Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

MSrougeZX

Normalno...jaz sem zaenkrat zelo zadovoljen s 25SMD...tako da ne bom nič menjaval...meni se zdi da svetijo dovolj močno, poleg mi pa še tak svetijo namesto parkirnih 38SMD. Pa ne da not za noben keš tiste bedne originalne in tisti ceneni izgled, tudi če mi jih kdo zastonj da.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

BT-C5

no sedaj sem še pa jaz uspel Ledice not "stlačit",moram samo pripomnit,da te pozicijske 25 Led nekam modrikasto svetijo!!
Vam tudi?
Lp.

alesz

med množico takšnih in drugačnih ledic marsikdaj še sami trgovci ne vedo katere prodajajo...................

MSrougeZX

Citat od: BT-C5;103434no sedaj sem še pa jaz uspel Ledice not "stlačit",moram samo pripomnit,da te pozicijske 25 Led nekam modrikasto svetijo!!
Vam tudi?
Lp.

Odvisno kake si not dal....meni svetijo belo...nič modrikasto...sem pa imel ene 38SMD ki so vlekle malo na vijolično.

Za tiste ko menjavate sem ugotovil kako mora bit obrnjena žarnica da bo svetila, na vznožju okoli na plastiki je mala številka 1 (enka)---tisto je plus, tak da če znate žarnico zmerit pol ni panike, ker sami žarnici nikjer ni označeno kaj je plus in minus.
R5 e-tech 2025

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;103457Odvisno kake si not dal....meni svetijo belo...nič modrikasto...sem pa imel ene 38SMD ki so vlekle malo na vijolično.

Za tiste ko menjavate sem ugotovil kako mora bit obrnjena žarnica da bo svetila, na vznožju okoli na plastiki je mala številka 1 (enka)---tisto je plus, tak da če znate žarnico zmerit pol ni panike, ker sami žarnici nikjer ni označeno kaj je plus in minus.

to sem jaz tut opazil...sam imam namesto 1 napisano 2...tolko o tem..

LP

MSrougeZX

mogoče je na desni 1 na levi pa 2.
R5 e-tech 2025

bucko

Očitno 25 smd led nameščene v dnevno luč (pri meni ne sveti zraven pozicija), za druge udeležence, v čudnem vremenu kot je v zadnjem času, niso dovolj vidne, saj sem jih že kar sit ko mi nasproti vozeča vozila blendajo. Mogoče me pa le vsi pozdravljajo. Treba bo najti alternativo, saj mi ni bistveno da dobr zgleda, ampak da me drugi ob takšni čudni svetlobi prej opazijo. Ebay in Kitajska vabi.

MSrougeZX

Ja menjaj pozicijo še z 38smd pa boš videl če bo kaj boljše. Meni še noben ni blendal pa sem na dan v avtu 2 uri in to ne po AC.
R5 e-tech 2025

bucko

Ja sej pr men je fora da mi dnevne luči svetijo samostojno, brez pozicije, zato pa sem najbrž mal manj viden.

BT-C5

Pa te iz Hongkonga imam notri..?

breznikar.peter

...Ce dnevne luci svetijo samostojno ( brez pozicijskih ), pomojem,da to pri nas ni dovoljeno oz. je premalo..To pomeni,da ti hkrati tudi zadnje luci cez dan ne svetijo in pr tem se znajo polcaji utaknit. To,da ti svetijo dnevne + pozicijske..torej tudi zadnje zraven...ti na servisu zrihtajo za manj kot min. dela..samo na racunalnik je treba prklopit avto. Tudi sam sem imel na zacetku tovarnisko narejeno,da so dnevne svetile samostojno ..torej brez pozicije in prav tako zadnje niso svetile. To bi si bilo dobro uredit..samo moje mnenje.

jumper1

Ravno zato pa so dnevne da ne rabiš imet prižganih pozicijskih in zadnjih luči.Policaj pa ti ne more težit ker ne rabiš imet podnevi zadnjih in pozicijskih luči.

ami8

Jaz pa imam vgrajeno elektroniko,ki samodejno začne prižigati luči ko dam kontakt.Svetilnost se počasi povečuje,na 70%pa obstane.Svetijo pa samo zasenčene luči,na armaturki pa tudi sveti kontrolka zasenčenih luči,tudi z zmanjšano močjo,ostalo pa je v temi.Vgradil pa sem stikalo,da lahko izklopim vezje,ko ne rabim luči.

MSrougeZX

Meni pa ni všeč da podnevi ne bi gorele zadnje luči.
R5 e-tech 2025

breznikar.peter

MSrougeZX....se strinjam s tabo..Tudi čez dan, pride trenutek zatemnitve oblakov ipd. pojav..mogoče dež..čudna vidljivost...ki še hudičevo prav pridejo, luči na zadnji strani. Tu naj tudi omenim, če se pelješ v tunel...nekateri avti nimajo avtoamatskega preklopa luči..in kaj se tedaj nardi ? sem že imel primer...Èlovk se kr pelje v temi po tunelu..sploh mu ne kapne,da ogroža vse okol sebe...Zato pravim...čez dan dnevne luči + pozicija +zadnje...Ljudje, ki mi bevskajo tle o porabi, da manj pokuri avto, če mu zadnje ne gorijo, ter o toplogrednih plinih...cmon:) Osredotočajo se na napačne stvari. Vsi pa mislim,da se strinjamo,da je vidljivost in pa varnost na prvem mestu.