Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sulicar

Ko pade mrak se mi prizžgejo xenonke,samo ko pa je svetlo mi ne gori nicč...

3001

Tako je bilo tudi pri meni, dijagnoza .Pregorele žarnice za dnevne luči.

sulicar

Ja samo ne bi potem na računalniku izpisalo okvaro žarnic?Èudi me ker nimam opcije daylights v meniju Lightning...

MSrougeZX

Ne izpiše okvare žarnic.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sulicar

Kolko se vidi skozi so žarnice cele....vsaj nitka se lepo vidi da je cela...

sulicar

Naj bi res šle žarnice,samo ne vem kako jih naj menjam...na servisu so mi rekli okrog 140€ vse skupaj:Red-Irate::Red-Irate:
A bi mi lahko kdo pomagal ali vsaj pokazal in katere žarnice še gredo not,ki so bolj poceni?

breznikar.peter

140€ ??? U matr, zgleda,da so delo zram všteli...Tam ti verjetno povedu,da je treba sneti dol celotn prednji odbijač,da potem lažje prideš do žarnic.
Resnica je pa daleč od tega. Imaš tu gor na tem forumu temo " dnevne žarnice " oz. nekej takega...notr imaš vse postopke..Kolkr sem zasledil tvojo temo, boš imel malo težje delo, saj imaš xenon paket, kar pomeni,da je malce težji dostop do le teh. Ampak z malo popraskanimi komolci ti bo uspelo.
Rabiš pa ključ Torx 40 in to je to.
Cena original žarnice HP24 Je nekje 35€/komad. Torej komplet je cirka 70€. Imaš pa navoljo tudi cenejšo alternativo in sicer led žarnice, ki pridejo komplet zelo poceni...Od 5-25€..Odvisno od modela. Saj bo še verjetno kdo kaj pripisal.

LP,
Peter

alesz

Se mi zdi,da se na telih 37 straneh,tale telenovela vsakih štirinajst dni ponavlja...............

breznikar.peter

Citat od: alesz;191500Se mi zdi,da se na telih 37 straneh,tale telenovela vsakih štirinajst dni ponavlja...............

Res je...najboljš kr zadnjo stran odpret in iti do 5 strani nazaj :D

sulicar

Sem prebral vso temo,ampak bistvo problema pa je stara 2 leti ali več,zadnja tema pa je bil odprta pred pol leta,paše ta se ni nanašala na moj problem....Zanima me trenutna alternativa za te dnevne žarnice in kdo bi mi lahko pomagal glede žarnic in menjave,saj imam komaj en teden avto in se še lovim...mogoče se dajo dobiti bolšje žarnice kot pa pred 3 leti....

alesz

Tole,ceno pa vsak sam išče........

sulicar

Kako pa menjaš to žarnico,jaz z roko pridem zraven in čutim zvezdasto luknjo....kaj to odviješ kakor vijak ali kaj in v katero smer,da vidim če je sploh crknila?....

MSrougeZX

Torx 40, odviješ za 1/4 obrata in potegneš ven. Èe ne gre moraš malo levo desno drmat dokler ne popusti.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

sulicar

MSRougeZX a  še imaš mogoče ti kakšno žarnico?

sulicar

Citat od: MSrougeZX;191634Torx 40, odviješ za 1/4 obrata in potegneš ven.

V katero smer,ali je vseeno?