Moj rouge C6 2.7 Hdi

Začel/a Xandrej, Marec 12, 2012, 11:38:20 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Mike666

Hehe dobri ste. Slepi tudi. Na takih se služi. Kaj čmo druge izbire nimate. Le prepričanja hehhehehehhe.
:BigThumbs:

frodo1

Je pa na splošno na forumu vse več pametovanja, rivalstva in faušije,...
:emot155:
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

garac

novodobnega citroena pa res nimaš kaj bit komu nevoščljiv, morda le privoščljiv, tema pa je še vedno andrejčkov C6, ne se oddaljevat od teme, čeprav je itak že povsem zabluzila
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

frodo1

Govoril sem splošno o forumu, ni mišljena samo ta tema.
"Ni se sramota uèiti, ampak ne znati."

Xandrej

No upam, da se tema uredi. Danes dobil še ''prave'' končnike, one ko so mi dali zadnjič konus ni bil pravi.

Aja so (made in germany) aja original francoski oljni filter pa je narejen v Made in Austria!

Ta teden še skočim na optiko!

pa gremo dalje!

jumper1

no ko boš pa vse to zrihtal pol mam pa jaz prijatelja ki ti ga dobr čipne tam na ene 250-260 KM odstrani fap in egr ventile pa bo prava raketa

gule

Normalno da Made in Austria, saj ga Mann proizvaja...

pehorunkl

Citat od: jumper1;154977no ko boš pa vse to zrihtal pol mam pa jaz prijatelja ki ti ga dobr čipne tam na ene 250-260 KM odstrani fap in egr ventile pa bo prava raketa
Kol'ko penezov pa to pride? In za kaj je dobro, razen za rakete?
BX 19RD Break / zimsko spanje
3x Xantia 1.8i 16V lpg
CX 25 GTi lpg
Kawasaki Versys

Xandrej

Evo nas glihkar prišla iz optike!

3D optika in nastavili smo vsa 4 kolesa u nulo!

Vajenec ki je asistiral mojstru pove, da prvič vidi tak avto in kaj? Èez 10 minut se pripelje še ena C6 svetlo modra z bež notranjostjo. Gospod rekel, da je to njegov 14 citroen! He he

Kupil novega in je prvi lastnik!

zlikovski

Saj 98% jih niti neve ko jim omeniš da imaš hidro vzmetenje, pa te čudno gledajo, in si mislijo kaj za enega sranja je spet to, moj dajčlander za 15k je itak boljši. :)

hladilnik

Citat od: Xandrej;154974No upam, da se tema uredi. Danes dobil še ''prave'' končnike, one ko so mi dali zadnjič konus ni bil pravi.

Aja so (made in germany) aja original francoski oljni filter pa je narejen v Made in Austria!

Ta teden še skočim na optiko!

pa gremo dalje!

Citatin si mislijo kaj za enega sranja je spet to, moj dajčlander za 15k je itak boljši. :) :)

Emm, ok zdaj ne vem vec kdo je tukaj nor. Tako poudarjate kje so bili izdelani filtri, amortizerji in ostali deli vozila in ce slucajno pise MADE IN GERMANY ste vsi veseli. To je vse lepo in prav in ZAKON. A vozil pa MADE IN GERMANY ne znajo izdelovati? Ce se obrne tema na kaksno drugo vozilo, posebej, ce je nemskega izvora se zacne po doticnem pljuvanje. A je to kaksna fousija na tem forumu? Mislim resno me zanima? Cim vidite nekoga v mercedezu ali audiju, da bmwja ne omenjam je vsaj peder, ce ne kar SDSovc?

isarajli

jaz nisem peder (dokaz je 14 let mlajša žena in otrok) sdsovc tud ne, vozim pa citoena po katerem pljuvam odkar sem v prvega sedel. Ka za en vrag sem pol jaz ?
Drugač pa po mojem to ni fovšija, saj bi lahko vsak menjal fracoza za švaba, al pa jim ta forum tolk pomeni pa zato nočejo :)
kremenèkovi s.p.  Prodaja in polaganje kamna  051-832-858

tomaz555

Nemci delajo odlične avte, prav tako Italjani ,Francozi in Japonci. Vsak ima svoj čar.

Xandrej

Hladilnik če bi prebral zadnje 3 strani teme bi vedel zakaj sem to pisal zraven! Kdo pa se v kakem avtu vozi pa kakšnega je izvora pa mene baš boli pimpek. Meni so lepi avti pa zanimivi ne oni ko noter sedijo.

je pa res, da ogromno ljudi dobi zraven avta še ego pa velikega tiča pa lepe joške pa status... seveda pa je to problem vsakega posameznika.

gap

dobro napisano - se strinjam:BigThumbs: