C4 mkII prvi kilometri

Začel/a Zeko124, Januar 28, 2011, 09:57:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

borut1974

http://www.citroenar.eu/album.php?albumid=123

Na zgornjem naslovu so zdaj dosegljive slike novega C4.
Mogoče kdo ve, zakaj ne bi svetile dnevne luči. Trenutno čakam odgovor prodajnega servisa.
Imam obkljukane v meniju, a vseeno ne svetijo.

LP

Maso77

Borut, res špica avto. Za dizla vem, da je zelo tih, glede bencinca pa sprašujem, ker z njim nisem bil na testni.

borut1974

Hm, težave boš imel z bencincem, ker kolikor vem jih ni testnih, zato boš moral verjetno nanj čakati vsaj do konca aprila, ker jih menjajo na tri mesece, pa še potem imajo takšne kot jih da Citroen Slovenija.

tomaz555

Bencinar je tih, sem probal danes, je kar fleten avto. Pri 21 prevoženih kilometrov, ga seveda nisem probal, kaj da od sebe. lp

Maso77

Tomaz555, lahko poveš, kje si ga vozil? Vidim, da si z Gorenjske. Tudi jaz.

tomaz555

Starša sta ga včeraj dobila, pa sem naredil en krog. lp

Daniel_H

Kateri bencinar pa sta nabavla starša? 120KM ali avtomatika 155?
LP

Maso77

Do odgovora sem prišel na internetu :)

130 km/h pri 3800 obratih. 120 konjičev.

http://www.adac.de/infotestrat/tests/auto-test/detail.aspx?IDTest=4499

Daniel_H

Jah, jaz sem skoraj 100% da bom nabavil tegale novega C4. Vzel bom VTIja 120KM, ker jaz drugega ne rabim, avtomatiki mi niso nekaj pri srcu, dizla pa nebom izkoristil. Bom pa ciljal na exclusive opremo in pa zelo rad bi mel xenone pa DENON Hi-Fi (sem pač malce zahtevnejši pri zvoku, tudi doma mam kar malce višji rank opreme:))
Mils9m, da nebom zgrešil s tem kompletom :)
Me pa bega tole, da moram vzet poleg Hi-Fija nujno navigacijo :S  to se mi ne dopade :S
Vglavnem odločitev bo padla do konca marca, sedaj pa začnem hodit malce naokrog po citroenovih salonih :D
LP

borut1974

Ja, tole ozvočenje v C4 je res bolj za stare ate. Nič kaj dosti ne da od sebe. Èeprav zvok niti ni slab, a avtoradio enostavno ne zmore poganjati teh zvočnikov. Brez vklopljenega Loudnessa sploh ni nič basov. Verjetno imajo vgrajeni zvočniki tako slabo občutljivost.
Jaz bom verjetno zadevo najprej preizkusil nadgraditi v svojem z dvema Hertzoma (ločen sistem s kretnicami) serije dieci, ki je cenovno zelo, zelo ugodna zadeva (67 in 65 EVR - na Digital Elektronik). Omenjene zvočnike sem zamenjal z originalnimi že v golfu serije 5 in tam prav tako vgrajeni radio ni dal na serijske zvočnike nič od sebe, s temi zvočniki pa radio zdaj BUTA neverjetno!
Sam razmišljam, da bi vrata in dno prtljažnika še dodatno izoliral, kar bi prišlo nekje do 200 EVR (odvisno, koliko želiš izolirati).
V prtljažnik pa bi dal še ojačen subwoofer za okoli 150 EVR.
Èe prišteješ še kable, varovalke in podoben material, bi za vse skupaj odštel okoli 550 EVR.
Zaradi izolacije pleha in plastike bi bil zvok avtu NEPRIMERNO boljši od tistega Denona, ki ga moraš vzeti skupaj z navigacijo!

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Zamenjaš zvočnike, jih obesiš na 4 kanalni ojačevalec, v kuferam en basek pa je. Lahko navigacija ostane tudi komande na volanu  ostanejo pa radio ki paše v avto... Pa še za lopove si nezanimiv.

Bober

Fantje, lepo pozdravljeni od novega člana.

Eno vprašanje: za kaj so komande na volanu C4 II, levo spodnji del?? Bolj gledam, manj mi je jasno. Na desni strani spodaj je za telefon. Ker teh komand potem ni v opremi Tendance (no, razen če ima bluetooth).

garac

@dobrodošel na forumu.
Se pravi bomo razjasnili...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

MSrougeZX

Tisto z P je verjetno funkcija ki ti zmeri rapoložljivost parkinga (brezveze, ima tudi moj c5), tisto drugo je pa zatemnitev osvetlitve armature.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil