Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

MSrougeZX vrata znotraj pod tepihi so pa hin, je sam črvek povedat,..... ni glih kot se zdi da je kao OK.

Mike666

Ja psiho se zaj vozi z italjanom heheheheheh Zmajnkalo plina za XM-a heheh. Je reko da je stilo 100x boljši phe he he

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

psihopat100posto

hehe, ja stilo je zamenjal xantijo, kaj češ babe so čudna stvorenja(no je vsaj lugr78 zadovoljen-upam no-hehe), XM se je preselil dol nižje v garažo. Èe sem jo že zazidal naj vsaj v njej biva!hehe
Zliko sem videl avto ko je bil na dvigalu, spodaj ni bil nič rjast, notranjost je bila kot nova, edino stropna tapeta je visela na več koncih.
lp

psihopat100posto

Mike ne laži javno!heheh Stilo je za en kurac avto, isto sranje kak golf, nič se ne kvari, samo tankaš, voziš se pa tak udobno, da te že na kratke relacije vse boli!heh

Gox

Ena izmed C25-k na obali :take_picture:

janez

Tega sem jaz tudi danes videl... pa še enih par tam okol, sam nisem slikal.

Gox

Citat od: janez;93999Tega sem jaz tudi danes videl... pa še enih par tam okol, sam nisem slikal.

He he, skoraj bi se kje srečala .. jaz sem od 16h dalje klatil  okoli, pa tudi po AC sem malo šibal do Kozine.

ModelJT

Pa še en izmed mnogih AX-ov. Mu pa vsaj dolgšas ni.
[SIGPIC][/SIGPIC]

zlikovski

@Psiho, meni je to Èervek osebno povedal, za vrata,.... Treba je to v živo oko vrčt.

psihopat100posto

jaz sem mu videl podvozje, ko je bil na dvigalu, zgledalo je solidno ohranjeno(nič rjav), notranjost razen stropne tapete tudi, glede vrat pa je pač tak da tam rado zamaka zaradi slabega tesnjenja, ziher ni razlog da zaradi tega nebi nabavil takega avta. :)
lp

P.S.Èervek pa tudi včasih rad kaj pošinfa!hehe

psihopat100posto

pozabljeni nekje na Goričkem, na istem placu že kako desetletje stoji tudi plavi GS.
lp

Lenko

Ena DS na počitku. Precej prašna, ampak očitno vozna ker ima gor preizkušnjo.

andraž

A je tale v Rimskih toplicah? Èe je, je Cimos ID 20, se je pred časom prodajala za prevelik znesek...

andraž

Sem se pa danes peljal čez Zreče in na dvorišču hiše ob cesti (če se peljemo proti tovarni Unior in Rogli na levi strani) še vedno samevajo stari Citroeni. Se nekaj menjajo pozicije in tudi avtomobili (se mi zdi da sem lani tam videl Ami 6), sedaj pa sta beige Ami 8 in Diana, pa GS break bele barve in še nekaj neCitroenov. Škoda jih je zaenkrat od daleč ne zgledajo slabi in čakajo na rešitev...