Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

Šestica je šla v MB lani spomladi.   Kaj se te ne oglasiš ko si že na mojem koncu ? 3 km nazaj proti AC...

Tist tip je pa zgubljen primer... zadnjič je šel gledat da bi še enga GS karavana in GS navadnega kupu... kreten.

rok.si

Več avtov stlačiš na dvorišče manj kopriv je treba kositi...:Hammer3:

Lenko

DS-ka je res v Rimskih Toplicah. Se vsak teden mimo vozim, sam še nisem nikoli govoril z lastnikom glede cene. Moram enkrat ustavit.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Mike666

Mislim da je kraj Sotina čist zraven glavne ceste proti mejnemu.

andraž

Citat od: janez;95561Šestica je šla v MB lani spomladi.   Kaj se te ne oglasiš ko si že na mojem koncu ? 3 km nazaj proti AC...

Tist tip je pa zgubljen primer... zadnjič je šel gledat da bi še enga GS karavana in GS navadnega kupu... kreten.

Bi se oglasil, pa sem se vračal z tekme na Rogli, poln kombi pubertetniških dam...
:Hammer3:

andraž

Citat od: Lenko;95565DS-ka je res v Rimskih Toplicah. Se vsak teden mimo vozim, sam še nisem nikoli govoril z lastnikom glede cene. Moram enkrat ustavit.

Sem jo kakšne štiri leta nazaj šel pogledat. Obnovljena malce po domače, varjena "pleh na pleh" veliko flik je po pragovih, podnih, prtljažniku... Popravljana so bila vsa vrata, blatniki, linije niso ravno o.k., tudi prebarvana je zelo na debelo. Motor je deloval, hidravlika je puščala na črpalki, ker možakar ni imel tesnila tam kjer prihaja dotok na črpalko... Takrat je bila 8200 Eur, vredna pa ni toliko. Realno je nekje malo pod 6000. Lahko pa da je možakar kaj dodatnega dodelal...

Lenko

Kolikor vidim se na avtu v zadnjem času verjetno ni veliko delalo. Sem pa tudi jaz nekaj slišl o 8000€. Ga bom enkrat obiskal, pa sporočim če je kaj novega.
LP

andraž

Zanimiva je, ker je Cimos. Pa glede na letnik sploh nebi smela biti več ID 20 ampak Dsuper, ampak Cimos je delal malce po svoje.
Èe boš šel tja poglej, če je hidravlika urejena, kar nebi smel biti problem, saj je manjkalo samo eno tesnilo, možakar pa žal takrat ni dojel, da brez nikakor ne gre...

ModelJT

[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

v Koprskem zaledju se najde še veliko zanimivosti :take_picture:

ModelJT

Sem ga šel končno od blizu pogledat, tega XM-a. So ga lepo v grmovje parkiral kekci. Na zunaj izgleda dokaj vredu. Popraviti ali zamenjati bi bilo potrebno ogledalo, manjka vsaj ena lita fletna pa meglenka je počena. Usnjeni sedeži so že kar fino razpokani. Drugače pa ni slab, ko ga gledaš od zunaj. Motor je 2.0 injection. Nahaja se pa v Lj - Bežigrad. Sonce mi je čisto uničilo fotogafijo od znotraj, ker se je od stekla odbilo, tako da samo od zunaj. Moram enkrat lastnika dobit, da ga malo povprašam o avtu.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

Tu pa bojo lepo pragi začeli cvest, zemlja, trava, vlaga,.... odlično!

andraž

Citat od: andraž;95735Zanimiva je, ker je Cimos. Pa glede na letnik sploh nebi smela biti več ID 20 ampak Dsuper, ampak Cimos je delal malce po svoje.
Èe boš šel tja poglej, če je hidravlika urejena, kar nebi smel biti problem, saj je manjkalo samo eno tesnilo, možakar pa žal takrat ni dojel, da brez nikakor ne gre...

Sem malo gladal avtonet, spet se prodaja ta DS-ka. Malo nerodno je napisal ime avta, ker piše samo Citroen.

janez

Danes sem se slučajno mimo dinosa peljal... Tole je tista dijana, ki je bila v Konjicah v grmovju ob potoku. Dijana je totalno preperela že pred tremi leti oziroma prvo zimo ko je stala ob potoku. Kaj naj rečem ... do zadnjega trenutka so hoteli imeti denar za njo, no zdaj pa so plačali šlepanje na odpad. Nekaj stvari bi bilo uporabnih z nje, vendar je zdaj konec. Že za zimsko masko sem se moral pregovarjat , da sem jo lahko vzel... no , vsaj en spominek nanjo je ostal.

Zdaj sam čakam še ono drugo dijano, ki se vozi... kako naredi tehničnega ne vem... zadnjič ji je potekla registracija im so me klicali , če jo kupim. Ja 100 eur dam... Ne to pa ne.

Sej bo slej ko prej tudi tista tule na slikah iz Konjiškega Dinosa.