Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

gule

ZA MNOM BRAÆO TIFUSARI...PREKO VODE DO SLOBODE !!!

Zeko124

gule,tudi jaz se pridružujem tvojemu sloganu, o Amiju nimam dosti pojma, toda v slogi je moč pravijo, in dokler imam možnost dobit veliko literature od Keže ali kar od Citroenarja, bo že šlo. Poleti začnem šravfat!
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Najlepše je: "Èesa ni to se ne more pokvarit"...tako, da je najbolj pomebno uživati v enostavnosti serije "A". Jaz sem tudi neved, a me to ne moti v uporabi tega vozila...

janez

Ja ampak zdaj ga že imaš nekaj časa, nabiraš kilometre in si že not padu. Nisi več nedolžen...

Še kak pregovor ?...za na steno v garaži...hehe

gule

Kilometre...kaj jaz vem ami je pri meni malo več kot eno leto...včeraj sem imel registracijo. Kilometrov sem naredil cca 7.000 se mi zdi do danes...malo?

gule

Ena za na zid: "Boli li te druže...malo nekad osetim prste..."so besede, ki ih je ranjenec rekel tovarišu Titu. Gre za prste, na nogi, ki je več ni...

janez

Tale bi že bila za mene za na zid, malo spremenjena..."Boli li te druže...ne boli, več sam naviko"...ko se vsečem po prstih.

gule

mirchi

Najhuja je tista,ko že naprej veš da se boš udaril.Vsaj pri meni je tak.:Hammer3:
Rezervni deli XM ugodno naprodaj!

janez

Najbolj so pa hinavski tisti knipingi na ohišju spačkovega motorja. Ni hudič da pri vsaki nesem pol členkov na prstih ko šraufam. Ja,pa dobro vem da bo spet sr...e pa še kar silim s prsti not...

Zeko124

hahaha, ste me spomnili na tale komad =)

Pridi gor, če si nor :Hammer3:

http://www.youtube.com/watch?v=kVceFK8tr6g
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

krka964

Končno sem tudi jaz pogledal to čudo od brejka. Lep kot jaslice. Ampak črn volan mu pa ne paše, pa lahko rečeš, kar hočeš. No, če boš imel želje po originalu, te čaka pri meni en vrhunski. Mimogrede, moj ami služi dobro. Po servisu je dobil dodatno energijo, leti kot avion, na prvi stopnji do 120/h. Do soljenih cest je pa še kar daleč, očitno !
Èestitke novi lastnici in seveda pooblaščenemu serviserju.

Zeko124

Citat od: krka964;63244Končno sem tudi jaz pogledal to čudo od brejka. Lep kot jaslice. Ampak črn volan mu pa ne paše, pa lahko rečeš, kar hočeš. No, če boš imel želje po originalu, te čaka pri meni en vrhunski. Mimogrede, moj ami služi dobro. Po servisu je dobil dodatno energijo, leti kot avion, na prvi stopnji do 120/h. Do soljenih cest je pa še kar daleč, očitno !
Èestitke novi lastnici in seveda pooblaščenemu serviserju.

@ krka, pa ne da si se oglasil? To je pa res čudo božje :Hammer3:!

Kaj si zmontiral že vse one špegle, ko sem ti jih zadnjič poslov po FDS (fotrovi dostavniški službi)?
Kar se tiče volana, nebom nič rekel, samo ti svetujem da najprej svojega menjaš, kar pri meni probaj, kaj je to dober volan :AngelPray::Hammer3:.

Karoserija je ok?

Lp, Zeko

www.keramika-genorio.si

krka964

Zeko !
Priznam, da je tvoj volan boljši, ampak moj se pa več suče. Rekonstrukcija vzvratnih ogledal je pa v teku. So namočena v WD 40 in jim gre na bolje.

sušo

@zeko in keža
Mam delo od do pa nism nč na forumu tko da odgovarjam en teden kasneje. Ni taka panika okol garaže tko da ne bo šlo nč v smeti kar tja (še) ne paše. Kaj rabiš zeko? V garaži je (bila) cela 8Mica in kar je ostalo specifike bi blo za pogledat. Ostalo je itak isto pri A seriji. Je pa zravn še par dijan in kak spak - seveda niso vsi deli. Neki pa je.