Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Jaz sem pa dal led canbus in nič ne brli....

alesz

Ja saj to je to.Ledice z oznako can imajo dodaten upor in njihova poraba je enaka kot za originalno žarnico,seveda pa s tem ne prihraniš na elektriki.Pri vsaki navadni ledici se tudi lahko doda ta upor,vendar paralelno in ne zaporedno kot jih ponavadi priključujejo,potem pa izjavljajo,da je še slabše .

sulicar

Ok te w5w led so za en ku..c,za pozicijo sta se mi že dve odlomili in kot zakleto še jih ne morem ven dobiti,pa še utripajo....Katere mi priporočate za pozicijo in tablico,saj za notranjo osvetlitev so ok!?

Gox

Original 5w žarnico ... pa bo sigurno dobro :BigThumbs:

sulicar

Ja,samo kaj,ko pa tak grdo rumeno sveti zraven ksenonk....

tom62

Citat od: sulicar;194969Ja,samo kaj,ko pa tak grdo rumeno sveti zraven ksenonk....

Se podpišem pod tole...Vendar sem jih vseeno nazaj zamenjal, predvsem zaradi utripanja.

Če pa boste (iz)našli katere žarnice, ki ne utripajo ter svetijo lepo belo, pa prosim za podatek.

MSrougeZX

C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sulicar

Ja te bi bile za pozicijo,za tablico pa ne vem,ker ima samo spredaj diodico,ali pa...

MSrougeZX

Za tablico imam pa take da imajo ob strani menda 4 in zgoraj 1.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

dragan1

nabavil c5 karavana......:BigThumbs:

zdaj bi pa jaz zemenjal vse žarnice, ki se ji seveda da v led oziroma take, ki svetijo belo...te rimene nekak ne pašejo k belemu avtu :)...bral sem par tem glede tega, pa se nekako ne znajdem :argue1:

mi lahko kdo napiše, katere žarnice vse (tablica, vrata, notranjost, meglenke, osvetlitev ovinka...) se dajo zamenjat in oznake, da jih znam kupit....:BigThumbs:
Luči so že LED....
C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive:BigThumbs:

sulicar

Tablice ,pozicija in za notranjost je oznaka W5W T10 podnožje!

dragan1

pri obeh piše da ta H8,sta pa čisto različni...katera je prava TA ali TA ..... gre za meglenke...
C5 Tourer 2.0 HDi Exclusive:BigThumbs:

Fajdooo

Podru avto, pa sam luči niso svetle. Pol pa še žena pride pa reče da neče stekel prat, pa ugotovim da je se iz motorcka dol trda plastika počla, pa še to popravt. Pol pa še zadnje steklo ni hotel prat, pa se to cevko popravt pa spojler dol pa vse na nov napelat. Joj pa je sel dan. Aja sej ne vem ce veste, lahko kitajca narocite(zarnico) al pa original ker ponaredka ni(35€ KOS).

Nikokaoja

Sem tudi sam menjal denvne žarnice s tistimi od Superstrele - res super svetijo, ampak kaj, ko mi je ena že spet crknila po 1 mesecu in mi samo še rahlo brli. V čem je fora da LEDice tako crkujejo, kot po spisku? Kitajci itak včasih že po 2 tednih. Sem mislil da so tele (ki so tudi dosti bolj konkretne od kitajskih) bolj vzdržljive, pa je stanje isto. Ali gre tukaj za kakšen problem z elektriko?
Sem kupil tiste, ki komaj not gredo v sedež dnevih lamp.
Bom očitno kar s prižganimi xenonkami okoli vozil...

zlomjo

Upam, da se bo našla kakšna rešitev do takrat, ko bo pri našem c3čku crknila ledica.