Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

AndryAndro

Citat od: modeljt;102792S krilnimi vrati rešiš ta problem, pa še avto je potem bolj uporaben.

Danes sem z mojo ženo in 6 mesecev starim sinom, uspešno prevedrili ploho dežja pod temi glomaznimi zadnjimi vrati!
Se pravi, da za nekaj je pa le fajn, mar ne :BigThumbs:
Torej, s kakimi vrati je avto bolj uporaben, je velik vprašaj. Odvisno, za kakšen namen imaš avto.
&REJ

lerin

evo, vidiš, ma ni da ni :BigThumbs:

north

Mogoče ve a je kakšen motor ki je v berlingu 3 z verigo ker sem jih par videl ki so zvenl kokr da bi imel verigo imajo tudi mal drugačen zadni lonce pri izpuhu mogoče samo za to ker imajo DPF?
Citroën - Creative Technology

lerin

če te prav razumem, želiš vprašati, ali ima berlingo motor z verigo in ne z jermenom. Je to to? Èe se ne motim, je to motor bencinar 120 vti. NIsem pa ziher.

north

Hm ne sem slišam dizla ziher sam je tko zvenel kot da ima verigo.Drugače vem, da ima dizel jermen.

Renark

Ni trenurno dizla z verigo, mogoče so mu že malo Dročniki nabijali, pa tudi skupni vod in šobe se rade slišijo če so že malo v ku....cu:)
verigo ima samo 120VTI - to pa je Bmw jeva šola

north

Mogoče pa zarad FAP-a tko zveni...

alesz

sicer je "ketnca" ampak ketna je ketna...........

north

AndryAndro

zdej pa lahko postane tale forum mrtev forum
&REJ

MSrougeZX

Citat od: Renark;104393Ni trenurno dizla z verigo, mogoče so mu že malo Dročniki nabijali, pa tudi skupni vod in šobe se rade slišijo če so že malo v ku....cu:)
verigo ima samo 120VTI - to pa je Bmw jeva šola

Tudi 95VTi in 98Vti ima verigo.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

AndryAndro

Postal sem lastnik novega VW Caddya 1.6TDi famillypaket
Upam, da bo s tem avtom veliko več sreče, kot z Berlingom.
:BigThumbs:
&REJ

TeMpL

Citat od: AndryAndro;117152Postal sem lastnik novega VW Caddya 1.6TDi famillypaket
Upam, da bo s tem avtom veliko več sreče, kot z Berlingom.
:BigThumbs:

Èestitke. Držim pesti.:emot112:

mitja12345

Tudi jaz razmišljam, da bom namesto še enega Berlinga kupil Caddy mogoče (sam mi je resnično notri grd ko pes)....mal pokaži slike in notranjost in koliko te je prišel?

MSrougeZX

Sem šel gledat slike na avtonet, tisti gumbi na sredini so pa res ogabni...za razliko 5k eur pa ne vem če je vreden...tudi če se 10let nič ne pokvari....jaz osebno bi za 18 čukov vzel kaj drugo v tem primeru...če že švaba pol recimo opel zafira opc line za 18k€, ali pa Orlandoja...P5008...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil