Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

rok.si

Škoda, a s tistimi na Dinosu se ne da nič zmeniti ? Da odmontiraš kar je še uporabno, oni jo bodo takointako predelali v surovine za železarne...

janez

Ne, nič se ne da zmenit. Sem jim rekel , da odmontiram pogonski sklop (motor-menjalnik) in jom plačam... NE!

Klinc jih gleda...

...

superca13

Točno tako smrketo sem imel jaz pred kar nekaj leti. Lepa ko šus, z manj kot 100k km. Je bila prodana v vaše kraje. Mogoče je celo moja bivša :(

janez

Tole je njena tablica... ,če se spomniš številk. Znotraj je imela se mi zdi od BXa sedeže in armaturko po domače narejeno delno iz BXa - delno pa od ostalih avtov. Zadnji sedež skajast original od spačka temno sive barve. Prišla je pa po pripovedovanju pred leti nekje iz koroške ali tam gor...

superca13

Imam doma CD s kupom slik od moje dyane. Bom danes zvečer prebrskal, preveril in še kako zalepil na forum.

superca13

Aja, moja je bila komplet original, brez 1 predelave. Se pa spomnim, da je kupec imel neke finte, kak "bi" predelal notranjost...
Pismo, da ni res moja...???
Moram preverit!

superca13

Našel CD, ugotovil da sem imel dijano davnega 2001. Imam težave z odpiranjem slik iz CD-ja...zgled da je hin..
Eno sem uspel odpret. Èe se prav spomnim, je bila moja letnik 79. Se trudim dalje z odpiranjem, ploščico imam zagotovo slikano.

Lamy

Sicer se slabše vidi, je pa bila v zelo slabem stanju, ne registrirana in na eni strani na klocnah
[SIGPIC][/SIGPIC]

deuche

Èe nisem preskočil ga še ni. Slikano mesec nazaj na Krasu.

garac

a ta c35 služi, kot gradbena baraka?
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

deuche

Ja, na sliki se ne vidi vendar je v njemu paleta s par vrečami.

amipick

CITROEN-CX
CIMOS-Dak

ModelJT

Teli so sigurno nevozni, ampak za dele so pa še dobri.
[SIGPIC][/SIGPIC]

kalbo

Domov pripeljan za dele, nekaj se bo še našlo.

Lamy

Citat od: Veloce;101300Pa kaj je to? Picasso??

Picasso je ja. Sem ga zadnji trenutek videl, zato je malo slabše vidno
[SIGPIC][/SIGPIC]