Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

sušo

Jah zdej je kr pravi čas za obisk. Namreč praznim garažo zarad muvinga in se mi srce trga ker ne morem vsega odpeljat... tak da pridi pridi.

janez

Uh, sam zdajle ta teden ne morem. Moram delat... Kdaj je zadnji termin?

Zeko124

@ sušo, kaj pa imaš kaj od 8ice? Èe je kaj, kar potrebujem, bi se priporočil za kak kos...

Lp, Zeko
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

amibrejk

Dober je ni kaj, upam da bo moj vsaj polovico tolk zrihtan.

Pero

janez

Evo volan. Èrn , kos sem si ga želel. Ni za ta letnik ampak je pa veliko boljši občutek ko ga vrtiš. Pa nič se ne drobi.

Nabavit moram samo nove plastične puše skozi katere je potegnjen , stare so znucane, sem eno boljšo včeraj še našel pa tudi ni najbolj.
Pubi, zgleda sem tebi dal dve taboljše... hehhe, zdaj moram pa jaz kupit nove.

Pa tisto pušo ki pride okoli droga na koncu armaturke še moram najdit.

Madonca, vse sem to imel pa sem zdeval stran pred dvemi leti, sem mislil ma saj ne bo več amija pri hiši. No zdaj pa imam ,ko nimam.

dyfan

Citat od: janez;62890Madonca, vse sem to imel pa sem zdeval stran pred dvemi leti, sem mislil ma saj ne bo več amija pri hiši. No zdaj pa imam ,ko nimam.

...ja, to se rado zgodi. Pa tudi to se nam dogaja, da kakšno stvar hranimo in nam je leta v napoto, da bo v primeru potrebe pri roki - a jo potem nikoli ne rabimo. Potem pa vedno znova ugotavljamo: "Pri naši hiši imamo vse, samo tistega ne, kar rabimo!":Hammer3::Hammer3:

Volan je pa res lep. Mislim, da je sedaj vožnja z amijem res popoln užitek.:emot151:
Lep pozdrav!

janez

Ja čisto drugač je kot prej.

Sej jaz sem dal vse te stvari od hiše ker sem pri pospravljanju ugotovil da imam neke kose tudi po 15 let že v skladišču...in sem vse ven zmetal.

amipick

Opa,vidim da je tisti del armaturke z lučkami od ami super.Tuning-čuvaj ko oko!
CITROEN-CX
CIMOS-Dak

janez

"Èuvajte mi djelove ami supera ko zenicu oka svoga!"

Ja men se tudi dopade ta detajl. Ona lučka na levi pa zasveti ko potegnem ročno zavoro. Tjuningstajling dodatna oprema.

pubi2cv

Keža, meni se zdi, da sem potem našel neke puše v OK stanju. Mogoče ti lahko zdaj vrnem uslugo. Morem jutr pogledat, zdejle se mi ne da več brskat po marofu:Hammer3:

janez

Sem hotel naročit eno vrečo teh puš... pa ne obstajajo, slike so pa spet lepe v citro katalogih...

No , imava pa nove zimske gume na Amiju. Pa zračnice tudi. So oni fantje kar debelo gledli kaj sem jim to prinesel za zmontirat... O, madona, kaj to se še dobi? ...je bilo vsako drugo vprašanje.

Ami gre ko po putru, bomo vidli na snegu ...

janez

Naslednja stvar pa je nov motor. No ja , obnovljen. Že pred leti sem Sintiji obljubil, da ji bom uštimal nov motor v dijano. Zdaj dijana odpade in ta motor gre v amija. Tale ,ki je not nekaj cinglja in mi gre na živce. Kolkr je bilo možno sem periferijo poštimav, malenkost stišal zvok vendar je še vedno nekaj not. Kaj bom potem ugotavljal.

Spredaj zamenjam diske spotoma in zadaj nastavim pakne .

Me še čaka delo a ne?

gule

Napred druže Keža...preko vode do slobode...

gule

Tale tvoj ami je res ena lepota...več ga gledam bolj sem zaljubljen v a serijo...

janez

A ne kako deluje AMI na človeka. Jaz sem dobil kar novi zalet in voljo , ko ga šraufam.

NEMA ODMORA DOK TRAJE OBNOVA!