Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Citat od: mitjanj;97096Pa to je res že smešno. Garmina potrebujem, ker tako najhitreje in najceneje pridem na cilj kjerkoli po Evropi, jasno da ga ne uporabljam takrat, ko pot poznam. Bistvo mojega vprašanja je bil napajalni kabel, ki me moti, ko visi od šipe navzdol.

Z malo domišlije sm prepričan, da boš premagal to oviro. Nikakor pa ne delaj kakih lukenj v armaturi. Èe bi imel js te probleme, bi najbrž razmišljal, kako pripeljati kabel z vrha. Potegnil ga bi pod stropom, do police iznad glave, pa bi bil potem le en pedanj viden. Tako je potegnjen kabel antene. Ampak to je ful dela. Druga moja varianta pa bi bila, da bi kabelček peljal v armaturi pa potem skozi režo ventilacije na prvo šipo. Èe hočeš imeti estetsko narejeno, bo potrebno kar nekaj živcev in razkopavanja po avtomobilu.
&REJ

deuche

Citat od: AndryAndro;97091Ta je pa dobra!
Js si pomagam z serijsko vgrajenim avtoradijem in s pravo ferkvenco. Celo enkrat mi je uspelo naštimat prometna poročila, pa še glasnost sm si nastavil malo večjo, da ne preslišim.

Da me j... nisem vedu. Bom šel gledat navodila, ko b om doma.

north

Da nebo skos tok napeto v temi  sprašujem če se da dobit original čisitla od Citroena?
Citroën - Creative Technology

slepec

north

garac

Vse kar je ponavadi naslikano v katalogih original dodatne opreme.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Renark

Citat od: lerin;91351lahko tudi več narediš, če daš mojo ženo za volan :-))))

Èe damo mojo ženo za volan pa tudi 650km ni problem, jaz osebno pa imam rekord  550 km do lučke za rezervo !
110 km hdi/2010:argue1:

north

Je tudi pri vas glasna črpalka za servo ? 90KM hdi

AndryAndro

Citat od: north;97882Je tudi pri vas glasna črpalka za servo ? 90KM hdi

Kakšna črpalka za servo???
&REJ

north

Èrpalka za servo volan se mi zdi da je nekam glasna, ko motor teče v prostem teku.

AndryAndro

Citat od: north;98445Èrpalka za servo volan se mi zdi da je nekam glasna, ko motor teče v prostem teku.

Nekako sem bil prepričan, da novi berlingo nima servo volana, ampak elektro volan.
&REJ

north

1,6 bencinar ima električni servo volan za dizla pa ne ima prek črpalke.

lerin

garac

da pri elektru ni nobene črpalke, oglej si temo o C3
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

AndryAndro

Citat od: north;986241,6 bencinar ima električni servo volan za dizla pa ne ima prek črpalke.

Nekako sem prepričan, da ima moj HDI elektro volan. Bom preveril.
&REJ