Po trinajstih letih...

Začel/a janez, November 18, 2009, 06:22:46 POPOLDNE

Prejšnja tema - Naslednja tema

zlikovski

Kako se pa plovec lahko razštela?
Ko ga enkrat nastaviš, bi pomojem to moglo kar lep čas držat.
V te A serije vlivate dodatek k gorivu?

janez

Tresljaji, pritisk,... Se raštela in je potrebno vsake toliko časa naštelat na mero 18 - 19 mm merjeno od tesnila do sredine plovca. Nosilci so iz tankega mehkega aluminija in zelo lepo upogljivi.

Jaz ne nalivam dodatka v moje avte že nekaj let... 10 najmanj... Oziroma, ko so uvedli neosvinčen bencin sem parkrat zlil not tisto brozgo, bil zelo nezadovoljen z učinkom in nehal dolivat.

Ostali pa po želji...

sasaljut

Olje Ina delta5!? Total 5000 ni OK!?

janez

Saša... Kaj je pa narobe z INO ?

Meni odlično služi v vseh avtih, ki jih imam in vozim.

janez

Pa še včerajšni servis v sliki in zvoku...

http://www.youtube.com/watch?v=jqjePNZxplk&feature=share&list=UU3egEvpsv7sWkP8WvQ8_xXw

Vožnja je pa od delavnice v Zrečah skozi Konjice domov.

gule

Lenko

Samo v vednost leva sprednja parkirna luč ti ne dela.

janez

Hja... vem... Ampak, sem šele doma porihtal. Namreč... Zalogo žarnic imam še vedno doma v garaži in ko sem šel v delavnico sem jih pač pozabil.

No, dobro opazuješ :)

gule

A je to še od srečanja tako?

janez

Ne , pa ja... Tista desna pozicija mi nekaj šteka. Najprej je bilo grlo krivo, zdaj pa že ene dve žarnice. Res pa da žarnice ne kupujem nove, temveč imam celi kup starih pa ne moreš pričakovati , da bodo večno sijale.

gule

Pravilo je da se menjajo v paru...hi-hi...

janez

Hja... ni snega. Je pa lepo vreme in sem odpeljal Amija gor na Konjiško goro na sprehod. Par slik preden mi je baterije zmanjkalo...:take_picture:

janez

V pravi spačkarski maniri sva se z našim amijem včeraj, na zadnji dan leta 2012 odpeljala v Kranj k Etedoronu praznovat novo leto... Pozno popoldan je padel še en ogled rdečega spačka v Kranju in danes pot nazaj domov. Ami je veselo brundal tja in nazaj. Pa da bi naš Ami tudi v tem letu veliko kilometrov prepotoval brez problemov mu želimo.

antasi

res vsaka čast keži,
ki tudi pozimi kaže svojega(amija:BigThumbs:)
upam, da nebo kupo xma ker pol nebi bil tako opažen
pa še vsi xmi so tak dolgocajtne črne al pa sive barve.
Mam pa na sumu kežo, da če bi kupo xm,
bi po načrtih ki obstajajo
naredil xm long:emot126:
aja janez, da ne pozabim, greš v petek v sl. bistrico ob 19h?
Send from ZX Spectrum 8bit 16kB

janez

Imo kdo za podarit ali posodit en star brisalec - ročka za AMI8 ?

Močno sneženje in star brisalec = brisalec ni zdržal pritiska in je odletel nekam ob cesto v sneg... Do pomladi je izgubljen... žal.

Kupil bo nove, je pa problem ker je AMI vsak dan na cesti in preden bo paket prišel iz tujine rabim enega nadomestnega. Ami ima v drugo smer obrnjene brisalce tako da ne morem uporabit od Dyane ali SPake.

Èe ima kdo... v kuverto pa po pošti na moj naslov. Vrnem  nazaj ko dobim nove.

LP