Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

tale deluje oboje, zapuščen in nevozen, pred Tuš marketom Lesce, čudno, da trgovcev ne moti, da  se "valja" tam
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lamy

Ne vem če je ravno zapuščen, ampak glede na lokaciji kaki je bil mi je blo zanimivo. Žive duše nikjer
[SIGPIC][/SIGPIC]

janez

V Kopru bo dražba... enih par citroenov je vmes...

http://www.koper.si/index.php?page=razpisi&item=353&tree_root=104&id=9028

Kakšen AX za na štrom predelat mogoče prav pride...

tomaz555

Èe sem prav zastopil, je treba kupiti celoto, se pravi vse skupaj. lp

Gox

Ta člen:

3. Vrsta pravnega posla:
Motorna vozila in čoln s prikolico se prodajajo kot zaključena celota.

Pomojem je to bolj mišljeno, da se vsak avto prodaja kot celota. (ne moreš samo rezervne dele nabavit)

Zato so vozila tudi oštevilčena in imajo svojo ceno ...

Kakor se spomnem teh vozil, pa mislim da imajo kar visoko ceno. (glede na stanje)

Zeko124

Vglavnem, če kdo rabi kaj od AX-a (sicer nevem točno kako je kaj s temi dela, kaj od česa paše itd), vem za enega AX-a tu blizu mene, 1.1 TRS, prevoženih 36.000 km, garažiran, kot nov, notranjost ganz nova... Skratka ata je umrl in zapustil AX-a hčerki, ki je poročena nekam na Blakan... Vglavnem nekaj so pomutili in dokumentov NI! Avto je vzel en lokalni mehankar in ga prodaja po delih... Èe bi bil AX kot celota z dokumenti bi ga vzel jaz... Sramota pa taka! Vglavnem, nekaj so že pobrali stran mislim da zadnjo premo in nekaj rat kap ostalo je še... Videl ga sicer še nisem, ga je pa ata ko je skočil nekaj na servis... Da te kap!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Gox

Citat od: janez;68555V Kopru bo dražba... enih par citroenov je vmes...

http://www.koper.si/index.php?page=razpisi&item=353&tree_root=104&id=9028

Kakšen AX za na štrom predelat mogoče prav pride...

3 kandidati z dražbe ... kar se vidi izza ograje ...

ZX- izklicna cena 40€ (samo ne vem kaj bi si s tem pomagal) ... C15 za 250€ ...

sebi

Hja, kupit moraš pa komplet vse, če sem prav prebral...

Gox

Ta bo verjetno kmalu končal za ograjo redarstva :-)

:take_picture:

Mike666

ta pa ma samo prvi pa drugi razred oš narete kak je grdo napiso!

Mike666

to sem pobral z neta. Je zgodba o zapuščenih krajih. in eden kraj je bil Oradour-sur-Glane, France.
Bi blo zanimivo pogledat.

zlikovski

Poglej kak je to kvaliteten pleh, če te naše sodobne avte tak pustiš, ga čez 20 let nebo nikjer mogoče kaka pocinkana letvica :)

Gox

Po Norveški sem opazil da je ogromno XM-ov v Break izvedbi ... nekaj jih je na žalost končalo, tako kot naši nekateri slovenski ...

Veliko se jih pa še vozi, od slabših primerkov do lepo ohranjenih... (več slik o ta lepših v drugih temah)

Ta je bil kar v kampu parkiran, pred WC stavbo.

Xandrej

Sredi Rodosa:

Odslužen ZX, pa od Linosa gor v eni vasi kjer je 5 avtomobilov stojita 2 mrcini. BX ter Visa! Drugače pa na otoku Rodos opazil miljon C1 pa eno C5 pa tri C4 (ena od teh policijska) pa kako C2 bi se še najdla... Xsare pa imajo policaji...

bramar

Sem šel lansko leto tod mimo, pa je bil letos še vedno tam ... Uboga citro visa, ki se je nihče ne usmili ... :emot124: