Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

ModelJT

En C2, ki je trenutno še v nevoznem stanju.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

Ta pa je precej mlad za takole končat, pod debelo plastjo praha.

janez

Ha... tega pustit tak pa ga odkrit čez kakšnih 30 let... pol bo pa neki vredn... recimo...

2sv

ka ima mogoče kako mehansko okvaro  če jo ima je verjetno zaradi malomarnosti ker prevožen še verjetno ni toliko da bi ga kar takole zapuslili ker že očitno kar nekaj časa miruje

ModelJT

Saj ni zapuščen. Samo trenutno še ni vozen. Je v lasti enega mehanika, ki ga je kupil razbitega in je v fazi sestavljanja. PRašen je pa zaradi makadamske ceste, ki je zraven. Še ko greš peš se za tabo kadi, tako da se nič ne čudim če je prašen. Janez sej z A serijo so takole delali, zdaj pa sam vidiš v kakem stanju so, po večletni "konzervaciji".
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

Ja, sam...

Včasih se pa najdejo biseri. Danes sem vozil Charlestona. Avto kupljen v Ljubljani , s patino vendar kot nov. In tudi pelje se kot nov. Drugače pa ganc original. Jaz nisem mogel verjet... In bil je na Avtonetu pred časom. Ob nakupu je bil celi našprican z alukorom okol in okol ter obledel. Tako ,da je zgledal porazno, cena pa visoka. Cena je padla...Prodan, očiščen alukorja, spoliran, namazan in zaščiten . Zdaj je v veselje družini.

Drugi pa je ena dijana... od prvega lastnika... bež... iz garaže ven po dolgih letih. Pravi novi lastnik, da je zelo lepa. Prva barva in ostalo.

andraž

Janez, a ta Charleston je bil kupljen na Viču? Sem pred časom enega slikal v garaži kako je čakal na boljše čase, zdaj ga pa tam ni več, ker so hišo prodali.

janez

To pa ne vem... Jaz ga prej nisem v živo videl.

Zeko124

Takole pa sta na primorskem koncu zaključila svojo kariero GS in C15.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

ModelJT

En C25 v okolici Gox-ovega teritorija.
[SIGPIC][/SIGPIC]

andraž

A ni to tam, kjer se pelješ iz Izole ob morje proti Kopru?

ModelJT

Tole sem pred Bauhausom v Ljubljani slikal, ko sem šel v trgovino. Èez pol ure, ko pa sem prišel ven je pa ni bilo več. Bila je brez tablic in ni izgleadala prav lepo ohranjena.
[SIGPIC][/SIGPIC]

TU3JP

Tudi jaz sem videl tole xsaro, najbrž je šlo samo za krajo tablic. Žal prepogost pojav v BTCju.

Jogador

Kraja tablic v BTC-ju je res zelo pogosta, meni so jih ukradli (samo eno, zadnja je praktično pribita na okvir) v 15 minutah, ko sem bil na kavi v McDonaldsu... Sploh nisem opazil, ker so mi ukradli sprednjo, avto je bil pa parkiran z nosom naprej.
Opazila je šele punca, na bencinski na Pijavi Gorici, ko je šla v trgovino...
Every big accident starts with a bloke saying:
"Watch this..."
:Hammer3:

aygo

Citat od: Jogador;112315Kraja tablic v BTC-ju je res zelo pogosta, meni so jih ukradli (samo eno, zadnja je praktično pribita na okvir) v 15 minutah, ko sem bil na kavi v McDonaldsu... Sploh nisem opazil, ker so mi ukradli sprednjo, avto je bil pa parkiran z nosom naprej.
Opazila je šele punca, na bencinski na Pijavi Gorici, ko je šla v trgovino...

36. člen

(vsebina registrske tablice)

(1) Registrska tablica vsebuje razpoznavni znak Republike Slovenije (evropski znak), registracijsko območje oziroma oznako starodobnega vozila ter prostor, predviden za grb in registrsko oznako, ki jo sestavljajo kombinacija črk in številk ali kombinacija črk. Registrska tablica, izdana za označitev vozila, ki ga uporablja Predsednik Republike Slovenije, vsebuje zastavo Republike Slovenije namesto razpoznavnega znaka Republike Slovenije.

(2) Registracijska območja so zaokrožena območja več upravnih enot.

(3) Na registrski tablici sta oznaka registracijskega območja, v katerem je bilo vozilo registrirano, oziroma oznaka starodobnega vozila in grb občine, v kateri je sedež upravne enote, na območju katere so bile izdane registrske tablice. Na podlagi predhodnega naročila lastnika vozila se registrska tablica lahko izda z oznako registracijskega območja in grbom ustrezne občine po izbiri lastnika vozila.

(4) Registrskih tablic na vozilu ni dovoljeno spreminjati. Vozilo ne sme biti v prometu z drugačno registrsko tablico, kot je predpisano, ali s spremenjeno registrsko tablico.

(5) Registrske tablice morajo biti pritrjene tam, kjer je to predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite. Registrske tablice so lahko prikovičene, privijačene ali kako drugače čvrsto pritrjene.

(6) Z globo 200 eurov se kaznuje za prekršek voznik vozila, ki ravna v nasprotju s četrtim ali petim odstavkom tega člena.

Ta zakon začne veljati 1. aprila 2011, uporabljati pa se začne 1. julija 2011.
[SIGPIC][/SIGPIC]