Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

antasi

domov smo prispeli polni energije
za razliko od enih nemcev,
al pa tistih zagrenjenih dedov, ki imajo francoska jajca,
pa bil imeli nemške limuzine:bombs:

Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

TeMpL

TeMpL

Sicer je novice že stara: 2 meseca ampak

-8.000 zaposlenih pri citroenu.. Sedaj se lahko nadejamo še boljših izdelkov...

http://www.guardian.co.uk/business/2012/jul/12/peugeot-citroen-cuts-jobs-close-factory-france

Slk

Citat od: garac;140425ne, ampak skoraj vsi zadovoljni z njimi, razen par posameznikov

Jaz sem še vedno zadaovoljen z njim, ima že 21000km star bo kmalu eno leto, vse funkcionira kot mora, ni tresenja, pokanja ...
Z njim sem letos prevozil Bosno, Èrno goro, Hrvaško, skratka super.

TeMpL

lepo! Vendar glede na porabo definitivno ne voziš 130kmh. (torej ni tresenja).. torej ppri vožnj 130kmn h = 134 po števcu žere meni med 7.4-8.9 odvisno od terena .. kar dvigene porabo v trenutku čez 7.

Pokalo meni tudi ni do 30.000, (no razen klime, ko je potrebno greti) in do takrat je bil tudi volan še kot nov. Sedaj pa ga je vsak dan malo manj :(

Ker če imaš tudi porabo pri 130km/h manjšo od 7 litrov.. potem je pa naš avto zrel za prešo-.
Ker motor deluje kr ok.. rezn senzorja za olje.. ki javi oil ok... tudi ob menjavi, ko ga sploh ni bilo v motorju.. tudi še po 4 urah čakanja..da mora ugotovi :)
eh. Glavno da te oil ok pomiri... Francozi so res zakon :)

antasi

eh ti templ,
ni ti pomoči:Hammer3:
tak šimfaš berligeca, da se ti  je zameril do kraj izgleda..
če se z ženo skregaš se ločiš,
saj za avto velja isto...
šinfaš tu, pa na tujih forumih,
včasih so takim rekli eno grdo besedo,
prosim enkrat že nehaj:emot94:

pa glede spet enga tvojega posta
-berlingo dobro veš da ni šparovček, tudi hdi ne dela čudeže,
čelna površina in teža naredita svoje
ni pa požeruh
in če mi porabi7.5
pa zraven pripeljem za 4 kliote v prtljažniku sem zadovoljen
-moj ima 120000 tak da ne širi neresnice da bo po 20000 vse razpadlo
-da senzor olje dela pravilno, moraš nalit olje in vžgat in pol pogledat mi je rekel stric citrojen:emot112:

gule

Meni pride en v servis, ki že ima cca. 270.000 km prevoženih(trojka, sicer furgon), ampak vse dela in do sedaj so menjani edino diski in ploščice zavorne, ter sprednji stabilizatorji...ostalo vse deluje...pa avto vozi več voznikov(je od ene firme), ki ga sigurno ne šparajo, ker je službeni in kot vemo takšni avti so najhitrejši in najboljši preko rupa...he-he...

TeMpL

Citat od: antasi;140485prosim enkrat že nehaj:emot94:
:

Sej je tudi meni že nadležno.... :)

xpuser

Citat od: gule;140486Meni pride en v servis, ki že ima cca. 270.000 km prevoženih(trojka, sicer furgon), ampak vse dela in do sedaj so menjani edino diski in ploščice zavorne, ter sprednji stabilizatorji...ostalo vse deluje...pa avto vozi več voznikov(je od ene firme), ki ga sigurno ne šparajo, ker je službeni in kot vemo takšni avti so najhitrejši in najboljši preko rupa...he-he...

Reč mu da je srečnež, pri nas do 100.000 km je še šlo potem pa sam :bombs:

TeMpL

Citat od: xpuser;140489Reč mu da je srečnež, pri nas do 100.000 km je še šlo potem pa sam :bombs:

Pri meni je šlo torej brez problemov celih 2000km. med 30000 in 32000 :)
To so bili edini kilometri za kater lahko rečem, da je skoraj vse delalo. Celo tresel je zelo, zelo malo, praktično nič. Ampak..
Takrat sem bil celo zadovoljen z Berlingom!! Ne moreš verjet :)
Brez problemov 100.000, kapo dol, takemu Berlingu!!!

peter skala

Ko sem bil še  lep in mlad,nisem verjel da obstajajo ljudje ki jih spolno vzburja  lastna bolečina.Sedaj ko sem malo manj mlad ,lep pa še,pa vidim da taki ljudje res obstajajo.

Moraš biti  orto mazohist,da se voziš v avtu s katerim si tako nezadovoljen.

Ampak kot je rekel moj dedek,,vsako tele ma svoje vesele,,

Pa naj živijo tudi mazohisti,sam da jom pride,pa je OK.
Èe trebuh potegnem noter,imam120 kg,
Èe ga pa ne ,pa ne vidim na vago.

xpuser

Citat od: peter skala;140540Ko sem bil še  lep in mlad,nisem verjel da obstajajo ljudje ki jih spolno vzburja  lastna bolečina.Sedaj ko sem malo manj mlad ,lep pa še,pa vidim da taki ljudje res obstajajo.

Moraš biti  orto mazohist,da se voziš v avtu s katerim si tako nezadovoljen.

Ampak kot je rekel moj dedek,,vsako tele ma svoje vesele,,

Pa naj živijo tudi mazohisti,sam da jom pride,pa je OK.

Pri nas so bili službeni...

Slk

Citat od: TeMpL;140480lepo! Vendar glede na porabo definitivno ne voziš 130kmh. (torej ni tresenja).. torej ppri vožnj 130kmn h = 134 po števcu žere meni med 7.4-8.9 odvisno od terena .. kar dvigene porabo v trenutku čez 7.

V službo se res ne vozim po avtocesti, vendar kadar grem, ga občasno malo prediham tja do 160 in takrat res malo več kuri, trese pa ne, drugače vozim po avtocesti okrog 120, da imam porabo okrog 6l.

gule

Berlingo je po mojem mnenju, še najbolj robusten, od novih Citroenov...