Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mitjanj

Tudi jaz sem mnenja, da nas je veliko različnih voznikov z povsem različno porabo goriva, ki navsezadnje ni niti toliko pomembna, pomembno je da lahko tukaj izmenjamo svoje izkušnje in da nas Berlingo nekako povezuje.

peter skala

Mene pa te debate o porabi in ceni ,prav nič ne brigajo.Zame se bencin/nafta/ ne draži.

Že nekaj let tankam za 50 E pa ni problema.Ane,ane.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

AndryAndro

Citat od: peter skala;94608Mene pa te debate o porabi in ceni ,prav nič ne brigajo.Zame se bencin/nafta/ ne draži.

Že nekaj let tankam za 50 E pa ni problema.Ane,ane.

:BigThumbs:

Sam sem okleval med bencinarjem in dizlom pred nakupom. Ko sem mal prečekiral tale forum, sem se mal zgrozil nad porabo bencinarja in se odločil za dizla. Do sedaj sem prevozil med 15000 in 20000 km na leto. Kar se tiče teh kilometrov, bi bil bencinar zadovoljiv.
Itak sem po večini vozil večinoma dizle in sem bil vedno zadovoljen z njimi.

Men na rač. kaže 6.0 L porabe, bogve če to pravilen izračun. Bo treba mal peš skalkulirat.
&REJ

AndryAndro

Pa je spet crknil forum :)
Zimske gume dol mečete, pa nima nihče cajta pisat gor :)
&REJ

north

Mene pa zanima če ima kdo vgrajeno tovarniško navigacijo? vsak dan vidim enga bingota, ki jo ima in mi čiz konc lepo zgleda......
Citroën - Creative Technology

mitjanj

Tudi mene jezi napajalni kabel za navigacijo, ki visi id šipe pa do vtičnice za vžigalnik. Tovarniška navigacija bi seveda bila veliko elegantnejša, pa si nič ne morem, saj je moj berlingo skoraj nov. Nekako moram skriti te kable, pa ne vem kako se lotiti.

lp

AndryAndro

Citat od: mitjanj;96124Tudi mene jezi napajalni kabel za navigacijo, ki visi id šipe pa do vtičnice za vžigalnik. Tovarniška navigacija bi seveda bila veliko elegantnejša, pa si nič ne morem, saj je moj berlingo skoraj nov. Nekako moram skriti te kable, pa ne vem kako se lotiti.

lp

Pred 5 leti ni imel nihče probleme s kabli od navigacije:BigThumbs:
&REJ

garac

No, andy, tole si pa lepo pošteno povedal, in jaz jih ne vidim niti danes, za tisto 1x letno, ko uporabljam navigacijo me ne moti
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Igorek

Sam eni majo to zdaj nonstop montirano, nek se vidi raskoš.
Potem pa mu nekdo vdre v avto, pa je jok "so Garmina ukradli"

Èe pa si ga ponujal tak kot ji majo v trgovini, fajn v izložbi :)

Lp Igor

AndryAndro

Citat od: garac;96362No, andy, tole si pa lepo pošteno povedal, in jaz jih ne vidim niti danes, za tisto 1x letno, ko uporabljam navigacijo me ne moti

Js mam garmina kar na telefonu in mi zadostuje. V bistvu se sploh ne razlikuje. Iste karte, ista orodja, pa še procesor je dost hiter.
Mi je pa smešno, ko imajo eni vključen garmin za v službo in nazaj. 20 let so se vozil brez garmina na šiht, danes pa enostavno ne gre več, bogi.
&REJ

lerin

he, he, jaz se isto sprašujem, zakaj ima folk garmina za vožnjo po LJ, pa to v avtih z LJ tablicami.

north

No jaz sem bol mislil na tovarniško vgrajeno navigacijo....
Citroën - Creative Technology

deuche

Citat od: AndryAndro;96450Mi je pa smešno, ko imajo eni vključen garmin za v službo in nazaj. 20 let so se vozil brez garmina na šiht, danes pa enostavno ne gre več, bogi.

Zato, ker smo telički tisti, ki ga danes še nimamo. Ko mi iz KP v LJ postavijo 200m za izvozom Logatec tablo, da je 5km zastoj in zato zamudim službo za 3ure sodelavec Ljubljančan, ki se pa v ponedeljek zjutraj pelje iz vikenda na morju direktno na šiht pa  zamudi 15min, ker mu Garmin pove, da naj gre na logatec ven, ker je zastoj.
Kako to funkcionira nimam pojma, ker še vedno celo evropo vozim s kartami in Michelinovimi print outi, vendar se mi zdi dovolj dober razlog za uporabo garmina na cesti ki jo lahko prevoziš miže.

AndryAndro

Citat od: deuche;96900Zato, ker smo telički tisti, ki ga danes še nimamo. Ko mi iz KP v LJ postavijo 200m za izvozom Logatec tablo, da je 5km zastoj in zato zamudim službo za 3ure sodelavec Ljubljančan, ki se pa v ponedeljek zjutraj pelje iz vikenda na morju direktno na šiht pa  zamudi 15min, ker mu Garmin pove, da naj gre na logatec ven, ker je zastoj.
Kako to funkcionira nimam pojma, ker še vedno celo evropo vozim s kartami in Michelinovimi print outi, vendar se mi zdi dovolj dober razlog za uporabo garmina na cesti ki jo lahko prevoziš miže.

Ta je pa dobra!
Js si pomagam z serijsko vgrajenim avtoradijem in s pravo ferkvenco. Celo enkrat mi je uspelo naštimat prometna poročila, pa še glasnost sm si nastavil malo večjo, da ne preslišim.
&REJ

mitjanj

Pa to je res že smešno. Garmina potrebujem, ker tako najhitreje in najceneje pridem na cilj kjerkoli po Evropi, jasno da ga ne uporabljam takrat, ko pot poznam. Bistvo mojega vprašanja je bil napajalni kabel, ki me moti, ko visi od šipe navzdol.