C4 mkII prvi kilometri

Začel/a Zeko124, Januar 28, 2011, 09:57:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Daniel_H

Pozdravljeni vsi na forumu, sem novi in se spodobi en topel pozdrav.
Vglavnem od lani kupujem nov avto, pa po pravici povedano sem malo čakal na tega C4 in pred kratkim bil tudi v salonu pri nas na Ptuju. Vau.
Odločam se med meganom, golfom, astro pa sedaj C4 in nekak me tale C4 najbolj pritegne. mam namen za exklusive varianto, bencin 120konjski, dizla osebno ne rabim, me pa zanima, če bom zelo pogrešal 6 prestavo? Aja pa tile popusti kao do konca februarja - za novo vozilo pa salon nekaj doda plus 1000 za leasing....  BO KAJ TAKEGA TUDI NAPRIMER MESECA MAJA, ker osebno se mi zdaj še ne mudi za nakup, čeprav popusti so kar občutni!
torej tisit, ki mate kake INSAJDERSKE novice, veze, sorodstva pri citroenu, mate kake infoje in seveda tudi vaša mnenja glede teh popustov in samega avta - nove C4...
LP
Daniel

Lamy

Citat od: Daniel_H;91654Aja pa tile popusti kao do konca februarja - za novo vozilo pa salon nekaj doda plus 1000 za leasing....  
LP
Daniel

Kar se teh popustov tiče in leasinga bodi pazljiv, saj ti lahko nabijejo stroške in obrestno mero, pa boš tega 1000 itak jim vrnil. Èe boš kaj rabil se lahko obrneš na ZS
[SIGPIC][/SIGPIC]

DejanO

Danijel boma šla skupaj do Gogija Avtocity MB, ko boš tako daleč. Kaj pa 1.6 thp, ta ima 6 prestavo.
Dornava - Destrnik nista tako daleč.
LP
Joie de vivre. Citroën! 2CV 6 Charleston, C5 III Tourer 2.0 HDi 163 aut. exclusive, Xsara II 1.6i 16V exclusive

Gox

Še par fotografij Koprske Exclusivke :take_picture:

borut1974

Jaz sem praktično že lastnik nove štirice. Zaarou sem testno Exclusivko, ker je to povsem drug avto kot nek Tendance z dodatki. Poleg tega je bila cena za tako opremljen avto v tem razredu več kot ugodna. Zdaj že komaj čakam na prevzem, ker je po testni vožnji pustil v meni daleč najboljše občutke (golf6, astra, c4) vizualno in komfortno z edino manjšo pomanjkljivostjo - menjalnikom, ki, roko na srce, ni na ravni germanskih konkurentov. Vse ostalo pa je daleč pred trenutno konkurenco!
Slike sledijo, takoj ko ga dobim!

Xandrej

Res ni ampak si že kdaj v življenju slišal, da se je citroenu pokvaril menjalnik???

borut1974

Hočeš reči, da se nenatančnejši menjalniki težje pokvarijo?
Vedno sem vozil Citroene in menjalniki so bili vedno povprečni, v vsem ostalem pa sem užival, razen v sedežih, ki pa so zdaj preskočili svetlobna leta pred tistimi izpred let.

garac

borut, menda nikoli ni bil problem v menjalnikih, ampak v povezavah na relaciji prestavna ročica menjalnik.
Se pa strinjam, da bi morali dan današnji že povsod biti 6p menjalniki, ne pa da avto potem "tuli" v peti in brezveze spije kak liter več
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

borut1974

Ja, problem izvira iz tistih "palic" pri motorju, ki prestavljajo.
Saj, da ne bo kdo mislil, (ker sem pač nov) da šinfam Citroene.
Na koncu se vedno vrnem domov - k Citroenu!
Ampak ko bo pa bodo enkrat francoski inženirji izdelali ne le nemcem všečen avto, ampak tudi menjalnik, potem pa sploh ne bom več pogledal konkurence.
Joj, drugač sem pa že prav živčen. Komaj ga čakam, mojga C4!

Gox

Borut, v kakšni barvi si ga vzel?

Lahko razkriješ še ceno za testni model? (Me zanima ... ko sem jaz gledal za novo C4-ko po mojih željah in okusu (recimo stopnja opreme na ravni testne Exclusive), bi zanjo odštel nekje 20.500€ po ceniku.)

LP
Goran

garac

gox, testne so najbrž vse enake barve
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

Mogoče sta dve ... v Kopru če se ne motim je testna ta rdeča Exclusive. Imajo pa tudi temno sivo. (te dve sem videl parkirani pred salonom)

borut1974

Vzel sem testnega exclusiva temno sive kovinske barve (uradno Shark). In ja, naj bi bili vsi takšne barve po zagotovilih več prodajalcev iz različnih hiš. Cena je pa bila zelo ugodna in dosti nižja od vseh, ki so trenutno na straneh avto.net. Za avto s tako opremo, bi s citroenovimi popusti odštel 21.800 EVR, če bi dala nekaj popusta še hiša, bi bila pač še nekaj nižja cena, a pod 21 jurjev sigurno ne. Vzel sem ga pa, ker ni bil rabljen in je tako povsem nov! Meni se je zdel dober deal.

garac

e, moj gorane, vidiš, ko nisi šel na testno vožnjo, tale ki si jo ti slikal ni testna ampak službena. http://www.citroenar.eu/showthread.php?t=6287&highlight=promocije
[SIGPIC][/SIGPIC]  

Gox

A ...  sem mislu da jo tudi za testne namene uporabljajo :)