Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

Se ne bi prav hvalil, a mislim, da imam najboljši volan na forumu...

gule

Original+usnje gor...identične t.rjave citro barve

Zeko124

@ Krka, hehe, le to laži se =) Kolko ogledal pa bo v skupnem seštevku, si kaj pregledal? semizdi da niso vsi od Amija...
@ Sušo, rabu bi vrata, predvsem sprednja voznikova, če imaš mogoče kak cel oranžen zic, tudi dobrodošel pa če imaš celo zadnjo klop ono temno rdečo za starejše letnike tudi dobrodošel. Pa mogoče še kaka malenkost ki bi jo potreboval...
@ gule, lastna hvala se pod mizo vala, to tak vemo, moj je lepo original, lepo utrjen in tak bo tudi ostalo =)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Pa Sušo mogoče imaš enega celega amija za zekota...da se najde...

gule

Hvala na taki originalnosti...34 let stara spužva=čigumi...če kaj drugega ni higiensko

janez

Sušo, en dan še pred božičem se bom oglasil...

Zeko124

Citat od: gule;63305Pa Sušo mogoče imaš enega celega amija za zekota...da se najde...

@ gule- vrlo duhovito... Mam 2 Amija za zrihtat pa niti nevem točno kaj rabim.
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

janez

ključ 8
ključ 11
ključ 12
ključ 17
ključ 19
papagajke
špiccange
izvijač križni
izvijač navaden
merilni lističi 0,2   0,4   0,6  
(namesto 0,4 lahko tudi jogurtov lonček od ljubljanskih mlekarn letnik nekje do 1985)
faznprifer 12V

...za začet je dovolj...:BigThumbs:

Zeko124

mislil sem sicer bolj na dele...

www.keramika-genorio.si

janez

Aja, ma kaj ti bojo deli brez orodja... Hecam se zeko, hecam...

Zeko124

hehehe, ma nevem tak lepi so mi, si bom rasstavil vrata a na steno, so tak lepa, bodo namesto slike.... Hehe, kje pa naj dobim orodje pa še premišljam. Bo treba kaj na bolšjaka =P!

www.keramika-genorio.si

janez

Mačke bi kupile...CIMOS AMI 8...

No, jaz sem pa naročil nove diske in sem jih danes dobil. Zrihtane glave so tudi pripravljene in verjetno konec tedna zalaufam motor na mizi. Potem pa če bo vse OK ...menjava , za božič pa probefar.

mirchi

Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Ja sem ga pa kar lepo dela dokler dela pol pa ugasne naenkrat... Tist vplinjač definitivno zeza, vžig pa ostalo pa tud še nisem pogledal.

sušo

Ej Keža a pa Sintija sploh lohk vozi svojga Amia al ga lohk sam gleda?

He he mal te morm k maš toook dela na Amiu