Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

janez

zaenkrat ga sam gleda, hehe...

Ne res, ni vozila (razen 2x mojo dijano ) zadnjih 5 let pa jo je malo strah .Sej veš ,gužva pa norci na cesti.

janez

Evo, en teden vsakodnevne vožnje je mimo. Danes pa snežna zimska idila...

zlikovski

Zeko124

@ zlikovski, čakaj, jutri slikam našega, boš videl kaj je to lovilec snega ;)
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

sušo

No važn da jo peleš kamor si zaželi.

Drgač pa ja, teli lovilci snega so zdej kr aktualni.

janez

Današnja zimska idila. Zamislite si pogled v vzratno ogledalo ko se za vami pelje zamrzjen ami z ledenimi svečami. Ma to je udoben avto. 17 kilometrov do doma pa se niso odlomile. Slikal sem ga ko se je sintija pripeljala domov iz službe.

Zeko124

@Keža, daj napiši kaj več slik o lepotcu tu zraven, ter slike, prosim, jutri tudi jaz plavega slikam... Sem ga hotel že danes, pa je naša pridna tamala celega upucala (razen strehe ker ne doseže). Ja, tamala bo zgleda tudi Citroenar totalni, vsak vikend: "a gremo z Amijem v trgovino"? "Ne, ne moremo, ker ni registriran". "zakaj pa ne"? "Ker bo stric policaj hud"! "Ohhhhh :("
"In tistega lepega popoldneva sem si prisegel, da bo Ami moj prvi avto"...Citroën :BigThumbs:!!

www.keramika-genorio.si

gule

Keža, daj pošlji malo snega v Vitez...kakšno je gretje v Amiju???

janez

Kaj pri tebi ga pa ni?
Gretje v amiju je za mene, ki sem vajen takšnih razmer v a seriji - zadovoljivo.
Sintijo pa v prste zebe.

gule

Deluje, samo so na bočnih zračnikih dihtungi razpadli in je pihalo mrzlo non-stop, pol sem pa pod tisto odprtino na haubi dal zaščito od sonca, zdaj, je pa skoraj ok...

gule

In ventilator pogrešam vsekakor...

gule

če si na sneg mislil, pa ga ni...po tisti zatoplitvi je še enkrat malo zaprašilo, zdaj pa dežuje že par dni...

janez

Evo danes zjutraj...pa tako lepo sem včeraj dvorišče spucal...

No potem ko je Sintija šla na pot, sem spucal še onega drugega amija( zvečer gre na toplo, v garažo) , zalaufal citrokultivator, splužu sneg z dvorišča, skuru kuplungo, zlomu nosilc od pluga... Ma sej mi je reku oni od katerga sem ga kupil, da je plug bolj švoh. No mogoče sem pa pretiraval. Je danes tule pri nas kar težek sneg.

Pa cesta je bila ledena, da je ami komaj speljal klanec do glavne ceste. No zdaj se je spet malo otoplilo, je pa napovedano še sipanje snega.

Mike666

Hehe dyanca je dobra. Kot da bi jo obleko. Zimske idile kolko hočeš.
Keža saj vemo da si kuplongo pa plug sam rad uničil. Samo da bi nekaj šraufal. ;P

janez

Psssst Mike, ne okol govort....hehehe