DAK ... končno...

Začel/a janez, Marec 29, 2010, 08:57:57 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

mirchi

Temu se definitivno rece imeti sreco. Bos preventivno se drugo stran razdrl?
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Ja ko bom imel čas in nekaj materijala bom snel obe vzmeti in jih uštimal - preveril. Zaenkrat pa me je tole naučilo opazit simptome trganja v notranjosti in bom samo opazoval kaj se bo dogajalo.

Zavaril in ojačal sem ta obroč. Vendar pa najraje poči materijal ob zvaru. Tako da sem skeptičen okoli takega popravila. Ampak... ko mi je sila (in to zelo poredko) ponavadi nihče nima časa da bi mi pomagal in potem sem odvisen od svoje iznajdljivosti... žal...

amipick

Èe boš rabil imam jaz nekaj teh "batov" na rezervi.
Je pa še en dokaz,da te citroen nikoli ne pusti na cedilu daleč od doma.
Po tolikih kilometrih se ti je to zgodilo praktično doma.
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

pubi2cv

Ups, sreča v nesreči. Podobno je bilo pri meni pred mnogimi leti, ko sem z lubadarjem prišel iz 3500 km dolgega potepanja po vzhodni evropi, mi je naslednji dan 20 km od doma zaribala mašina....se je fscala na vseh možnih in nemožnih luknjah :Hammer3:

janez

Včasih smo rekli (smo se tolažili)... Èe bo zdržal do meje, bo potem delal BP naslednjih 5000 km. In ko smo prilezli nazaj do meje smo s knedlom v grlu počasi vozili še tistih 100 km do doma. In res, crkuje ponavadi A serija v bližini doma... se mi je to že neštetokrat zgodili v moji karijeri... Cel la vie :)

janez

Evo ena za koledar :BigThumbs:

Prevoz Knauf plošč ... neprecenljivo !

Èe jih ne bi not spravil, bi moral plačevati prevoz. Ma ja... jok brate, sej imam DAK-a.

gule

Kaj pa prometna policija misli o takšnih izvengabaritnih prevozih???

Tiki

Kdaj pa je še policaj kaj mislil... :P
Evasion 2.0i 1995
XM turbo D12 1991
XM 2.0i Break Sanitet 1992
Xantia 1.8 16v SX 1998
ZX 1.4i Break 1997
Xantia 2.0i VSX 1994
XM 2.0 TCT 1996
Berlingo 1.6 16v 2001
"Wannabe Berlingo" 2.0 hdi 2004
Xsara 2.0Hdi Exclusive 2004
Citroen C4 1.6 16v SX 2006
XP 2.0HDI exclusive 2005

andraž

Pač pelješ tam kjer jih ni...

janez

A ni bilo včasih tak , da lahko voziš do 1 meter dolžine brez oznake, kar je pa več pa z oznako (rdeča cota, trikotnik, petrolejka,...) ?

Èe so zakon spremenili, bi mi že povedli... konec koncev že vsa leta vozim vse živo v A seriji pa miličniki niso do sedaj nič imeli proti. Policaji tud ne ... Pa če sem prej z osebnimi vozil je zdaj še manjši problem... Tale je tovorni :)

pubi2cv

Madona....glih pašejo noter. Avto ustvarjen za knaufarje :BigThumbs:

Zeko124

Citat od: janez;138474A ni bilo včasih tak , da lahko voziš do 1 meter dolžine brez oznake, kar je pa več pa z oznako (rdeča cota, trikotnik, petrolejka,...) ?

Nekako tako, meter naprej, meter nazaj, več pa se označi z nečim rdečim...
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

To je v teoriji tako, ko te ustavijo,pa kaj štrli, pa je problem...eno od vprašanj je, a je to tovorno vozilo in, če je odgovor pozitiven se začne...pp aparat, tehnični, oprema...

janez

Zeko124

Ni pene, če je tovorno vozilo na fizično osebo... :). Èe pa je službeno, je pa druga zgodba ;).
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si