Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

alan30

Citat od: AndryAndro;99068Nekako sem prepričan, da ima moj HDI elektro volan. Bom preveril.

Obstaja velika verjetnost, da ga ima, saj sva pred kratkim s kolegom firbcal njegov 110 konjski berlingo in strokovno :emot77: ugotovila, da mu v motornem delu fali komplet sistem za servo volan, in sedaj med branjem teh postov sem tudi ugotovil zakaj :emot112:.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Danes govoril s sodelavcem, ki že več kot leto vozi Berlinga XTR ... rekel je samo da je avto super in je zelo zadovoljen z njim ... pred Berlingom je nameraval kupiti Golfa, vendar je bil predrag in se je odločil za Berlinga, kjer je dobil veliko več od avta za dobro ceno. Pravi da mu ni niti malo žal, da se je takrat tako odločil.

Še en sodelavec in sodelvka vozita MultiSpacea, tudi oba zadovoljna lastnika :)

Pa še dva Berlinga MKII imam med sodelavci .. v glavnem še vsi so pohvalili Berlinga :)

mato

Pr nas sta tud dva XTR-ja 1,6 Hdi, pa tud oba ful zadovolna. Zaenkrat brez napak

Gox

E to je to, kar Garač vedno pravi :BigThumbs:

Zadovoljnih lastnikov Berlinga je ogromno, jih pa ni na forumu da bi ga pohvalili ...

mato

Citat od: Gox;99462E to je to, kar Garač vedno pravi :BigThumbs:

Zadovoljnih lastnikov Berlinga je ogromno, jih pa ni na forumu da bi ga pohvalili ...

To ti dam prav. En moj prjatu ima tud Hdi-ja multispace pa ne more pohvalt kolk je dobr in zadovoljen znjim. Jutri ga pelje na prvi servis v Koper. To sem pozabu prej napisat. Pa še nekaj svojih strank poznam ki ga tud pohvaljo.

garac

Dokler nimaš problemov, ponavadi ne pišeš po forumu, bi pa bilo zelo fajn, če bi lastniki malo vsake toliko opisali kako napredujejo km, kako je kaj s porabo, s stroški in zadovoljstvom. Torej, če ste zadovoljni s svojim Berlingom, ali kakim drugim citroenom ga le pohvalite.
Lepo je videt recimo, ko gox vsake toliko napiše tudi za AX, pa sončkov C4 pic... saj vem, če je vse ok, ni časa, službe, družine, hobiji...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

zaljubljena23

Moj Berligenc je star 2 mesca 3000km prevoženih (1.6 multispace pack) pa zaenkrat same pohvale

slepec

po 4 mesecih smo naredili z berlingotom 1,6 hdi 90km, 7000 km,z avtom nasplošno zelo zadovoljen,poraba- lepa vožnja 5,5l,če kaj vidi avtocesto pa 6,5l,prostornost odlična,lega na cesti tudi,skratka zelo dober nakup,cena-avto,moti me šklocanje-pokanje pod armaturno ploščo,in avtomatska klima ,ki ni tako zanesljiva -dobra kot pri drugih avtih,te pomanjklivosti pa sem tudi že napisal ,bom na servisu na 15000km,povedal problem

mitjanj

Tudi jaz sem lastnik skoraj novega (štiri mesece) Berlingota 1,6 hdi 90 km, 12000 km, skoraj nobenih težav, le v vzratno prestavo gre malo težje. Imam dva podatka o prvem servisu (15000 km in 20000 km), mi lahko napišete kateri je pravi, pa še na kateri citroenov servis naj grem. Porabo imam 5,6 l/100 km in sem zadovoljen z njo.

AndryAndro

Moj berlingo 1.6HDI, 90KM, je star 5 mesecev in prevoženih 2300km. Najboljše pri tem avtu je prostornost in velik + za dvojna zadnja drsna vrata. Vse ostalo pa se mi zdi kar malo pod povporečjem oz nič posebnega. Ne bom razlagal, kaj je bilo narobe ali kar me moti. Samo upam, da so bile to začetne težave in da mi bo zdaj odlično služil. Se pa ne bi več odločil za ta avtomobil.
Poraba po računalniku kaže 5,9, če pa sam izračunam, potem pa je to malce več, 6,4l. Tudi porabo lahko pohvalim, glede na velikost avomobila.
&REJ

dvorjan

Za 500 km na mesec si sel kupovat dizla? Ajajaj ...
The difference between ordinary and extraordinary is that little extra!

slepec

Citat od: mitjanj;99867Tudi jaz sem lastnik skoraj novega (štiri mesece) Berlingota 1,6 hdi 90 km, 12000 km, skoraj nobenih težav, le v vzratno prestavo gre malo težje. Imam dva podatka o prvem servisu (15000 km in 20000 km), mi lahko napišete kateri je pravi, pa še na kateri citroenov servis naj grem. Porabo imam 5,6 l/100 km in sem zadovoljen z njo.
citroen predpisuje servis na 20000km,tvoja odločitev pa je če boš avto peljal na servis pri 15000km,avtu sigurno ne bo škodilo,je pa tudi odvisno koliko časa ga boš imel,jaz bom peljal na 15000km

janez

Jaz sem z svojim belim Berlingom Mk1 čist zadovoljen... Tisto napako še nisem odpravil , pa bom že ko bom. Avto laufa čist OK in ,če ga ne gonim tud ne pije pretirano. Pravi delavski avto... Glede na svojo starost je dober. In če se bom kdaj še bolj "pokvaril" si bom naslednjega spet kupil Berlingota...

AndryAndro

Citat od: dvorjan;99950Za 500 km na mesec si sel kupovat dizla? Ajajaj ...

Sem močno kolebal mad bencinarjem in dizlom, pa sm se ustrašil ogromne porabe pri bencinarju. Pa tudi današnji dizli niso več tako narejeni kot so bili včasih.
Avto sm registriral v začetku leta, vendar se zaradi letnih gum nisem kaj veliko vozil. Bom polovil razliko, tam nekje okol 150 000km se mi bo že obrestoval dizel, :BigThumbs:
&REJ

lerin

v lasti ga imam 8 mesecev, avto je star dve leti, narejenih 30.000 - vse bp, poraba nekaj čez 6l/100, le kak čriček se zna oglasiti pri zavesicah, a se ne sekiram zaradi tega. Strošek? Kaj je že to :-)