Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Ja prijatelj ker pač zaupam zadevam kot so: SKF pa Moog! Olje pa je originalno pravtako tudi filter! In to s citroen znakom! Aja pa SKF je identičen v citroenovi škatli tam tudi piše gor SKF za roko pa ne vem kdo je proizvajalec pa upam, da je že tista firma crknila ki je delal to za citroen ker da pri takem avtu to crkne pri 120 000 kilometrov to pa še ne! Ko pa bo neoriginalna šipa katera bo imela gor citroen znak pa mene baš boli patak!

Pa to da boš mogoče razvetlil šefa ali pa kakega kupca glede na to, da avte prodajaš: Neoriginalna šipa za C6!!! Ne obstaja! Vsaj lani ni!

:BigThumbs:

Mike666

Delam z SKF-i in verjami da ni vse SKF kaj gor piše. Iz prve roke ti povem da kvaliteta skf-a je le ko ti piše da je skandinavski skf. Ostalo so le cenejše različice.

gule

Za vse obstaja...verjemi Ugurlu svašta dela...sam si rekel, da ti je zavarovalnica hotela alternativo vgraditi...za kateri avto, pa res ne vem več o čem si pisal...ali je bil C6, ali kaj drugega...in žal te moram raočarati res ni ista kakovost delov iz original škatle Citroen in tistih z znamkami, ki ih delajo za njih...ker se večinoma tudi države proizvajalke razlikujejo...

Xandrej

Kakorkoli. Bilo je za c6 ja ampak prvo so hoteli vgradit nakar so ugotovili itak ni ponaredka.

Opazam pa da je po novem tukaj greh avto vzdrzevat kot se rece. Ce pride roka od citroenove skatle 300€ pa da dobim moog~ovo za 130€... Vidim pa da je citroenova bila zelo kvalitetna eno sem menjal pri 117 ooo drugo pa pri 125 ooo kilometrih.

Mike666

Greh ni. Vzdrževanje mora bit. Tebi to dobro uspeva in kapo dol.
Jaz samo pravim kak nas nategujejo z deli cena-kvaliteta.
Že sam proizvajalec avta vgradi eno veliko sranje samo da lahko še kasirajo.

MSrougeZX

Poserjem se na citroenovo embalažo....vse je isti kakec...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

gule

Moram reči , da ni vse v kvaliteti...namreč ponaredki so velikokrat konstrukcijsko-dimenzijsko različni in tu pride do problemov pri montaži...če je kdo recimo stabilizatorje za c5, ali xsaro videl neoriginalne ve o čem govorim...kar se kvalitete tiče ona pride na plano po montaži, oziroma pri vsakodnevni uporabi...

Xandrej

Pa saj ne tiscimo neko cungalunga robo gor na avto. Roba mora in je identicna kot tista ki je bila ze na avtu. Kot pa pravim na original kugli pise skf pa na tej tudi. Kaj naj kdo na svetu ve kaj je zdaj boljse slabse. O delih od mooga pa menda nerabim zgubljat besded.

Vglavnem naamen je bil sanirat podvozje v celoti spredaj in rezultat je da je zadeva !kot mora bit.

gule

Nisem hotel ustvariti razburjanja...upam, da ti bo stvar delovala še nadaljnjih 200.000 km brez problemov...

Citroenovc

Ja res je zabavno, da ravno tebi kdo poskuša očitat slabo vzdrževanje.

Ker ti, Andrej, pa od vedno zelo natačno skrbiš za svoje avtomobile.
OK

LP
Primož

isarajli

Citat od: gule;154900Nisem hotel ustvariti razburjanja...upam, da ti bo stvar delovala še nadaljnjih 200.000 km brez problemov...

dej dej, čez 200.000 se bo c6 razletel.
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

Xandrej

Citat od: isarajli;154905dej dej, čez 200.000 se bo c6 razletel.

Takrat pa mene nebo več glava bolela!

Danes je seka kupla novo C5 !!! Jeeee še ena streha doma! Èrn, bež noter busines oprema 160 konjski stroj!

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Xandrej

Ja taki ampak kupljen v Mariboru.

So pa tile bussines dobra varijanta pa orng opremnjeni!

superca13

Ne vem zakaj zdaj andreja kurcate, da ni dal delov iz citroena noter, da so ponaredki zanič..
Ne dolgo nazaj ste sami še bolj bedasto teorijo razvijali in vam je @janez lepo povedal:

Citat:
Poslano od gule  
Kežas zbudi se, kaj misliš o lučeh od Zastave v amiju?

Keži se jebe za sve skupaj... Idte na ibej pa kupte NOS nove luči , al pa pri englahrtu kopije... ka me briga... Èe vam pa ponudim nove original luči iz moje zaloge bote pa spet iskali okol ztare od pezejca...

Pun kufar vas mam s totimi deli ...

Ve se kaj se dobi pa kje se dobi pa kake so cene ... pa mi ne komlicirat več...

Kir nima gnara vzdržuvat oldtajmera naj si pa kupi Dačijo pa naj se ne gre spačkarja pa kaj vem kako sceno. Za oldtajmera morš met gnar pa volo... če ne pa lizing pa se ite slovenclne pa **** vas gleda vse skup!