Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Ali se vsaj meni dozdeva, da je čedalje manj debate na tem forumu :emot107:
&REJ

Gox

Citat od: AndryAndro;91191Ali se vsaj meni dozdeva, da je čedalje manj debate na tem forumu :emot107:

Očitno so vsi problemi z Berlingi rešeni .... tako da ni več tekočih debat ...

Ponavadi pa je tako, da lastniki pišejo sam ko je kakšen problem ... pri pohvalah pa so veseli in vozijo dalje, se ne spomnejo nič napisat :)

Lp
Goran

garac

ja pa vsake tolko pride kdo povprašat, preden ga kupi in to je to.
Tudi forum C5 mkIII je večinoma mrtev, le vsake tolko se pojavi kak problem.
Citroeni se očitno zelo malo kvarijo.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

janez

Fino, potem je Berlingo najboljši Citroen.

Gox

Citat od: janez;91196Fino, potem je Berlingo najboljši Citroen.

Prav najboljši verjetno glih ni, je pa najbolj uporaben ...

Lahko voziš osebe okoli, tovor, spiš v njem ... ni da ni, uporaben avto 100%

janez

No evo kak malo je treba pa tema o berlingotu spet oživi... heheh

Sem se malo pohecal... se pa strinjam, je uporaben 100% .

Zeko124

Danes s(m)o delali nekaj rednih servisev na Berlingotih... Večinoma III. Poleg rednega servisa so ponavadi za poštimat še male bedarije kot recimo "zadnja vrata se ne zapirajo lepo", "gretja se ne da izključi", itd...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

garac

zadnji vpis je bil 2 dni nazaj http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=3720

saj lahko lastniki tudi kaj pohvalite, ni treba čakat, da bo kaj hin in potem pisat.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

slepec

tudi sam sem pričakoval nasploh boljši odziv na forumu v vseh temah ne samo pri berlingotu
da malo napišem
za menoj je prvih 1000 km,se mi kar smeji od zadovoljstva,namreč ,da sem prvič naredil  v življenju 1000km z enim tankom,glede same vožnje sem zadovoljen,glasno se mi zdi samo podvozje-mogoče zaradi gum 215,drugače pa zelo uporaben,servis nameravam narediti na 5000km,na forumu sem prebral ,da ste zelo zadovoljni z servisom pri AH JENKO,zaenkrat toliko,kaj več pa pozneje

zlikovski

Keža imaš alternativo v berlungotu, ko bo DAK med rožicami.

alan30

Citat od: slepec;91223tudi sam sem pričakoval nasploh boljši odziv na forumu v vseh temah ne samo pri berlingotu
da malo napišem
za menoj je prvih 1000 km,se mi kar smeji od zadovoljstva,namreč ,da sem prvič naredil  v življenju 1000km z enim tankom,glede same vožnje sem zadovoljen,glasno se mi zdi samo podvozje-mogoče zaradi gum 215,drugače pa zelo uporaben,servis nameravam narediti na 5000km,na forumu sem prebral ,da ste zelo zadovoljni z servisom pri AH JENKO,zaenkrat toliko,kaj več pa pozneje

Kako je tebi uspelo narediti 1000km z enim tankom mi ni jasno sam sem preizkusil že vse možne režime voženj in nisem uspel priti do več kot 880km z enim tankom.Èe ti je res uspelo narediti 1000km sem pa prepričan, da je  bila vožnja bolj podobna pešačenju kot pa vožnji z avtomobilom.

lp
Alan
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Citat od: zlikovski;91228Keža imaš alternativo v berlungotu, ko bo DAK med rožicami.

Ne vem ,če se mi bo dalo takrat delat novega berlingota... hehh

slepec

nov avto večina z tempomatom in 90% relacije do 100kmh to je formula za 1000km
sedaj pa mislim da bo še manjša ker ne bo burje:emot0:

lerin

ma evo, forum is not dead! Z berlingotom sem naredil cca. 6500 km (kupil pri 20.000) in dela k urca, uporaben popolnoma - tovorjenje treh otrok, prevažanje robe iz ikee in podobno, skratka zadovoljstvo popolno, ker sem tak avto rabil. Kako bo v prihodnje pa poročam, da ne bo forum mrtev.

lerin

Citat od: alan30;91229Kako je tebi uspelo narediti 1000km z enim tankom mi ni jasno sam sem preizkusil že vse možne režime voženj in nisem uspel priti do več kot 880km z enim tankom.Èe ti je res uspelo narediti 1000km sem pa prepričan, da je  bila vožnja bolj podobna pešačenju kot pa vožnji z avtomobilom.

lp
Alan

lahko tudi več narediš, če daš mojo ženo za volan :-))))