se je začelo. Rabim jih ne, če bi jih dobil bi moral še po njih k bratu od moje v Marburg (1000 km) ampak bi bil to 4 dnevni obisk kot je itak v planu... Pa saj še bo. Mogoče bi raje te original od C6 ene ko niso vse štiri počohane do fundamenta... Ali pa saj bo enkrat... Ker katerekoli te od C6 (stari model) so 100% počohane... jaz ne vem kaj delajo s tem...

Ja štajerka lepo govori tak sexy... Pa nisem vedel, da je to v slovenščini...

fajn pa je...

He he...

Xandrej

Aja to še moram povedat. V Petek sem na original servis Mercedes peljal fotrovo kočijo pa sem samo čakal na cifro po 3 urah kaj sem ga čakal (da ne pozabim na kavice itd itd ta čas)... Cena rednega servisa za E240 je bila natanko 204.00€.

Olje, filtri, priklop na računalo edino filter kabine niso menjali ker sem ga jaz pred 2 mesecema sam.

psihopat100posto

je*biga ga stari Mercedes je Mercedes!:BigThumbs:

Xandrej

Meni se zdi tak servis pri uradnem mercedesu zastonj če gledaš. Jaz sem bil pripravljen na najmanj 400€... :BigThumbs:

psihopat100posto

ja res je, pa še postrežen si bil kot je treba, ne pa pri Citroenu, kjer ti še testne vožnje z C6 ne zmorejo organizirati, vsaj v MS je tako, servisi pa itak brezveze........, glej jaz če nebi vozil XM-a bi verjetno Mercedesa....!:)
lp

Gox

A Mercedes servis pa nima enega nadomestnega vozila, da ti dajo da se odpelješ?

Ma ne bi jaz tam 3 ure čakal in pil kavo :) bi raje peš odkorakal domov.

Xandrej

Imajo celo so mi ponudili, da me peljejo v službo pa sem zavrnil ker sem imel dopust. Sem dodobra prečekiral novega A pa par vozil v vrednosti enega novega stanovanja v MB... Je bilo dokaj zanimivo... Pa nato sem še vmes šel gorazdu z eno gospo ker sva novo C4 kupila ta čas. Ko sem prišel od AC je bil avto že zunaj...

:BigThumbs:

yamaha20252025

Xandrej, če sem prav razumel, ti sedaj navigira v SLO jeziku?

Bo treba k DR.Madmanu?
C5 III 2.7 Hdi V6 avt.

Xandrej

Ja ena sexi štajerka se oglaša... Pa je hec ker v karliju je blo isto pa je bila angležinja pa tukaj v C6 prej tui zdaj pa kar ena... Moram pogledat če nea moja ki za zadnjimi sedeži leži pa me nadzira...

:BigThumbs::BigThumbs::BigThumbs: