Zapuščeni? Ali samo nevozni?

Začel/a Gox, April 15, 2007, 01:29:16 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

garac

Tale Berlingo HDI je omagal na počivališču Blagovica
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Lamy

[SIGPIC][/SIGPIC]

ModelJT

Tale je pa pred Mercatorjem končal.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Gox

garac

torej, ker je keža pred časom imel željo po C25 smo se pred časom zapeljali en krog po kranju, sicer nimo slikali vseh, ampak tako iz prve jih je ene 6kom, pa jumperji, ducati...
te pač ne spadajo med speče lepotice, so bolj zapušečeni...
[SIGPIC][/SIGPIC]  
http://www.izposodiorodje.si/

Zeko124

@ Garač, ne boš verjel, ampak skoraj točno tak kot je tale zadnji C 25 stoji v LJ-Šiška. Gre se za C25 D Turbo 4x4, imeli so ga za prevažat denar, ima pa blindirana stekla in je povsod nekaj ojačan... no zdajšnji lastnik je nekaj predelal pa še ni homologiral, tako da zaenkrat stoji brez tablic... je pa zanimiv stroj za videt, bom poslikal ob priliki...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

Citat od: garac;93532torej, ker je keža pred časom imel željo po C25 smo se pred časom zapeljali en krog po kranju, sicer nimo slikali vseh, ampak tako iz prve jih je ene 6kom, pa jumperji, ducati...
te pač ne spadajo med speče lepotice, so bolj zapušečeni...

Gaši , hvala k si se matral. Sam sej veš, trenutni navdih pa gasa in sem Berlingota domov pripelo. Itak pa sem potem ugotovil ,da imam premalo dvorišče za kaj večjega parkirat.

MSrougeZX

Tega Prestige-a vidim vsak dan...spi že dolgo na tem mestu...zgleda pa lepo...lokacija: Dobrovnik (Prekmurje)

Slike so slabe...mobitel in precejšnja razdalja.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

zlikovski

Ponavadi zgledajao na zunaj še vredu, podvozje,... pa je že lapo načeto.

Zeko124

@ MSR, jaz sem tudi tegale videl 2 tedna nazaj, sem ga samo an hitro ošinil (peljal mimo), nisem imel fotoaparata pri sebi...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

Mike666

Ta je avtomatik. Potrebno menjat getribe ker so šli k vragu. Dolgo je stal pri Èerveku a se lastnik ki je neki doktor čudak ni zmenil za njega. Mislim pa da je pallas. Psiho ve kaj več o tem.

zlikovski

Ja baje je ful oprema, kot majk napisal šel menjalnik, pa še lastnik je čudak. To je že dolgo tega kar je šel menjalnik, vprašanje je kak je z avtom, pomojem cel zoksidiran od neuporabe,.... pomojem samo za v smeti pa kakšni deli za pobrat.
Pa še to kolko se spomnim so vrata z notranje strani katastrofalne to mislim na pleh.

MSrougeZX

Takega istega je dolgo vozil en odvetnik iz Lendave...zdaj pa nisem ziher če je to ta isti...pred 10 leti sem sedel v njem...carski voz takrat..je pa še rekel da ima še enega istega za dele...zdaj ta tip vozi rdečo C1 že ene par let...kaj je z CX-om ne vem...da ni slučjano to ta isti...ker bil je pallas, samo ne vem če avtomatik.

Èe ga kje srečam bom ga vprašal kaj je zaj z Cx-om.
R5 e-tech 2025

psihopat100posto

to je od tega odvetnika avto, dobro očuvan, avtomatika pokvarjena-ne gre v rikverc, je stal pri Èerveku ziher kako leto pa ni blo nekega interesa od lastnika za popravilo(vse opcije so mu bile predrage), tak da je na koncu Èervek zahteval naj ga odšlepa vstran, ker je zavzemal plac. Prodati ga tudi ni hotel, mogoče si je premislil, bi se blo treba pozanimati!
lp

MSrougeZX

Se mi je zdelo da je to ta....ko bo mel malo časa bom ga šel obiskat v pisarno....me zanima kaj bo rekel...pred leti ko ga je še vozil sem nekajkrat debatiral z njim ob pivu v lendavskem pubu...ko sem nazadnje sedel v njem je bil znotraj kot nov...takrat mi je rekel da ima identičnega še za dele...
...pisho ti si še v tešanovcih doma ali kje drugje...ker xm-a ne vidim več pred bajto...nekega čudnega stilota karavana samo.
R5 e-tech 2025