Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

breznikar.peter

Citat od: sulicar;191659
Citat od: MSrougeZX;191634Torx 40, odviješ za 1/4 obrata in potegneš ven.

V katero smer,ali je vseeno?

V levo...za pol obrata, potem pa gre ven. Meni se je kar upirala, zato sm potem nekajkrat zavil odvil, malo migal sem in tja in sem jo potegnil ven. Ko sem jo potem notr dajal novo, sem rahlo z mastjo namazal okoli, gre potem lažje, ker drugače jo v enem letu ali dveh kr pošteno " zapeče ".

MSrougeZX

Citat od: sulicar;191636MSRougeZX a  še imaš mogoče ti kakšno žarnico?

Imam še dve...ali pa si nabavi one samsung ki so verjetno močnejše.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sulicar

Grem sedaj probat to čudo ven dobit:argue1::argue1:

sulicar

V minuti sem prišel zraven odvil,ampak ne morem je dobiti ven.....ne vem kako jo naj potegnem dol oz.ven?:Red-Irate::Red-Irate:

Nikokaoja

Meni je uspelo z zakrivljenimi kombinirkami lepo zadevo ven dobit. Tudi jaz sem moral malo cukat. Samo pazi da ne boš sedeža za Torx ključ s kleščami preveč deformiral. Primi s kleščami na širšem premeru plastičnega pokrova kjer sedi žarnica... ne direktno v sedež Torxa.

sulicar

Evo dobil ven....žarnica cela....kaj bi še lahko bilo?

StefZ

Zdravo!

Èe je avto in uvoza je možno, da ima sprogramirano da je brez dnevnih luči (vsaj moj, ki je iz Italije je imel tako).

Probaš lahko nekaj variant:
- preveri varovalke (če je mogoče ločena)
- preveri kako imaš nastavljeno v nastavitvah glede dnevnih luči
Pojdi v nastavitve (delujoč avto, ki stoji) - levi kolešček drži in pritisni in se ti bo odprl meni z nastavitvami. Poišči "lighting > daytime ...." in probaj označiti. Ko to narediš poizkusi kaj od luči gori - prestavi kolešček za luči na 0, avto... + upoštevaj senzor svetlobe na vetrobranskem steklu.
- greš na servis in poveš kaj bi rad in bodo nastavil :BigThumbs:

sulicar

Jutri ob 15.00 sem naročen v MS,ga bomo preklopili na računalnik....kaj še jim naj naročim da mi pogledajo oz. nastavijo?Vidim da imam izklopljeno avtomatsko zaklepanje.

sulicar

Citat od: StefZ;191700Zdravo!

Èe je avto in uvoza je možno, da ima sprogramirano da je brez dnevnih luči (vsaj moj, ki je iz Italije je imel tako).

Probaš lahko nekaj variant:
- preveri varovalke (če je mogoče ločena)
- preveri kako imaš nastavljeno v nastavitvah glede dnevnih luči
Pojdi v nastavitve (delujoč avto, ki stoji) - levi kolešček drži in pritisni in se ti bo odprl meni z nastavitvami. Poišči "lighting > daytime ...." in probaj označiti. Ko to narediš poizkusi kaj od luči gori - prestavi kolešček za luči na 0, avto... + upoštevaj senzor svetlobe na vetrobranskem steklu.
- greš na servis in poveš kaj bi rad in bodo nastavil :BigThumbs:

Ampak saj to je problem,ker jaz nimam v meniju opcije daytime....:-(

alesz

Pa pojdi že na servis,da ti nazaj sprogramirajo konfiguracijo in potem boš imel meni na  displeju................................................................

sulicar

Saj pa sem napisal,da grem jutri.....

sulicar

Evo rešili,deluje tako kot treba,pa še v meniju se je prikazala opcija:BigThumbs::BigThumbs:

sulicar

Rad bi še zamenjal osvetlitev tablice in notranjosti z hladno belimi ledikami,katere priporočate?
Kaj te bi bile?

http://www.ebay.com/itm/10x-T10-5050-SMD-5-LED-194-168-W5W-360-Wedge-Bulb-XENON-WHITE-Car-Tail-light-/380928010421?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item58b11428b5&vxp=mtr

Kaj morajo res biti z uporom,da se nebi izpraznil akumulator kot pravijo nekateri?

Kaj pa za dnevne luči so te dobre?

http://www.ebay.com/itm/2-x-HP-24-120mA-3-LEDS-WHITE-BLANC-BULB-AMPOULE-JOUR-DRL-PEUGEOT-CITROEN-/121361401261?pt=LH_DefaultDomain_186&hash=item1c41b405ad

kikitron

Mene pa zanima, če obstaja kakšna opcija oz. nastavitev, da se recimo ko avto odkleneš v temi prižgejo dneven luči ali katerekoli tako kot, če ga zakleneš s časovnim zamikom?
Citroen C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive FAP Avt. 120kW/2011