Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

BoSKeC

Jah nič... žarnico oz. tisti plastičen tulec nekako odvijem ne morem ga pa dobiti ven..... mogoče kakšna ideja za odstranitev celotnega žarometa...če ve kdo mogoče.... ker nevem več kaj naj naredim

Lp, Boštjan

MSrougeZX

če ga odviješ...pol še probaj z kako pinceto ven dobit tist plastični del...
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

MSrougeZX

evo danes je prišel kolega...zirhtano express, saj je dynamique...se pravi najlažja varianta...prenesel je s sabo 4x 25SMD ampak POZOR...25SMD ne paše namesto parkirne...je predebela...38-ka pa paše...svašta...dobro da sem imel slučajno na lageru 2x38 in sem mu zamenjal...nogice pri dnevnih sem malo zalotal in to je to...

To je moj četrti C5 :BigThumbs:
R5 e-tech 2025

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;103211evo danes je prišel kolega...zirhtano express, saj je dynamique...se pravi najlažja varianta...prenesel je s sabo 4x 25SMD ampak POZOR...25SMD ne paše namesto parkirne...je predebela...38-ka pa paše...svašta...dobro da sem imel slučajno na lageru 2x38 in sem mu zamenjal...nogice pri dnevnih sem malo zalotal in to je to...

To je moj četrti C5 :BigThumbs:

lepo lepo....

jaz pa da vidim ce mi bo jutri uspelo....

BoSKeC

takole danes mi je uspelo žarnico oz...vrag od plastike dobiti ven....sledeči problem...malo sem uničil ono torx luknjico... se da kje dobit novo? ali pač upam da bom vse prav nastavil in bo delovalo v prvo tako kot na levi strani... hehehhe

Sine64

Ne da se dobit, sem pisal o tem nekaj postov nazaj, da sem ga dobil ven z "razpenjačem" s čimer razkleneš sponke za spenjanje A4 listov, edina stvar dovolj majhna da ti paše v roko in s katero se še da solidno zagrabiti žarnico. Imam pa tudi jaz sedaj uničeno torx luknjico, to sem nekak "rešil" s tem da sem jo prestavil na voznikovo stran, ki je lažje z roko dostopna ter jo zategujem z roko.

Pri meni nisem ravno zadovoljen s svetilnostjo dnevnih luči saj 25SMD žarnica sveti bistveno slabše proti original halogenki. Folk mi skoraj vsak dan blenda naj "kao" vžgem luči. Sedaj čakam da mi kolega zrihta LED žarnico iste velikosti, na njej bo pa prilotanih manj, vendar večje SMD. Upam da bo svetilnost večja oz vsaj delno primerljiva z halogenko drugače se mi zdi da me bodo policaji še bolj čudno gledali ;)

bucko

A mislite da bi bla tale s 13 večjimi led boljša za dnevne luči, kot z 25 manjšimi.

http://cgi.ebay.de/13-SMD-LED-STANDLICHT-W5W-T10-XENON-WEIs-TOP-QUALITAT-/370512182562?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item56443f3d22

Treba bi blo naročit pa probat. Sam sm najdu da naj bi se tale uporabljala za luči za meglo.

BoSKeC

Citat od: bucko;103293A mislite da bi bla tale s 13 večjimi led boljša za dnevne luči, kot z 25 manjšimi.

http://cgi.ebay.de/13-SMD-LED-STANDLICHT-W5W-T10-XENON-WEIs-TOP-QUALITAT-/370512182562?pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item56443f3d22

Treba bi blo naročit pa probat. Sam sm najdu da naj bi se tale uporabljala za luči za meglo.

tut jaz sem razmišlal o teh...bom naročil pa ko dobim javim kako kaj bo...

če bom še sploh kaj "šraufal" tam okrog hehehhe

BoSKeC

Citat od: Sine64;103287Ne da se dobit, sem pisal o tem nekaj postov nazaj, da sem ga dobil ven z "razpenjačem" s čimer razkleneš sponke za spenjanje A4 listov, edina stvar dovolj majhna da ti paše v roko in s katero se še da solidno zagrabiti žarnico. Imam pa tudi jaz sedaj uničeno torx luknjico, to sem nekak "rešil" s tem da sem jo prestavil na voznikovo stran, ki je lažje z roko dostopna ter jo zategujem z roko.

Pri meni nisem ravno zadovoljen s svetilnostjo dnevnih luči saj 25SMD žarnica sveti bistveno slabše proti original halogenki. Folk mi skoraj vsak dan blenda naj "kao" vžgem luči. Sedaj čakam da mi kolega zrihta LED žarnico iste velikosti, na njej bo pa prilotanih manj, vendar večje SMD. Upam da bo svetilnost večja oz vsaj delno primerljiva z halogenko drugače se mi zdi da me bodo policaji še bolj čudno gledali ;)

Saj nevem kaj naj rečem da sem ponosem na sebe al kaj...hehehe..uspelo po nevem koliko urah tiščanja obeh rok pod haubo...upam samo da bo dolgo svetilo...kar se tiče svetilnosti pa mi do sedaj še nihče ni blendal...vsaj ne da bi opazil...bom pozoren v naslednih dneh...bom pa naročil še par različnih ledic da vidimo kak bo...zaj mam prakso z plastika+ torx heheheh

LP Bostjan

janezp

Sam sem naročil še žarnico z 9 SMD LED http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150612720406&viewitem=&sspagename=ADME%3AL%3AOU%3ADE%3A1123
Bomo videli, če je bolj svetla kot tista s 25 LEDicami.
Žal prodajalci (po večini) ne objavljajo svetilnosti ali vsaj toka oz. moči.

MSrougeZX

Citat od: BoSKeC;103306Saj nevem kaj naj rečem da sem ponosem na sebe al kaj...hehehe..uspelo po nevem koliko urah tiščanja obeh rok pod haubo...upam samo da bo dolgo svetilo...kar se tiče svetilnosti pa mi do sedaj še nihče ni blendal...vsaj ne da bi opazil...bom pozoren v naslednih dneh...bom pa naročil še par različnih ledic da vidimo kak bo...zaj mam prakso z plastika+ torx heheheh

LP Bostjan

Èestitam.

Meni še noben ni blendal.
R5 e-tech 2025

alesz

[QUOTEŽal prodajalci (po večini) ne objavljajo svetilnosti ali vsaj toka oz. moči.][/QUOTE]

126 lumnov....."barva"svetlobe 6500K..................originalna halogenka,nisem siguren 270 lumnov..............

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;103360Èestitam.

Meni še noben ni blendal.

Tut meni ni dobeden, čeprav je bila danes spet takšna odbijajoča svetloba...delno oblačno al kako se reče strokovno...
@ Janezp: Javi kako bo s temi ledicami...da ne naročam brezveze...zdaj zadnje tedne sem imel malo gužve z službo itd...pa lučke..tako da pozicaja pride brezskrbi...

LP, Boštjan

MSrougeZX

Kot je že blo napisano je varianta tudi 38SMD ki sveti močneje...se tista bela plastika sname, nogice skrajšajo in potem je verjetno dovolj mesta da gre not.
R5 e-tech 2025

bucko

Samo a ne piše pr 38 led da je svetilnost sam 120 lumnov. Sej je že bla debata okol tega. Mal bomo eksperimentiral pa bomo vidl kaj se bo najbol obneslo. Bol dat par eur za kitajške led pa če ne svet dobr vržeš preč kokr pa za original 38 eur + ddv + montaža