Mrtev forum Berlinga MKIII

Začel/a AndryAndro, Februar 02, 2011, 08:08:25 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

slepec

Je samo jaz sem se odlocil da ga delam na 15000 km

Slk

Meni so tudi predpisali na 15.000

Roky

slepec, kaksen letnik pa je, da bodo menjali zadnje steklo? a se je kaj omenilo kje je sploh vzrok menjave?

slepec

Citat od: Roky;134683slepec, kaksen letnik pa je, da bodo menjali zadnje steklo? a se je kaj omenilo kje je sploh vzrok menjave?

2011
vzrok naj bi bil,da grejo grelne žice na steklu ,preblizu vijaka za dvigovanje zadnjega stekla,in naj bi se tam strgalo to gretje,imam pa model z dvigovanjem stekla,ki se je do sedaj veliko uporabljal

TeMpL

Citat od: slepec;1347012011
vzrok naj bi bil,da grejo grelne žice na steklu ,preblizu vijaka za dvigovanje zadnjega stekla,in naj bi se tam strgalo to gretje,imam pa model z dvigovanjem stekla,ki se je do sedaj veliko uporabljal

Lala... Gretje ;)

Vzrok je, da stekla tega letnika sama od sebe "explodirajo" ...-> se sesujejo/razletijo.
Pri čem poškodujejo še kompleten zadnji del avtomobila.

slepec

Citat od: TeMpL;134725Lala... Gretje ;)

Vzrok je, da stekla tega letnika sama od sebe "explodirajo" ...-> se sesujejo/razletijo.
Pri čem poškodujejo še kompleten zadnji del avtomobila.

ja tudi to sem jim povedal,da se držalo zadnjega amortizerja na šipi zavrti, in posledično lahko pride do poka zadnje šipe,tudi meni se je zavrtel in sem pravi čas ugotovil-s pomočjo foruma:BigThumbs:,in zadevo rešil,je pa res da gredo grelne žice zadnje šipe spodaj pod ta vijak -držalo in s tem se poškoduje zadnje gretje,bi rekel da bojo ubili 2 muhe na mah

AndryAndro

Citat od: slepec;134780ja tudi to sem jim povedal,da se držalo zadnjega amortizerja na šipi zavrti, in posledično lahko pride do poka zadnje šipe,tudi meni se je zavrtel in sem pravi čas ugotovil-s pomočjo foruma:BigThumbs:,in zadevo rešil,je pa res da gredo grelne žice zadnje šipe spodaj pod ta vijak -držalo in s tem se poškoduje zadnje gretje,bi rekel da bojo ubili 2 muhe na mah

Na citroenu ne ubijejo niti ene muhe, kaj šele dveh na mah..... pravljice

Meni so tudi padali amortizerčki, pa so mi zatrjevali, da je vse to OK. Je pa zanimivo, da se je serviser kar precej lovil okrog menjave, mogoče sem bil prvi s temi problemi. Nazadnje se je vse porihtalo, ko mi je pri parkiranem avtu, sesulo zadnjo šipo in močno poškodovalo zadnjo havbo, še bolj pa odbijač. Še dobro, da se mi je to zgodilo pred službo, na domačem terenu in ne kje na hrvaški obali na dopustu!
To pa je bila tista pika na i, ko se mi je avto dokončno zagravžal.
&REJ

Roky

Zanima me, ali je že kdo kupoval ponjavo oz. pregrinjalo za Berlinga? Kje ste kupili in koliko ste dali zanj? Ker nov avto, kamp, borovci in smola ne gredo preveč lepo skupaj :)

garac

vzemi podloženo in dovolj veliko, original je sicer lepa rdeča, pa logo ima, ampak draga
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

TeMpL

Citat od: Roky;135809Zanima me, ali je že kdo kupoval ponjavo oz. pregrinjalo za Berlinga? Kje ste kupili in koliko ste dali zanj? Ker nov avto, kamp, borovci in smola ne gredo preveč lepo skupaj :)

lelclerc cca45 Eur (z nekaj malega ojačitve proti toči) velikost "van"...
Srerne barve.. imajo jih praktično vsepovsod samo cene v "sezoni" znajo bit duple.

TeMpL

garac

ne, ampak skoraj vsi zadovoljni z njimi, razen par posameznikov
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

TeMpL

Citat od: garac;140425ne, ampak skoraj vsi zadovoljni z njimi, razen par posameznikov

Sej bi res lahko bil super avto, pa žal temu ni tako.
Samo tudi prispevkov kot so ravno kar sem opral mojega lepotca, ki me je z neznasko dinamičnostjo in udobno vožnjo pospremil na počitnice, IN
Seveda opremljeno z obilo slikami, kot na primer v c5 delu tega foruma ;)
Tako ta je ta fraza o zadovoljnosti bol samo fraza, kot pa kaj drugega.

Bi pa bilo lepo zvedeti tudi kaj pozitivnega...

Na primer prispevek kako prepričat šefa servisa, da ti brez prigovarjanja zamenja leto in 1 mesec star usnjen volan, katerega Citroen ceni 360 eurl, citroen je seveda pozabil v prospekt dodati "umetno usnje salbe kakovosti"
,da ti ga naroči in zamenja brez pripomb !!!

Ali pa kako vgradim Nomade 2 bluetooth modul.. za navodili in slikami...

antasi

Ravno kar sem opral mojega lepotca, ki me je z neznasko dinamičnostjo in udobno vožnjo pospremil na počitnice:BigThumbs:

seveda pa sem spravil not  poleg žene in otrok
še čoln dolg 4.5 metre pa motorček 250 kubičen
pa pol so šli seveda še bicikli zraven,
pa kamp oprema, pa seveda našega hov hova ne smemo pozabit,
tak da je doma ostala samo tašča in en kozarec mleka:gimme_money:
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

antasi

pot je bila lepa,
ker nismo nič slišali ali čutili:
1. pokanja grelca v armaturi
2.ropotanja podvozja
3.znucanega usnjenega volana