Dnevne luči

Začel/a Picdriver, Februar 07, 2010, 09:30:32 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

Xandrej

Važno je, da je svetilnost bela svetloba ne kakršne koli barve. Fertik basta adijo.

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;102396Brez panike...poveš da so take not original...so kao posebne.

To itak da je prvo kaj bi reko če že pride do takega incidenta heheheh

Sine64

Citat od: MSrougeZX;102339Od danes naprej se dve C5-ki vozita v MB z LED dnevnimi.
Ugotovitev: najlažje je menjat na C5 brez ksenona in fedri, pol malo težje je na hydro+halogenke, najbolj zajebano pa na Exclusive...placa za prste skoraj ni, kaj šele za ključ...ampak USPELO je. Malo mam popraskano roko...še bolj pa otečeno...ampak glavno da je. Kako sliko bo pa priheftal Boskec...no pa spoznal sem dva nova citroenarja. Mislim da bomo v bodoče naredili eno mini srečanje C5-k v MB ali okolici.

zato pa mam čisto pokrapane roke :):) sploh na sovoznikovi strani ko je rezervoar hidravljičnega olja. Ko bo kakšno srečanje C5k pa kr javite, bomo kakšno rekli pa spili....

LP

janezp

Ali je že kdo pri zamenjanih dnevnih lučeh opazil, da mu del LEDic ne sveti. Meni na eni strani več ne sveti prednja tiskanina (6 SMD LED), na drugi strani pa nekaj diodic utripa.

MSrougeZX

Verjetno je samo slab stik...bo jih treba ven vzet in malo sekundnega lepila zraven stisnit pa bo problem rešen...ti zrihtam ko bom spet v MB...če se keri drugi prej ne najde.
C4 Cactus 1.2 110 Shine 2017(2018) (98000km)
Laguna coupe 2.0dci GT 2013 (71000km)
R5 e-tech 2025
Jumper Camper 2.2HDi 2005/2018 (148000km) - PRODAN

AVTONEGA ROUGE - globinsko èišèenje in poliranje vozil

Xandrej

Saj srečanje se pripravlja vse boste zvedeli. Aja bo pa v Mariboru.

janezp

Verjetno je slab stik ene od tiskanin na priključni sponki, sicer žarnica sploh ne bi svetila. Naročene imam tudi nove. Bomo zamenjali ob priliki. Se že veselim srečanja C-5tk.

BoSKeC

Citat od: janezp;102948Verjetno je slab stik ene od tiskanin na priključni sponki, sicer žarnica sploh ne bi svetila. Naročene imam tudi nove. Bomo zamenjali ob priliki. Se že veselim srečanja C-5tk.

čist isti problem...verjetno sta lediki padli ven napol z onega vodila...se mi je zdelo da bo to...

upam da mi rata popravit...tak da lepit al lotat nekaj bo poterbno...

LP, Boštjan...

MSrougeZX

Ajde zrihtaj pa poročaj. Verjetno dizelske vibracije k temu pripomorejo...moje so še zaenkrat OK...res pa da sem malo odebelil žice in bolj fiksno not stoji.
R5 e-tech 2025

MSrougeZX

Aja...če še nisi nabavil ključa...jaz sem si nabavil svoj komplet v intersparu za 5€...je celo krajši in boljši kot tisti s katerim sem vam jaz šraufal. (tisti je bil od kolega)
R5 e-tech 2025

BoSKeC

Citat od: MSrougeZX;103085Aja...če še nisi nabavil ključa...jaz sem si nabavil svoj komplet v intersparu za 5€...je celo krajši in boljši kot tisti s katerim sem vam jaz šraufal. (tisti je bil od kolega)

ja bom skočil do interšpara ,ker imam trenutno od kolega pa so hudičevo vlki in teško pridem zraven...vglavnem ledice preverjeno delujejo...zdaj pa grem sfiksirat in ojačat one žičke...poročam kako bo kaj...

LP, Boštjan

BoSKeC

Takole, leva luč urejena....desno pa se j....v živi mozak zraven pa ne pridem k torxu vredu zraven...zgleda potrebujem nekoga z manjšimi rokami (oz. ožjimi).

se bom trudil še naprej

vglavnem zaenkrat sem rešil zadevo tako da sem ojačal žički, tisto belo plastiko pasem oblepil z belim izolirnim trakom do te debeline da se ne premika več...upam da bo zdržalo...poročam

LP, Boštjan

Sine64

Desno stan misliš sovoznikovo? verjetno ti je rezervoar hidravlike na poti a? drugače pa jst sem tisto belo plastiko snel dol, skrajšal žičke tako da so do konca vstavljene v reže in zaenkrat je tudi na žičkah dosti stabilna žarnica.

MSrougeZX

Boštjan...saj ti bo uspelo...:)

K meni mogoče jutri pride en kolega z C5, kateremu že 2 meseca ne sveti ena žarnica...še dobro da je dynamic in brez xenona...bo ta najlažja varijanta padla...slike in poročilo sledi...bomo ojačali žičke da ne bo težav...
R5 e-tech 2025

BoSKeC

Citat od: Sine64;103121Desno stan misliš sovoznikovo? verjetno ti je rezervoar hidravlike na poti a? drugače pa jst sem tisto belo plastiko snel dol, skrajšal žičke tako da so do konca vstavljene v reže in zaenkrat je tudi na žičkah dosti stabilna žarnica.

ja točno tako sovoznikova stran.....na poti pa mi je vse ker imam roko zatečeno kot nevem kaj...heheheh

se trudim naprej...

LP