C4 mkII prvi kilometri

Začel/a Zeko124, Januar 28, 2011, 09:57:41 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Zeko124

Ja, Gaši ima prav, rezervno kolo se pri C4 II doplača s 60 €vri. Osebno me motijo nekatere druge kombinacije dodatne opreme, ampak o tem kdaj drugič.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

zlikovski

Rezervno kolo se nesmatra več, kot del obvezne opreme!?  Danes je važno da imamo kot obvezno opremo kramp in deko.
Rezervno kolo dobiš zraven avtomobiljčku, ki je v kinderjajcu.

Zeko124

Hja, osnovna cena se sprva ne zdi tako visoka, samo ko pa prišteješ zraven tisto kar potrebuješ in še tisto kar bi rad, se pa rahlo zgroziš... ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Xandrej

Ja res ker za 13 jurjev dobiš vse glih včeraj se je en predračun delal.. 90  konjski THP pa avt. klima pa dosti opreme za 13 700 pa je...... seveda če rabiš za 5000 kilometrov na leto dizla... Pol pa ja...

ModelJT

A 90 konjski THP tut obstaja? Js sm mislu,d a sta sam 140 km pa 156 km. Al si mislu VTi?
[SIGPIC][/SIGPIC]

garac

@zeko xandrej je najbrž mislil vti. Drugače pa bi se ne strinjal glede cene, da je drag, za dobrih 14jurjev dobiš zdaj s pormocijskim popustom lepo opremljen vti 120. Sicer ima tudi v osnovi že kar nekaj opreme, in hvala bogu nima radia, ima pa 6 zvočnikov.
Pojdi v vw salon in poskusi dobit cenik za podobno opremljen golf.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Xandrej

Ja VTi se m mislil... Se opravičujem... Ni drag...

Zeko124

Citat od: garac;91297@zeko xandrej je najbrž mislil vti. Drugače pa bi se ne strinjal glede cene, da je drag, za dobrih 14jurjev dobiš zdaj s pormocijskim popustom lepo opremljen vti 120. Sicer ima tudi v osnovi že kar nekaj opreme, in hvala bogu nima radia, ima pa 6 zvočnikov.
Pojdi v vw salon in poskusi dobit cenik za podobno opremljen golf.

Ja, to zadnje se strinjam, mi je danes isto rekel Andrej, ki je vodja prodaje pri Jerovšku...

Ja VTi je kar poceni, tudi če mu dodaš radio, rezervno kolo, autoklimo in lite feltne... :)

Je pa še veliko stvari, ki bi jih jaz osebno mel na takem C4, dragi so tudi Xenonski žarometi...

Da o cenah dodatne opreme niti ne govorimo... Jbg, oblikovanje je draga reč :BigThumbs:

www.keramika-genorio.si

tomaz555

Xenonski žarometi so 600 evrov, je pa res da se dobijo v kombinaciji z bočnini opozorilniki in tlakom, kar stane jurja. Zeko to ni nuja in pač ne vzameš, ali ... Za 18 jurjev dobiš za moje pojme totalno opremljen avto (bencinar 120km) oziroma 2 jurja več dizel. Vsi pa bi verjetno imeli za 12 jurjev vse. Žal ne gre. lp

Zeko124

Citat od: tomaz555;91344Xenonski žarometi so 600 evrov, je pa res da se dobijo v kombinaciji z bočnini opozorilniki in tlakom, kar stane jurja. Zeko to ni nuja in pač ne vzameš, ali ... Za 18 jurjev dobiš za moje pojme totalno opremljen avto (bencinar 120km) oziroma 2 jurja več dizel. Vsi pa bi verjetno imeli za 12 jurjev vse. Žal ne gre. lp

To je meni vse jasno... Moje mnenje. Kaj pa je zate totalno opremljen avto pa nevem...
seveda, avto je nov in zato drag, tu ni kaj razpravljat. Povedal sem pa že, da me motijo kombinacije opreme, pa tudi take stvari, kot so npr rezervno kolo za doplačilo.

Sicer je fajn avtek

LP

www.keramika-genorio.si

devil

eii zeko dej zrihti še men eno probo :D
:funny34d:

Xandrej

Citat od: Zeko124;91346To je meni vse jasno... Moje mnenje. Kaj pa je zate totalno opremljen avto pa nevem...
seveda, avto je nov in zato drag, tu ni kaj razpravljat. Povedal sem pa že, da me motijo kombinacije opreme, pa tudi take stvari, kot so npr rezervno kolo za doplačilo.

Sicer je fajn avtek

LP

Zeko povej kaj te moti ne nekaj v prazno. Pa kaj bi ti mel v avtu... ??? Nekaj kaj bi imel... Rezervno kolo ni več nujna dodatna oprema! Nekomu je brezveze vozit za sabo še rezervno kolo!!! Nekomu se fajn zdi da je član AMZS, tretji pa ima rezervno kolo pa je itak ne zna menjat ali pa je varovalni vijak doma pozabil... Eh to o rezervi je isto kot je bila enkrat debata ali je rezervno kolo boljše spodaj (brlingo, saxo, xsara, xantia...) ali v kuferamu...

Tiki

Najbolje je Yugotova varjanta. Nerabiš plezati pod avto, nerabiš zlagati stvari iz prtljažnika... Samo to pri današnjih avtomobilih žal ni več mogoče. :BigThumbs:
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

garac

fantje, smo se spet precej oddaljili od teme, kaj o novem c4 zapišite, kakšen se vam zdi oblikovno in, če ste ga vozili seveda tudi občutke v vožnji. Glede opreme, zame je recimo že osnovni dovolj, za nekoga pa exclusive premalo. Vsi pa bi seveda radi najbolje opremljenega za 11.900€. Bodimo realni. Po moje so trenutne cene glede na opremo kar realne in ugodnejše od konkurence. No ja, jaz seveda C4 ne primerjam s kia ceed.
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

M_M

Jaz sem pregledal in si privoščil testno vožnjo. Občutki so super. O cenah in opremi se s prodajalci nisem pogovarjal, ko tako ali tako še nekaj časa ni v planu menjava avtomobila.

Me pa samo tako zanima... povsod reklamirajo C4 že od 11.900€ dalje. Kaj od opreme dobiš za ta denar, če sploh kaj?

Te reklame s televizijskih reklam večkrat zavajajo. Kolega je pred časom hotel nabavit Fiat Punto. V reklami je bilo rečeno od 8.000€ dalje - lahko sem se tudi zmotil v ceni, ker je to že nekaj časa nazaj... point je to, da ko je prišel v avto salon in rekel, dajte mi takšen Punto - o opremi sploh ni spraševal kaj ponuja - so mu odgovorili, da takšnega NI in se ne dobi. Protestno je potem kupil Kio in se še vedno zadovoljno vozi z njo ;)